fbpx
Connect with us

Igraj kot PRO

Igraj kot PRO z Mastercard in JureTršanBlondom: Postal sem Fortnite učitelj!

Published

on

Od izida Fortnite, najpopularnejše Battle Royale igre na svetu, so minila že skoraj 4 leta – v tem času je v Sloveniji bilo videti kar nekaj izjemno uspešnih e-športnikov v tej igri, med njimi zagotovo Blaž “K1nzell” Lešnik in Tai “TaySon” Starčič, ki sta skupno osvojila več sto tisočakov s svojo igro Fortnite. Za Jure “JureTršanBlond” Tršana vemo, da na tako visokem nivoju ne igra, a vseeno lahko nauči popolnoma novega igralca Fortnite kakšen trik ali dva. V tokratnem #IgrajKotPRO videu nam tako predstavlja, kako je svojega prijatelja Domna učil igrati Fortnite.

Če še ne veste, kdo JureTršanBlond je, je interdisciplinaren ustvarjalec, ki so ga izkušnje na področju prenašanja gaming vsebin v živo, snemanja lifestyle videov in ustvarjanja avtorske glasbe, pripeljale do skupno več kot 40.000 aktivnih sledilcev na družbenih omrežjih.

Oglejte si video!

Nasvete podaja JureTršanBlond (JTB)

Slovenski ustvarjalec vsebin na YouTubu, livestreamer in raper, Jurij “JureTršanBlond” Tršan, 19, ima skoraj 29.000 naročnikov na svojem YouTube kanalu s skupno 9,3 milijona ogledov in več kot 14.900 sledilcev na Instagramu. S tem zagotovo sodi v vrh slovenskih ustvarjalcev na področju gaminga.

 • Naroči se na njegov YouTube kanal tukaj.
 • Sledi mu na Instagramu tukaj.

#IgrajKotPRO omogoča

Igraj kot PRO

Igraj kot PRO z Mastercard in Lejico ter Dejlo: Prva zmaga v novi sezoni

Published

on

Fortnite je zagotovo najpopularnejša Battle Royale igra zadnjih nekaj let. Ta je s svojimi animacijami, skini ter dogodki znotraj nje najvidneje vplivala na celotno popularno kulturo. Razlogov za uspeh je zagotovo več, eden njih pa redno posodabljanje in vpeljevanje vsebinskih ter mehanskih novosti s strani razvijalca igre, Epic Games. Te spremembe so razdeljene v sezone ter poglavja in pred le nekaj tedni je bil izdan eden večjih kompletov le-teh.

Tako se v tokratnem #IgrajKotPRO videu Leja “Lejica” Leskovar in Dejla borita, da osvojita prvo zmago v novi sezoni, ter skupaj s tem takoimenovan “victory umbrella” ali zmagovalnega dežnika, s katerim si običajno sicer po skoku na igralno polje upočasnimo padec.

Če bi si radi ogledali zabave in smeha polno, več iger dolgo bitko slovenskih gamerk do končne zmage v Fortnite, bo ta video kot nalašč za vas.

Nasvete podaja Lejica

Ena redkih predstavnic nežnejšega spola, ki ustvarja vsebine ter prenaša svojo igro na YouTube, Leja “Lejica” Leskovar, 21, ima več kot 12.000 naročnikov na svojem YouTube kanalu s skupno 500.000 ogledov, kot tudi se lahko pohvali s skoraj 4600 sledilci na Instagramu. S tem zagotovo sodi v vrh slovenskih ženskih ustvarjalk na področju gaminga.

 • Naroči se na njen YouTube kanal tukaj.
 • Sledi ji na Instagramu tukaj.

#IgrajKotPRO omogoča

Continue Reading

Igraj kot PRO

Igraj kot PRO z Mastercard in ScorpLZ: Vse kar rabite vedeti o drugem chapterju 7. sezone Fortnite

Published

on

Načeloma je igranje Fortnite, najpopularnejše Battle Royale igre na svetu, enostavno. Vseh 100 igralcev na strežniku skoči iz letečega avtobusa na igralni poligon, mapo, veliko 2 kvadratna kilometra, sestavljeno iz nekaj desetih mest in drugih v virtualnem svetu slavnih mest, na katerih se odbija bitka za najboljšega. Igra nato postopoma krči igralno polje in s tem sili igralce v bitko – zmaga posameznik, ki ostane zadnji živ.

A recept za zmago razvijalec igre, Epic Games, neprestano spreminja s prilagoditvami igralnega polja, dodajanjem novih orožij oziroma spreminjanjem funkcionalnosti ter moči elementov v igri. Večje napredke zgodbe znotraj igre imenujejo sezone, večidel sprememb vizualnih oprav herojev ter kozmetičnih izdelkov pa lansirajo v chapterjih.

