Connect with us

Zmagaj igro FIFA 23 in osvoji PS5

V soboto, 5. novembra 2022 med 15. in 20. uro izzovi e-reprezentanta Nogometne zveze Slovenije v FIFA 23 – vsak, ki se pomeri, dobi nagrado. Tisti, ki ga prvi premaga, pa osvoji novo konzolo PlayStation 5.


Ključne informacije

Pred nekaj tedni več kot 30 izzivalcem ni uspelo – proti Leonu “Šardinho” Šardiju so uspeli zadeti le 4 gole ter doseči tri remije, a e-reprezentant ni doživel poraza.

Tokrat smo aktivirali drugega nosilca, Marka “Kota” Kotnika, ki bo prav tako čakal izzivalce v soboto, 26. novembra v Game Gang Areni v Big Bang Mega BTC Ljubljana. Če ga komu uspe premagati, le-ta osvoji čisto novo konzolo PlayStation 5.

Vsak igralec, ki bo meril moči z zagotovo najboljšim slovenskim igralcem nogometnih simulacij, pa bo dobil tolažilno nagrado – in lepo število lekcij ter nasvetov, kako izboljšati svojo igro v FIFA 23 na PS5.

Kje: Big Bang Mega v BTC Ljubljana, na naslovu Francoska ulica 17, 1000 Ljubljana.

Kdaj: V soboto, 26. novembra 2022 od 15.00 do 20.00.

Kdo: Dogodek organizira skupnost Game Gang v sodelovanju z Big Bang Slovenija in Nogometno zvezo Slovenije.


V EA SPORTS™ FIFA 23, uradna videoigra mednarodne nogometne federacije in zagotovo najpopularnejša simulacija nogometa na svetu.

V novo izdajo prihajajo prvenstva FIFA World Cup Qatar 2022™ in FIFA Women’s World Cup Australia in New Zealand 2023™. Prvič doslej lahko prevzamete nadzor nad ekipami v ligah Barclays FA Women’s Super League in Division 1 Arkema.

Prenovljen način streljanja, ki uravnoteža tveganje z nagrado, osveženi prosti streli, enajstmetrovke in koti, bolj realistična fizika ter mnogo več vas čakajo v EA SPORTS™ FIFA 23.


Postani boljši FIFA 23 igralec

V sodelovanju z e-reprezentanti Nogometne zveze Slovenije v igri FIFA 23, Leonom “Šardinho” Šardijem in Markom “Kota” Kotnikom, smo pripravili serijo videov, v kateri vam predstavlja ključne nastavitve, tehnike in nasvete za boljšo igro v tej novoizdani nogometni simulaciji.


Slike preteklega izziva


Big Bang Mega

Trgovina Big Bang Mega v BTC City Ljubljana na enem mestu predstavlja raznovrstno ponudbo hišne in zabavne elektronike, telekomunikacij in bele tehnike ter je istočasno prostor inovacij, tehnologije in prihodnosti.

Najbolj zahtevni in napredni obiskovalci pa se bodo počutili najbolj domače v posebnem kotičku Game Gang Arena. V njem lahko preizkusijo najnovejše naprave za igralce video iger ali se preizkusijo v turnirjih.

Pa to še ni vse. Prenovljena trgovina omogoča tudi nov način nakupovanja; kupci si lahko, denimo, pri nakupu pomagajo z interaktivnimi tablicami in hologrami.