Connect with us

Igraj Sonic Superstars s ScorpLZ, Wortexom, Lejico in gtehnicom!

Skupaj z najprepoznavnejšimi slovenskimi gamerji se podajte na pustolovščino po skrivnostnih otokih Northstar v povsem novi različici klasične 2D akcijske igre Sonic Superstars!

Ključne informacije

Ob izidu nove, prenovljene izdaje kultne videoigre Sonic Superstars, organiziramo serijo aktivnosti v sodelovanju z največjimi slovenskimi ustvarjalci vsebin na področju videoiger.

V Big Bang Mega BTC Ljubljana bo v petek, 27. oktobra 2023 med 16. in 19. uro gostoval Žiga “ScorpLZ” Lah, ki bo v co-op načinu na konzoli PlayStation 5 s svojimi sledilci preigraval Sonic Superstars.

Za vse, ki vam ne bo uspelo priti na dogodek, pa bo potekal prenos v živo na njegov YouTube kanal in na TikTok profil skupnosti Game Gang.

Kje: Hisense UAU Park v Big Bang Mega BTC Ljubljana na naslovu Francoska ulica 17, 1000 Ljubljana.

Kdaj: V petek, 27. oktobra 2023 od 16.00 do 19.00.

Na spletu

Aktivnostim se pridružujejo tudi Anže “Wortex” Novak, Leja “Lejica” Leskovar in “gtehnic”, ki bodo skupaj preigravali Sonic Superstars na PC, dogajanje pa v živo prenašali na svoje YouTube kanale.

To pa ni vse – saj bodo za tem izvedli še igranje igre s svojimi sledilci! Za vse informacije o terminih, spremljajte njihove družbene kanale.

Bi rad zagotovo dobil priložnost,
da igraš s ScorpLZjem?

Izpolni spodnji obrazec in preskoči čakalno vrsto ter igraj Sonic Superstars takoj po zaključku aktualne igre.

Če bo na igro čakalo več prioritetnih izzivalcev naenkrat, se izmenjaje menjava med naključnimi udeleženci in predprijavljenimi, prvo iz ene, nato iz druge vrste.