Pred nekaj dnevi je luč sveta ugledalo drugo poglavje 7. sezone, ki prav tako predstavlja novosti na vseh standardnih področjih. Pregled in podrobno predstavitev vseh v tokratnem #IgrajKotPRO videu podaja Žiga “ScorpLZ” Lah. Govori o sledečih nadgradnjah v igri:

 • Spremembe igralnega polja in posameznih mest za bojevanje
 • Implementacija novih orožij (Pulse Rifle in Recon Scanner)
 • Dodajanje novih vizualnih preoblek za heroje (med njimi je potrebno izpostaviti prihajajočega Supermana in Rick Sancheza iz Rick and Morty)
 • Vnovično vključitev Battle Stars sistema nagrajevanja
 • Tematski sklop nezemljanov in NLPjev ter z njimi povezani artefakti
 • Predstavili so kozmetične zaboje, dodali t.i. queste za posamezne heroje ter uvedli gold bar spremembe

Za vse, ki želite nadgraditi svoje znanje na tem področju in videti vse spremembe, ki jih igra prinaša, je ta video kot nalašč za vas.

Nasvete podaja ScorpLZ

Slovenski livestreamer in ustvarjalec vsebin na YouTubu, Žiga “ScorpLZ” Lah, 24, ima več kot 30.000 naročnikov na svojem YouTube kanalu s skupno skoraj 13 milijoni ogledov, več kot 13.000 sledilcev na Instagramu in 650 na Twitterju. S tem je med največjimi gamerji v Sloveniji.

 • Naroči se na njegov YouTube kanal tukaj.
 • Sledi mu na Instagramu tukaj.

#IgrajKotPRO omogoča

Continue Reading

Igraj kot PRO

Igraj kot PRO z Mastercard in JureTršanBlondom ter ScorpLZ: Najboljša Duos ekipa

Published

on

V tokratnem videu #IgrajKotPRO združujeta moči prav verjetno najboljši slovenski Fortnite influencer, Žiga “ScorpLZ” Lah in Jure “JureTršanBlond”, ki je bolj kot e-športni profesionalec kvečjemu navdušenec nad videoigrami – ki sta si skupaj zastavila cilj zmage v Fortnite Duos. Cilj igranja je, kot se za pravi battle royale spodobi, ostati zadnja živa med 50 ekipami, sočasno vrženimi na venomer manjše igralno polje otoka Apollo.

V akcije polnih 12-minutah videa lahko vidimo obilo situacij, v katerih Juretu po spletu okoliščin uspe premagati nasprotnika in ScorpLZa presenetiti – a slednji ga prav tako reši iz marsikatere zagate. Jima skupaj uspe doseči Victoy Royale?

Toplo priporočamo ogled vsem, ki bi radi videli kvalitetno igro ScorpLZja in srečne akcije JureTršanBlonda.

Nasvete podaja JureTršanBlond

Slovenski ustvarjalec vsebin na YouTubu, livestreamer in raper, Jurij “JureTršanBlond” Tršan, 19, ima skoraj 30.200 naročnikov na svojem YouTube kanalu s skupno 10 milijoni ogledov in več kot 15.000 sledilcev na Instagramu. S tem zagotovo sodi v vrh slovenskih ustvarjalcev na področju gaminga.

 • Naroči se na njegov YouTube kanal tukaj.
 • Sledi mu na Instagramu tukaj.

#IgrajKotPRO omogoča

Continue Reading

Igraj kot PRO

Igraj kot PRO z Mastercard in Lauro Petrinec: Prva igra Fortnite

Published

on

Ste si kdaj želeli postati zvezdnik na področju videoiger? Z razvojem družbenih platform, bodisi za nalaganje posnetkov z YouTube, prenašanje slike v živo s Twitch, objavljanjem slik in utrinkov iz življenja z Instagramom in več, je nastala cela panoga novih poklicev. Verjetno najvidnejši med vsemi so zagotovo vplivneži.

Na področju videoiger so to imena, ki jih pozna vsak gamer, za njih je pa slišal tudi marsikateri ne-gamer. Najprepoznavnejše ime je zagotovo PewDiePie, ki ga avtorica današnjega videa izpostavlja kot svojega idola in inspiracijo za ustvarjanje na družbenih omrežjih.

V tokratnem #IgrajKotPRO videu se tako predstavlja Laura Petrinec, ena največjih slovenskih vplivnic na področju glasbe in mode. Ta je v zadnjih tednih pričela objavljati tudi o svojem navdušenem igranju in spoznavanju novih videoiger ter s tem samozavestno vstopa v gaming svet.

