Connect with us

FORTNITE BOOTCAMP

Ključne informacije

  • Game mode: Arena Solo
  • Kdaj: Petek, 24. marec ob 19.00 in nedelja, 26. marec ob 19.00
  • Kje: Discord strežnik -> https://discord.gg/HYRmcusC
  • Kako: Oba dni tekmovanja se izvaja identičen princip igranja, tj. tekmovanje bo potekalo preko Yunite bota, šteje se samo 1 lobby (do 100 igralcev). V kolikor nam uspe nabrati preko 100 igralcev, se štejeta 2 lobbyja (minimalno 80 igralcev, da je lobby veljaven). Igra se 3 igre. Top 5 po skupnem seštevku treh iger napreduje naprej v veliki finale, ki bo potekal na Game Gang Show. Tam se igra mapa, ki jo bo pripravil ScorpLZ za skupno 10 igralcev.
  • Točkovanje: Top 1 = 6p, Top 2 = 4p, Top 3-5 = 3p, Top 4-10 = 2p, Top 11-50 = 1p. Poudarek na placement točkah, da se maksimalno število igralcev uvrsti v končnico igre. Število štetih eliminacij omejeno na 10 (tj. zagotovi maksimalno 10 dodatnih točk).
  • Nagrade: Top 5 na finalu bo prejelo 100% popust na mobilni paket SUPR ali NAJ C pri Telekomu Slovenije za obdobje enega leta (12 mesecev).

    Paket SUPR je mobilni paket za mlade med 15 in 31 let in ponuja neomejene klice in sms-e v SLO ali EU tarifi ter neomejen prenos podatkov v SLO. S 5G tehnologijo omogoča hitros prenosa podatkov 450 MBIT/s downloda in 100MBIT/s uplouda. Vrednost celoletne naročnine oz nagrade je 172 EUR.

    Če pa ste malenkost starejši vam pa Telekom Slovenije, v primeru uvrstitve v finale podari enoletno naročnino na paket Naj C. Več o paketih si lahko ogledate na www.telekom.si

Prijavni obrazec

Prijava v celoti poteka na Discord strežniku preko standardnega turnirskega bota.

Deli svojo izkušnjo dogodka na

#gamegangshow

Rezultati

Seznam uvrščenih igralcev in zmagovalcev bo objavljen po posameznih kvalifikacijah oz. zaključku turnirja.

Doživi prvovrstno
gaming izkušnjo
na Game Gang Show!