Connect with us

F1 22 Launch Party

Na dan izida nove izdaje ultimativne dirkaške arkade, 1. julija 2022, bo v Big Bang Mega v ljubljanskem BTC spremenjena v dirkaško destinacijo s preizkusi nove igre na simulatorjih vožnje, hitrostnih izzivih, gostujočimi vplivneži in več!


Ključne informacije

Dogodek za vse navdušence nad motošporti s poudarkom na Formuli 1, na katerem bodo udeleženci lahko preizkusili najnovejše simulatorje vožnje Logitech G, konzole naslednje generacije, tekmovali v novoizdani F1 22 in se družili z drugimi zanesenjaki nad motošporti.

Tekom aktivnosti bo na treh racing sistemih potekal tudi izziv, v katerem bomo iskali najhitrejše virtualne dirkače, ki bodo na novoizdanem Miami International Autodrome poizkušali postaviti najboljši čas. Vsak udeleženec prejme praktično nagrado, najboljši pa atraktivna darila Red Bull Racing in Logitech G.

Kaj:

  • Game Gang Arena – Dirkalni sistem baziran na Logitech G923 ter ultrawide monitorju, ki bo za vse mimoidoče predvajala igro na 4-metrski LED ekran v ozadju.
  • UAU Park – Uradni Red Bullov simulator vožnje s PlaySeat F1-edition stolom, volanom Logitech G920 na najbolj zaželeni konzoli ta hip, PlayStation 5.
  • Oddelek tehnike – Ultimativna postavitev za vse dirkaške navdušence s tremi 55″ 4K televizijami v surround načinu, volanom Logitech G923 na PlaySeat Evo Alcantara stolu za resnično nepozabno izkušnjo.

Kje: Big Bang Mega v BTC Ljubljana, na naslovu Francoska ulica 17, 1000 Ljubljana.

Kdaj: V petek, 1. julija 2022 od 15.00 do 20.30, na dan uradnega izida igre F1 22.

Kdo: Dogodek organizirata skupnosti Game Gang in Slovenska F1 Liga, ter sponzorji Logitech G in Red Bull in drugimi.


V EA SPORTS™ F1® 22, uradni videoigri prvenstva 2022 FIA Formula One World Championship, vas čaka nova doba tekmovanja Formula 1® (F1 22, F1 2022).

Sedite v nove avtomobile in se v okviru prenovljenih pravil podajte na novo sezono, preizkusite se na novem dirkališču Miami International Autodrome in okusite blišč ter glamur v načinu F1® Life. Gostujoči vplivneži

Jure Tršan

JureTršanBlond

Anže Novak

Wortex


Big Bang Mega

Trgovina Big Bang Mega v BTC City Ljubljana na enem mestu predstavlja raznovrstno ponudbo hišne in zabavne elektronike, telekomunikacij in bele tehnike ter je istočasno prostor inovacij, tehnologije in prihodnosti.

Najbolj zahtevni in napredni obiskovalci pa se bodo počutili najbolj domače v posebnem kotičku Game Gang Arena. V njem lahko preizkusijo najnovejše naprave za igralce video iger ali se preizkusijo v turnirjih.

Pa to še ni vse. Prenovljena trgovina omogoča tudi nov način nakupovanja; kupci si lahko, denimo, pri nakupu pomagajo z interaktivnimi tablicami in hologrami.