fbpx
Connect with us

Worlds 2021 Viewing Partyji

V mariborskem GGHQ Studiu bodo potekali skupinski ogledi letošnjega svetovnega prvenstva v League of Legends – brezplačno se pridruži dogajanju in si oglej tekme na 5-metrskem projektorju ter v družbi drugih navdušencev nad videoigrami!


Ključne informacije

 • Kaj: Svetovno prvenstvo Worlds predstavlja vrhunec leta vsakega League of Legends navdušenca in je dogodek, ki ga nikakor ne sme zamuditi – spremljajte dogajanje na bistveno večjem projekcijskem ekranu, s profesionalnim JBL ozvočenjem in v družbi drugih gamerjev!

  Poleg ogleda bo izvajana cela vrsta drugih aktivnosti! Organizirali bomo zabavne, nagradne ena na ena turnirje v League of Legends (med njimi epski Doctor Mundo Challenge in Mirror Matchup Challenge), udeleženci se bodo lahko preizkusili na Red Bull F1 2021 Time Trial Challenge v virtualnem dirkanju in več!
 • Kje: GGHQ Studio v 2. nadstropju poslovnega objekta na Jezdarski ulici 13, 2000 Maribor. Možnost brezplačnega parkiranja ob objektu (več informacij tukaj).
 • Kdo: Dogodek organizira AMPX d.o.o. v sodelovanju z Društvom za elektronske športe – spid.si ter medijskim partnerjem Game Gang in sponzorji Red Bull, Big Bang Slovenija in drugimi.
 • Pogoji udeležbe: Obvezna predhodna registracija, izkaz izpolnjevanja pogoja PCT (za T veljata antigenski in PCR test, samotestiranje ne) ob prihodu in upoštevanje navodil NIJZ za preprečevanje okužb ter drugih navodil organizatorja.
 • Cena: Vstop je prost. Stroške izvedbe pokrivamo s prodajo pijače na lokaciji.
 • Časovnica dogodkov in dogajanja:

Polfinale 1 – Odpovedan zaradi nizke udeležbe

Sobota, 30. oktober 2021
12.00: Odprtje prizorišča za javnost
13.00: Predviden pričetek broadcasta
14.00: Predviden pričetek iger
20.00: Predviden zaključek dogodka

Polfinale 2 – Odpovedan zaradi nizke udeležbe

Nedelja, 31. oktober 2021
12.00: Odprtje prizorišča za javnost
13.00: Predviden pričetek broadcasta
14.00: Predviden pričetek iger
20.00: Predviden zaključek dogodka

Grand Finals

Sobota, 6. november 2021
12.00: Odprtje prizorišča za javnost
13.00: Predviden pričetek broadcasta
14.00: Predviden pričetek iger
20.00: Predviden zaključek dogodka


Prijavni obrazec

Za obisk dogodka je zaradi omejitev in ukrepov preprečevanja širjenja COVID-19 potrebna predhodna registracija. Dogodek bo izveden v skladu z navodili in priporočili NIJZ za preprečevanje širjenja bolezni COVID-19. Obvezna uporaba maske in vzdrževanja razdalje med udeleženci 1,5 metra.

Število obiskovalcev je omejeno na 40 – zagotovi si mesto na dogodku s prijavo!  Katerih ogledov se boš udeležil?


  GGHQ Studio

  Na 500m2 površin se razprostira največji slovenski, za gaming specializiran kreativni studio in event space, v katerem se redno izvaja širok nabor različnih aktivnosti – od snemanj, prenosov v živo, turnirjev, predstavitvenih dogodkov ali kaj popolnoma drugačnega.

  Odprto za javnost izključno v času organiziranih aktivnosti na naslovu GGHQ v drugem nadstropju poslovnega objekta na naslovu Jezdarska ulica 13, 2000 Maribor. Prepovedan vnos pijače in hrane na lokacijo, na voljo za potrošnjo polna barska ponudba.