Connect with us

Doživi svet
videoiger!

Čakajo te nepozabni trenutki!

Gaming izkušnje

in veliko več stvari, ki jih bomo še najavili!

  

Pogosto zastavljena vprašanja

Splošno

Game Gang Show je najpomembnejši dogodek leta vsakega navdušenca nad e-športi, videoigrami in povezano kulturo ter širšo zabavno tehnologijo v Sloveniji.

Pridruži se dogajanju med petkom, 5. aprilom in nedeljo, 7. aprilom 2024 na Gospodarskem razstavišču, kjer vas na 4300 kvadratnih metrih površin čaka vrsta novih tehnologij, slovenski gaming vplivneži, glavni oder in mnogo več!

Game Gang Show bo potekal na Gospodarskem razstavišču ob Dunajski cesti v samem središču Ljubljane, in sicer bo dogajanje zavzelo Marmorno dvorano, Stebrno dvorano, Atrij in dvorano Povodni mož.

Del dogajanja bodo vsa večja slovenska imena na področju ustvarjanja vsebin v svetu videoiger – točen seznam, ki mu redno dodajamo imena, pa lahko najdete tukaj.

Na Game Gang Show bo organiziranih 7 e-športnih turnirjev v vseh najpopularnejših naslovih in cela vrsta promocijskih tekmovanj v Expo delu v širšem spektru iger.

Seveda je veliko odvisno tudi od rezultatov v kvalifikacijskih turnirjih na spletu ali po trgovinah Big Bang po Sloveniji.

Točen seznam uvrščenih ekip za posamezno igro lahko najdete tukaj.

Starostne omejitve za obisk ni.

Posamezna razstavna mesta in aktivacije zaradi skladnosti s starostnimi omejitvami založnikov iger ali zagotavljanja varnosti obiskovalcev ter udeležencev lahko dodatno omejijo najnižje starostne omejitve za sodelovanje/igranje.

Časovnica posameznih aktivnosti po ključnih področjih in natančen razpored dogajanja, vključno z Meet & Greeti vplivnežev, vsebinskimi bloki ter dogajanjem na velikem odru, lahko najdete tukaj.

E-športni turnirji s kvalifikacijami, organiziranimi pred pričetkom GGS bodisi na spletu, bodisi na fizičnih lokacijah po Sloveniji, imajo vso potrebno opremo za igranje pripravljeno na prizorišču (računalnik, konzola, mobilni telefon, ipd.).

Izzivi na Expo delu, organizirani s strani razstavljalcev imajo prav tako vso opremo na lokaciji, tako da vam za sodelovanje ni potrebno prinesti ničesar – razen, v primeru želje, lastne periferije (tipkovnice, slušalk, miške).

Spremljajte dogajanje e-športnih turnirjev na prenosih v živo na platformi YouTube in naših posodobitvah na Instagramu ter TikToku!

Pri izboru iger za uradne e-športne turnirje, organizatorji upoštevamo svetovno popularnost določenih iger, omejitve pri izvajanju in seveda tudi popularnost naslova v Sloveniji ter širši regiji.

Turnirjev v vseh igrah ni mogoče izvesti v treh dneh trajanja Game Gang Show – poleg e-športnega dela bo pa na širokem naboru razstavnih mest organizirana vrsta turnirjev v bistveno širšem naboru tekmovalnih videoiger, tako da smo prepričani, da boste na GGS našli nekaj zase.

Snemanje za deljenje na osebnih kanalih družbenih omrežij je dovoljeno za vse udeležence, tekmovalce in obiskovalce dogodka.

Snemanje in slikanje je omogočeno za medije s predhodno registracijo na [email protected].

Slikanje, snemanje in drugo medijsko zajemanje s strani tretjih oseb, ni dovoljeno.

Vnos hrane in pijače na prizorišče ni dovoljen. Na prizorišču bo mogoč nakup brezalkoholnih in energijskih pijač ter prigrizkov.

Prenočitev na prizorišču ni mogoča. V neposredni okolici je cela vrsta ponudnikov prenočišč – priporočamo M-hotel, ki ga lahko rezervirate z navedbo “Game Gang Show 2024” na [email protected].

