fbpx
Connect with us

Igre

Znani novi brezplačni igri v EPIC trgovini – Enter the Gungeon in God’s Trigger

Rok Gumzej

Published

on

EPIC spletna trgovina že dolgo časa ponuja igre, ki so za kratek čas dosegljive brezplačno. Njihov nabor teh iger se tudi redno menjava. Pogosto sicer ponujajo indie naslove, včasih pa tudi igre velikih razvijalcev, kot so nekaj časa nazaj pokazali, ko so ponudili brezplačno kopijo igre GTAV. V tovrstne akcije EPIC vključuje tudi nove igre, čemur je bil priča Total War: Troy, katerega so igralci lahko v prvih 24 urah izida prevzeli ravno tako zastonj.

V teh dneh lahko v EPIC trgovini poberete 2 igri, The Alto Collection in Remnant: From the Ashes, kateri sta na voljo še do 20. Avgusta. EPIC je razkril, da bosta naslednji igri v njihovi rotaciji Enter the Gungeon, katera je bila na voljo že lani in God’s Trigger. Če imate radi hitre streljačine, ponudbe ne zamudite.

https://blog.playstation.com/tachyon/2019/04/46715572085_3c08365bc0_h.jpg

Vroča ponudba za gamerje

https://www.bigbang.si/upload/catalog/product/631288/gaming-mehanicna-zicna-tipkovnica-redragon-k553-us_5ef421ba38a8f.jpg

GAMING MEHANIČNA ŽIČNA TIPKOVNICA REDRAGON K553 USAS

49,99 €

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Igre

Prihaja Farming Simulator 22 in z njim tudi letni časi

Alja Šavle

Published

on

Koncem leta se na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Mac in Stadio vrača najboljša simulacija kmetovanja. Studio GIANTS Software je igro razvil in jo obenem tudi založil, kar zanje predstavlja velik korak v pravo smer.

Farming Simulator 22 bo ponudil številne izboljšave in novosti, ki bodo omogočile virtualno kmetovanje v enoigralskem načinu ali v družbi do sedmih igralcev na konzolah oziroma petnajstih na PC-ju, Macu in Stadii.

Farming Simulator 22 prinaša:

 • Nova okolja, znamke vozil, stroje in mehanike.
 • Kmetovanje v snegu, saj prihajajo letni časi!
 • Izboljšave v delovanju ter bolj prepričljivo vzdušje in živali.

Raziščite dve novi lokaciji in prenovljeni alpski Erlengrat ter različne vrste kmetovanja glede na letni čas. Igra bo vsebovala več kot 400 strojev in orodij več kot stotih resničnih agrikulturnih proizvajalcev.

Razvijalec GIANTS Software pravi: »Rastemo skupaj s svojimi igrami in Farming Simulator 22 bo pravi preobrat v seriji, saj tokrat sami nadzorujemo, kaj se dogaja z našim izdelkom.«


FARMING SIMULATOR 19 – PREMIUM EDITION XBOX ONE

39,99 €

Continue Reading

Igre

Call of Duty franšiza še nikoli tako uspešna

Alja Šavle

Published

on

Najbolj znana strelska igra je letos dosegla dva neverjetna mejnika Call of Duty: Warzone je dosegel 100 milijonov igralcev, celotna franšiza pa je prodala več kot 400 milijonov iger.

Call of Duty: Warzone je brezplačna igra, ki je na voljo na osebnih računalnikih, PlayStationu in Xboxu. Izdana je bila šele pred 13 meseci od takrat pa število igralcev ne pojenja. CoD: Warzone je nedavno prekoračila 100 milijonov igralcev, kar je neverjeten podvig za igro, ki je lani prvič vstopila na prenatrpani trg brezplačnega igranja.

CoD ekipa je ob svojem velikem dosežku objavila infografiko, ki prikazuje statistiko narejeno na podlagi 28 milijard Warzone iger z vseh koncev sveta. Skupaj je 100 milijonov igralcev odprlo 26,4 milijarde padal, ponovno oživelo 8,01 milijarde soigralcev in se 8,33 milijardokrat borilo v gulagu.

Od prvega Call of Duty, ki je bil lansiran leta 2003, do zadnjega naslova v franšizi Call of Duty: Black Ops Cold War iz leta 2020 je bilo skupno prodanih več kot 400 milijonov premium iger Call of Duty.


CALL OF DUTY: BLACK OPS COLD WAR XBOX SERIES X

84,99 €

Continue Reading

Igre

Rockstar je izdal posodobitve za LA Noire in Max Payne 3 ter vključil brezplačne razširitve

Alja Šavle

Published

on

LA Noire in Max Payne 3 za osebne računalnike sta nenadno dobila posodobitev, ki vključuje tudi vse DLC za igri – in to brezplačno.

V obeh igrah je bila tudi podpora za 32-bitne operacijske sisteme “zastarela”, spremembe v LA Noire pa žal ne veljajo za LA Noire: The VR Case Files.

