Connect with us

Worlds 2022 Final Ogled

V mariborskem GGHQ Studiu bodo potekali skupinski ogledi letošnjega svetovnega prvenstva v League of Legends – brezplačno se pridruži dogajanju in si oglej tekme na 5-metrskem projektorju ter v družbi drugih navdušencev nad videoigrami!


Ključne informacije

 • Kaj: Svetovno prvenstvo Worlds predstavlja vrhunec leta vsakega League of Legends navdušenca in je dogodek, ki ga nikakor ne sme zamuditi – spremljajte dogajanje ogromnem projekcijskem ekranu, s profesionalnim JBL ozvočenjem in v družbi drugih gamerjev!

  Poleg ogleda bo izvajana cela vrsta drugih aktivnosti! Organizirali bomo zabavne, nagradne ena na ena turnirje v League of Legends (med njimi epski Doctor Mundo Challenge in Mirror Matchup Challenge), udeleženci se bodo lahko preizkusili na Red Bull F1 2022 Time Trial Challenge v virtualnem dirkanju in več!
 • Kje: GGHQ Studio v 2. nadstropju poslovnega objekta na Jezdarski ulici 13, 2000 Maribor. Možnost brezplačnega parkiranja ob objektu (več informacij tukaj).
 • Kdo: Dogodek organizira AMPX d.o.o. v sodelovanju z Društvom za elektronske športe – spid.si ter medijskim partnerjem Game Gang in sponzorji Red Bull, Big Bang Slovenija in drugimi.
 • Pogoji udeležbe: Obvezna predhodna registracija. Vnos pijače na prizorišče ni dovoljen.
 • Cena: Vstop je prost. Stroške izvedbe pokrivamo s prodajo pijače na lokaciji.
 • Časovnica dogodkov in dogajanja:

Sobota in nedelja, 5. na 6. november 2022
23.30: Odprtje prizorišča za javnost
24.00: Predviden pričetek broadcasta
1.00: Predviden pričetek iger
6.00: Predviden zaključek dogodka


  

Prijavni obrazec

Za obisk dogodka je zaradi izjemno zanimivega časovnega okvirja trajanja dogodka ter posledičnih omejitev dostopa zaradi zagotavljanja varnosti, potrebna predhodna registracija.

Število obiskovalcev je omejeno na 80 – zagotovi si mesto na dogodku s prijavo!  Katerih ogledov se boš udeležil?


  GGHQ Studio

  Na 500m2 površin se razprostira največji slovenski, za gaming specializiran kreativni studio in event space, v katerem se redno izvaja širok nabor različnih aktivnosti – od snemanj, prenosov v živo, turnirjev, predstavitvenih dogodkov ali kaj popolnoma drugačnega.

  Odprto za javnost izključno v času organiziranih aktivnosti na naslovu GGHQ v drugem nadstropju poslovnega objekta na naslovu Jezdarska ulica 13, 2000 Maribor. Prepovedan vnos hrane na lokacijo, na voljo za potrošnjo polna barska ponudba.

  Pridruži se naši skupnosti na Discordu!

  https://discord.gg/qCRVRpaNQy