V primeru, da na vaše vprašanje niste našli odgovora, stopite v stik preko emaila na [email protected] ali pišite članom ekipe (z role “GGS Staff”) na Discord strežniku skupnosti Game Gang.

Vstopnice

Nakup vstopnic je mogoč na vseh prodajnih mestih Entrio.si, kot tudi na njihovi spletni strani.

Dnevna karta omogoča le enodnevni vstop na prizorišče. Na voljo je tudi 3-dnevna festivalska karta, ki omogoča neomejen vstop in izstop na prizorišče vse dni aktivnosti.

V primeru, da se dogodek prestavi, vam bosta omogočeni izbira med povračilom kupnine ali prenosa karte na naslednji termin.

Redne dnevne karte za Game Gang Show so enodnevne in omogočajo enkratni vstop na prizorišče cel čas trajanja dogodka – tako lahko pridete na prizorišče takoj ob odprtju ali deset minut pred zaprtjem.

Vendar pazite, če boste prepozni, vam morebiti ne bo uspelo doživeti vsega, kar bomo pripravili za obiskovalce Game Gang Showa!

V primeru, da pa se odločite za dokup možnosti neomejenega vhoda in izhoda iz prizorišča, pa lahko tekom enega dneva vstopite oz. izstopite na Game Gang Show večkrat. Slednja možnost je omogočena tudi vsem imetnikom večdnevne, tj. festivalske karte.

Vstopnice niso poimenske.

Povračilo kupnine za vstopnico ni mogoče, razen v primeru odpovedi oz. spremembe termina dogodka.

Z veseljem na prizorišče sprejmemo vse medije, ki bi želeli poročati o dogodku. Za nadaljnje dogovore, akreditacije in povezovanje z zanimivimi sogovorci, stopite v stik na [email protected].

Dostop na prizorišče

Gospodarsko razstavišče
Dunajska 18, 1000 Ljubljana

Lokacija dogodka je blizu osrednjega dela mesta, in tako enostavno dostopna s pomočjo vseh javnih prevoznih sredstev. Približno 300 m od vhoda se nahaja tudi postajališče Bicikelj.

Točne koordinate glavnega vhoda: 46.06185934778099, 14.508074150742667

Sejmišče se nahaja ob Dunajski cesti v središču Ljubljane, na kateri se, v neposredni bližini glavnega vhoda v Gospodarsko razstavišče, nahaja tudi manjše parkirišče, ki pa je ponavadi dokaj polno. Priporočamo vam, da za parkiranje vaših avtomobilov uporabite eno od bližnjih parkirišč. Največja se nahajajo za samim kompleksom razstavišča.

Seznam parkirišč v bližini Gospodarskega razstavišča.

Dogodek bo trajal od 10.00 do 22.00 ure vsak dan trajanja, tj. od petka 5. aprila, do vključno nedelje, 7. aprila 2024 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Redne dnevne karte za Game Gang Show so enodnevne in omogočajo enkratni vstop na prizorišče cel čas trajanja dogodka – tako lahko pridete na prizorišče takoj ob odprtju ali deset minut pred zaprtjem.

Vendar pazite, če boste prepozni, vam morebiti ne bo uspelo doživeti vsega, kar bomo pripravili za obiskovalce Game Gang Showa!

V primeru, da pa se odločite za dokup možnosti neomejenega vhoda in izhoda iz prizorišča, pa lahko tekom enega dneva vstopite oz. izstopite na Game Gang Show večkrat. Slednja možnost je omogočena tudi vsem imetnikom večdnevne, tj. festivalske karte.

Običajna karta za obiskovalce je omejena na enkraten vstop in izhod iz prizorišča dogajanja.

Za doplačilo je možno dokupiti tudi možnost večkratnega vstopa in izstopa (ki je avtomatsko tudi del festivalske, tj. večdnevne karte).

Zemljevid dogodka z označenimi razstavnimi mesti in ključnimi točkami aktivnostmi je na voljo tukaj.

Vprašanja?

Stopite v stik!

[email protected] ali nam zastavi
vprašanje na Discord strežniku!


    Game Gang Show 2024

    omogočajo

    Partnerji

    Sponzorji

    Tehnični in medijski partnerji