Connect with us

Zmagaj igro FIFA 23 in osvoji PS5

V soboto, 20. maja 2023 med 15. in 20. uro izzovi dva e-reprezentanta Nogometne zveze Slovenije v FIFA 23 – vsak, ki se pomeri, dobi nagrado. Tisti, ki ju prvi premaga, pa osvoji novo konzolo PlayStation 5.


Ključne informacije

V preteklih dveh dogodkih skupno več kot 50 izzivalcem ni uspelo premagati e-reprezentantov Nogometne zveze Slovenije, Leona “Šardinho” Šardija in Marko “Kota” Kotnika.

Sedaj izziv nadgrajujemo – poveži se s prijateljem, ki najbolje igra FIFA 23 in skupaj premagajta e-reprezentanta v 2v2 igralnem modusu ter osvojita glavno nagrado!

Pridruži se nam na Festivalu nakupov in zabave v BTC Cityju Ljubljana, in sicer v soboto, 20. maja 2023 v Game Gang Areni v Big Bang Mega BTC Ljubljana.

Prvemu dvojcu, ki uspe premagati e-reprezentanta, podarimo čisto novo konzolo PlayStation 5. Vsak dvojec, ki bo meril moči z zagotovo najboljšim slovenskim duom nogometnih simulacij, pa bo dobil tolažilno nagrado – in lepo število lekcij ter nasvetov, kako izboljšati svojo igro v FIFA 23 na PS5.

Kje: Big Bang Mega v BTC Ljubljana, na naslovu Francoska ulica 17, 1000 Ljubljana.

Kdaj: V soboto, 20. maja 2023 od 15.00 do 20.00.

Kdo: Dogodek organizira skupnost Game Gang v sodelovanju z Big Bang Slovenija in Nogometno zvezo Slovenije.


Postani boljši FIFA 23 igralec

V sodelovanju z e-reprezentanti Nogometne zveze Slovenije v igri FIFA 23, Leonom “Šardinho” Šardijem in Markom “Kota” Kotnikom, smo pripravili serijo videov, v kateri vam predstavlja ključne nastavitve, tehnike in nasvete za boljšo igro v tej novoizdani nogometni simulaciji.


Slike preteklih izzivov


V EA SPORTS™ FIFA 23, uradna videoigra mednarodne nogometne federacije in zagotovo najpopularnejša simulacija nogometa na svetu.

V novo izdajo prihajajo prvenstva FIFA World Cup Qatar 2022™ in FIFA Women’s World Cup Australia in New Zealand 2023™. Prvič doslej lahko prevzamete nadzor nad ekipami v ligah Barclays FA Women’s Super League in Division 1 Arkema.

Prenovljen način streljanja, ki uravnoteža tveganje z nagrado, osveženi prosti streli, enajstmetrovke in koti, bolj realistična fizika ter mnogo več vas čakajo v EA SPORTS™ FIFA 23.


Big Bang Mega

Trgovina Big Bang Mega v BTC City Ljubljana na enem mestu predstavlja raznovrstno ponudbo hišne in zabavne elektronike, telekomunikacij in bele tehnike ter je istočasno prostor inovacij, tehnologije in prihodnosti.

Najbolj zahtevni in napredni obiskovalci pa se bodo počutili najbolj domače v posebnem kotičku Game Gang Arena. V njem lahko preizkusijo najnovejše naprave za igralce video iger ali se preizkusijo v turnirjih.

Pa to še ni vse. Prenovljena trgovina omogoča tudi nov način nakupovanja; kupci si lahko, denimo, pri nakupu pomagajo z interaktivnimi tablicami in hologrami.