PC različice L.A.Noire zdaj vključujejo vse prej izdane DLC, vključno z:

 • The Broderick Detective Suit
 • The Sharpshooter Detective Suit
 • The Badge Pursuit Challenge & Button Man Suit
 • “The Naked City” Vice Case
 • “A Slip of the Tongue” Traffic Case
 • “Nicholson Electroplating” Arson Case
 • “Reefer Madness” Vice Case
 • “The Consul’s Car” Traffic Case

PC različice Max Payne 3 zdaj vključujejo vse prej izdane DLC, vključno z:

 • Max Payne 3: Deathmatch Made in Heaven Pack
 • Max Payne 3: Painful Memories Pack
 • Max Payne 3: Hostage Negotiation Pack
 • Max Payne 3: Local Justice Pack
 • Max Payne 3: Silent Killer Loadout Pack
 • Max Payne 3: Cemetery Map
 • Max Payne 3: Special Edition Pack
 • Max Payne 3: Deadly Force Burst
 • Max Payne 3: Pill Bottle Item
 • Max Payne 3: Classic Max Payne Character

GTA V PREMIUM ONLINE EDITION igra za ps4

29,99 €

Continue Reading

Igre

Prvih 7 minut Mortal Kombat filma

Alja Šavle

Published

on

Življenje Hanza Hasashija se je za vedno spremenilo, ko je nekaj nepovabljenih obiskovalcev napadlo njegovo posest. Oglejte si prvih sedem minut Mortal Kombat filma.

Prihajajoči reboot Mortal Kombat franšize je uradno objavil prvih sedem minut filma.

Na posestvu družine Hasashi se leta 1617 zgodi grozna nesreča. Medtem, ko v bližnjem potoku Hanzo Hasashi (Scorpion) zajema vodo, njegovo ženo in otroka napadejo Lin Kuei in Sub-Zero. Po tem, ko Lin Kuei morilci opustošijo Scorpionov dom, ta kar sam obračuna z njimi. A čaka ga veliko močnejši nasprotnik. Scena se ustavi tik preden se Sub-Zero in Scorpion spopadeta.

Mortal Kombat prihaja v kinematografe v petek, 23. aprila, ekskluzivno pa se bo prenašal tudi na HBO Max. Za HBO Max uporabnike v ZDA bo film na voljo še 31 dni po izidu v kinu brez dodatnih stroškov za naročnike.


MORTAL KOMBAT 11 NINTENDO SWITCH

39,99

Continue Reading

Igre

Valvov Portal 2 praznuje 10. obletnico

Alja Šavle

Published

on

Nadaljevanje ikonične miselne igre s portali danes praznuje 10. bletnico izida. Ob posebni priložnosti je skupnost pripravila nov brezplačni dodatek, ki igri doda 25 novih ugank in četrto dimenzijo.

Portal Reloaded je brezplačni mod za igro Portal 2. Skupnost navdušencev je k osnovnim konceptom igranja s prostorskimi portali dodala še uporabo tretjega portala, ki omogoča potovanje med dvema različnima časovnicama oz. sedanjostjo in prihodnostjo. Razmišljanje v štirih razsežnostih je ključnega pomena za reševanje 25 povsem novih miselnih ugank.

Mod je namenjen praznovanju vseh dosežkov franšize in ambicioznemu poskusu, da koncepte osnove igre potisne še dlje. Poleg novih ugank mod vključuje še popolnoma novo govorjeno besedilo, novo glasbo in nove mehanike za reševanje ugank.

Mod je že na voljo v Steam Workshopu. Za igranje potrebujete le kopijo Portal 2 igre.


PORTAL KNIGHTS PS4

14,99 €

Continue Reading

Igre

Street Fighter V pomladna posodobitev prinaša nove like

Alja Šavle

Published

on

Od jutri lahko v Street Fighter V igrate novega lika – Rose italijansko vedeževalko, ki vihti skrivnostno obliko energije, znano kot Soul Power. Ta poteza omogoča Rose, da izvleče tarok karto, da se bodisi izboljša svoje sposobnosti ali oslabi nasprotnike.

Rose se bo prihajajoči ponedeljek končno pridružila izbirnemu zaslonu Street Fighter 5. Njena predstavitev je bila ta vikend predvajana med uradnim napovednikom likov na spletnem kvalifikacijskem turnirju Capcom Pro Tour na Japonskem.

Skupaj z Rose je bil predstavljen tudi nov lik Oro, posvečen pa je bil tudi poseben pogled na četrtega lika, Akiro. Po vrnitvi iz igre Street Fighter III, Oro prihaja opremljen s svojim klasičnim naborom napadov skupaj s peščico novih. Ohrani celo svoj enoročni bojni slog. V nasprotju s SFIII, kjer si je zapečatil eno roko, pa v SF5 med bojem drži svojega novega ljubljenčka – želvo.

Razvojna ekipa se je v predstavitev nazadnje smuknila še nekaj nedokončanih posnetkov novinke SFV Akire Kazama. Še več informacij o Oroju, Akiri in petem skrivnostnem liku prihaja kmalu. Rose bo na voljo za igranje že 19. aprila.


STREET FIGHTER V – CHAMPION EDITION PS4

19,99 €

Continue Reading

Pro nasveti by Mastercard

Oglas

Priljubljeno