Spremljaj njeno spoznavanje z mehanikami znotraj igre Fortnite – v videu tako lovi divje svinje, nabira solato in karambolira cel vozni park, ki ga igra omogoča, kot tudi se bori za končno zmago. Ji lahko med prvim igranjem najpopularnejše videoigre na svetu uspe doseči Victory Royale? Oglej si video.

Nasvete podaja Laura Petrinec

Lauro Petrinec mediji radi opišejo kot interdisciplinarno ustvarjalko, aktivno na področju glasbe in mode, ki je v zadnjih mesecih vstopila tudi v virtualni svet videoiger. Skozi več let aktivnosti je dosegla 38.000 sledilcev na Instagramu, 170.000 na TikToku ter 9.000 na YouTube ter je s tem ena največjih slovenskih vplivnic.

 • Naroči se na njen YouTube kanal tukaj.
 • Sledi ji na Instagramu tukaj.
 • Spremljaj njene videe na TikToku tukaj.

#IgrajKotPRO omogoča

Continue Reading

Igraj kot PRO

Igraj kot PRO z Mastercard in Aljažkom: Izziv 1 srčka v Minecraftu

Published

on

Ko postane preigravanje določenega levela ali misije enostavno, si pogosto zastavimo izzive, ki nam odvzamejo določena orožja, mehanike ali sposobnosti, kot tudi si postavljamo oviro s časovnimi omejitvami. Prav to je v tokratnem #IgrajKotPRO videu sklenil storiti Aljaž “Aljažek” Radovan, saj si je do skoraj neznosnega nivoja otežil igranje Minecrafta.

Tako si je postavil izziv, da na novem svetu odigra igro z le 1 življenjsko točko. To v praksi pomeni, da če pade iz kakršnekoli višine, izgubi polovico in ima tako prostora dobesedno le za eno napako v celotnem večurnem igranju, da pride do končne zmage.

Oglej si njegov video in se zabavaj ob njegovem paničnem izmikanju nasprotnikov, strategiranju o najlažji poti do uspeha in več. Kako mu je šlo? A mu bo uspelo zmagati?

Nasvete podaja Aljažek

Eden najmlajših slovenskih livestreamerjev in ustvarjalcev gaming vsebin na YouTubu, Aljaž “Aljažek” Radovan, 16, ima več kot 15.200 naročnikov na svojem YouTube kanalu s skupno več kot 1 miljonom ogledov, kot tudi se lahko pohvali s 5800 sledilci na Instagramu. Te številke so še posebej obetavne, saj je videoposnetke na svoj kanal začel redno nalagati šele pred dobrim letom dni.

 • Naroči se na njegov YouTube kanal tukaj.
 • Sledi mu na Instagramu tukaj.

#IgrajKotPRO omogoča

Continue Reading

Igraj kot PRO

Igraj kot PRO z Mastercard in Lejico proti JureTršanBlondu na kontrolerju

Published

on

Kdo je boljši v igranju Fortnite, Leja “Lejica” Leskovar ali Jure “JureTršanBlond” Tršan? V tokratnem #IgrajKotPro videu merita moči pri najpopularnejši Battle Royale igri na svetu nekoliko drugače, in sicer bosta preizkusila sposobnosti igranja na kontrolerju.

Medtem ko je Lejica prvi dve leti igranja Fortnite za zmagovanje uporabljala kontroler, je medtem Jure precej “zelen” – a si lahko kot olajševalno okoliščino pripiše dejstvo, da je Lejin kontroler fizično polomljen in ne dela, kot bi moral. Pa bo to dovolj za zmago v 1v1 Build Fightih? Oglejte si video!

Toplo priporočamo ogled vsem, ki bi radi videli še 5 minut razlogov več, zakaj je igranje Fortnite na kontrolerju napačna odločitev, če pa so izumili tipkovnico in miško.

Nasvete podaja Lejica

Ena redkih predstavnic nežnejšega spola, ki ustvarja vsebine ter prenaša svojo igro na YouTube, Leja “Lejica” Leskovar, 21, ima več kot 12.000 naročnikov na svojem YouTube kanalu s skupno 500.000 ogledov, kot tudi se lahko pohvali s skoraj 4600 sledilci na Instagramu. S tem zagotovo sodi v vrh slovenskih ženskih ustvarjalk na področju gaminga.

 • Naroči se na njen YouTube kanal tukaj.
 • Sledi ji na Instagramu tukaj.

#IgrajKotPRO omogoča

Continue Reading

Pro nasveti by Mastercard

Oglas

Priljubljeno