fbpx
Connect with us

PGL Major Stockholm 2021 Viewing Party

V mariborskem GGHQ Studiu bodo potekali skupinski ogledi prvega major tekmovanja v CS:GO v zadnjih dveh letih – brezplačno se pridruži dogajanju in si oglej tekme na 5-metrskem projektorju ter v družbi drugih navdušencev nad videoigrami!


Ključne informacije

 • Kaj: Po dveh letih se vrača vrhunec tekmovalnega udejstvovanja v svetu najdlje aktivnega strelskega e-športa Counter Strike: Global Offensive – čaka nas epska gledalska izkušnja ob spremljanju neverjetnih akcij, tehnično dovršenega prenosa v živo in najboljših reakcij v svetu ešporta! Pridruži se ogledu velikega finala PGL Major Stockholm 2021 na velikem platnu s profesionalnim JBL ozvočenjem in v družbi drugih navdušencev nad CS:GO in videoigrami!

  Poleg ogleda bo izvajana cela vrsta drugih aktivnosti! Organizirali bomo zabavne, nagradne ena na ena turnirje v CS:GO (med njimi 1on1 in 2on2 Aim turnirja ter Surfer Challenge), udeleženci se bodo lahko preizkusili na Red Bull F1 2021 Time Trial Challenge v virtualnem dirkanju in več!
 • Kje: GGHQ Studio v 2. nadstropju poslovnega objekta na Jezdarski ulici 13, 2000 Maribor. Možnost brezplačnega parkiranja ob objektu (več informacij tukaj).
 • Kdo: Dogodek organizira AMPX d.o.o. v sodelovanju z Društvom za elektronske športe – spid.si ter medijskim partnerjem Game Gang in sponzorji Red Bull, Big Bang Slovenija in drugimi.
 • Pogoji udeležbe: Obvezna predhodna registracija, izkaz izpolnjevanja pogoja PCT (za T veljata antigenski in PCR test, samotestiranje ne) ob prihodu in upoštevanje navodil NIJZ za preprečevanje okužb ter drugih navodil organizatorja.
 • Cena: Vstop je prost. Stroške izvedbe pokrivamo s prodajo pijače na lokaciji.
 • Časovnica dogodkov in dogajanja:

Grand Finals

Nedelja, 7. november 2021
17.00: Odprtje prizorišča za javnost
17.30: Predviden pričetek prenosa v živo
18.00: Pričetek celebrity showmatcha
20.00: Predviden pričetek finala v BO5
23.30: Predviden zaključek dogodka


Prijavni obrazec

Za obisk dogodka je zaradi omejitev in ukrepov preprečevanja širjenja COVID-19 potrebna predhodna registracija. Dogodek bo izveden v skladu z navodili in priporočili NIJZ za preprečevanje širjenja bolezni COVID-19. Obvezna uporaba maske in vzdrževanja razdalje med udeleženci 1,5 metra.

Število obiskovalcev je omejeno na 40 – zagotovi si mesto na dogodku s prijavo!  Potrjujem udeležbo na ogledu v živo


  GGHQ Studio

  Na 500m2 površin se razprostira največji slovenski, za gaming specializiran kreativni studio in event space, v katerem se redno izvaja širok nabor različnih aktivnosti – od snemanj, prenosov v živo, turnirjev, predstavitvenih dogodkov ali kaj popolnoma drugačnega.

  Odprto za javnost izključno v času organiziranih aktivnosti na naslovu GGHQ v drugem nadstropju poslovnega objekta na naslovu Jezdarska ulica 13, 2000 Maribor. Prepovedan vnos pijače in hrane na lokacijo, na voljo za potrošnjo polna barska ponudba.