fbpx
Connect with us

Uncategorized

Po 20 letih Baldur’s Gate: Dark Alliance spet aktualen

Published

on

20 let po svojem izidu Baldur’s Gate: Dark Alliance je na voljo na sodobnih konzolah Xbox One, Xbox Series X and S, PlayStation 4, PlayStation 5, kasneje tudi za Nintendo Switch. Igra sedaj podpira do 4K rezolucijo.

Baldur’s Gate: Dark Alliance je akcijska RPG igra iz leta 2001, ki jo je razvil Snowblind Studios za PlayStation 2 in Xbox. Na GameCube ga je prenesel razvijalec High Voltage Software, na Game Boy Advance pa Magic Pockets.

Ponovna izdaja Baldur’s Gate: Dark Alliance bo vključevala posodobljeno grafiko visoke ločljivosti, vendar bo ohranila izgled izvirnika. Baldur’s Gate: Dark Alliance je bil priljubljen zaradi dvoigralskega načina v duhu iger Diablo Blizzard.

Svet D&D je ponovno aktualen. Prejšnji mesec so Baldur’s Gate, Baldur’s Gate 2 in Icewind Dale Enhanced Editions dobili pomembno posodobitev. Razvijalec Divinity Original Sin Larian pa seveda trenutno pripravlja Baldur’s Gate 3, ki v svoji pred alfa verziji in le vsebino prve tretjine igre že zaseda 150GB.


GODFALL – ASCENDED EDITION PS5

109,99 €

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Uncategorized

Tales of Arise najbolj uspešna igra v seriji

Published

on

Čez vikend je po podatkih SteamDB nova računalniška igra Tales of Arise v času pisanja že dosegla 55,306 sočasnih igralcev na Steamu. Prejšnja igra v seriji Tales of Berseria je pred petimi leti dosegla največ 8.085 igralcev, Tales of Zestiria pa je pred šestimi leti dosegla 9.696 igralcev.

Igra se je uvrstila med 25 trenutno najbolj prodajanih iger na platformi z 2478 pozitivnimi ocenami in 88,24% zadovoljstvom z izdelkom. Tudi na medijskih platformah dosega podoben uspeh. Včeraj je preko Twitch.tv igro spremljalo kar 47.968 gledalcev.

Tales of Arise je akcijska RPG igra, ki se odvija na planetu, imenovanem Dahna, ki ga je zadnjih 300 let izkoriščal drug svet, imenovan Rena. Borec iz Dahne in dekle, ki prihaja iz Rena, potujeta skupaj, kasneje pa se jima pridružijo še drugi liki iz obeh svetov.

Igra je že na voljo za platforme Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One in Xbox Series X/S. Pred nakupom lahko tudi preizkusite demo za PC.


NAMCO BANDAI TALES OF ARISE – COLLECTORS EDITION PS4

199,99 €

Continue Reading

Uncategorized

LoL, Dota 2 in še šest drugih ešportov bo del azijskih iger 2022

Published

on

Decembra lani smo poročali o tem, da se bodo dosedanjim kategorijam na azijskih igrah 2022 v Hangzhou na Kitajskem priključila tudi ešport in breakdancing. Zdaj imamo dokončen seznam izbranih iger.

Husain Al-Musallam, generalni direktor azijskega olimpijskega komiteja (OCA) upa, da bo ta objava vsem sodelujočim ekipam omogočila dovolj časa, da se pripravijo in opremijo pred kvalifikacijskimi fazami, saj meni, da je komite zagotovil visoko raven kompetitivnosti, ki bo zabavala tako navdušence kot splošne gledalce.

Azijske igre 2022, ki naj bi potekale septembra 2022, bodo pritegnile igralce iz do 45 držav, ki bodo tekmovali v nekaterih najbolj priljubljenih ešportnih naslovih. To so:

Arena of Valor (različica za azijske igre)

Dota 2

Dream Three Kingdoms 2

FIFA 22

Hearthstone

League of Legends

PUBG Mobile (različica za azijske igre)

Street Fighter V

Decembra 2020 je vseh 45 držav članic soglasno glasovalo za vključitev ešporta v azijske igre. Poleg osmih uradnih iger se bodo odvili tudi predstavitveni dogodki v dveh drugih ešportnih kategorijah. Ti so navedeni kot AESF Robot Masters, ki jih omogoča Migu ter AESF VR Sports, ki jih tudi omogoča Migu na spletnem mestu OCA.


Nintendo Switch Lite Coral Animal Crossing + 3 mesečna brezplačna naročnina na Nintendo Online

289,99 €

Continue Reading

Uncategorized

Element Fortnite Liga se je zaključila

Published

on

Če sledite dogajanju trenutno najpopularnejše video igre v Sloveniji najbrž veste, da se je v nedeljo zaključila naša Element Fortnite liga, ob koncu katere smo 1000 EUR podelili najboljšim slovenskim igralcem.

Najbolj pogumne Fortnite trojice so se spopadle v šestih krogih kvalifikacij, ki so potekale po sistemu dvojnega izločanja v načinu Trio vs Trio Realistic Fight Tournament. Z drugimi besedami to pomeni, da so se ekipe pomerile v Box Fightu. Na izjemno majhnem območju, morajo ekipe paziti, da ostanejo znotraj mej nevihte, istočasno pa poskušajo izločiti nasprotnike. Glavna značilnost Box Fightov je grajenje, kar večino iger postavi v višave in boj naredi še bolj napet, ker je, kakor bi naši komentatorji rekli: “Največ škode na turnirju naredil fall damage.”

In že če govorimo o komentatorjih, celotno ligo so spremljali Game Gang vplivneži, ki so se med prenosi v živo prelevili iz igralcev v prave casterje. Igre so na svojih kanalih delili Domzzzi, Aljažek, Lejica in Jack on the Box, veliki finale pa so kar v petih skupno komentirali Domzzzi, Mravla, Jack on the Box, SniperMartin in Matej Rimanič.

Skupno je v kvalifikacijskem delu lige tekmovalo 131 ekip, v veliki finale pa se je izmed teh uvrstilo le 16 najboljših. Po več kot petih urah spopadov, grajenja in padanja z visokega so si stopničke izborile štiri ekipe.

1. mesto – Doktori

2. mesto – j3bac1

3. mesto – CUCKI

4. mesto – Levatori

Če ste zamudili vso akcijo, ali pa bi morda staršem radi pokazali, kaj počnete v prostem času, lahko spodaj dostopate do kompilacije najboljših akcij finala.

Element Fortnite Liga se za letos poslavlja, a vrnila se bo naslednje leto. Do takrat pa lahko spremljate gaming dogajanje doma in v tujini v Game Gang novicah.

Nintendo Switch Lite Coral Animal Crossing + 3 mesečna brezplačna naročnina na Nintendo Online

289,99 €

Continue Reading

Uncategorized

V sredo pričakujte novo Pokémon napoved

Published

on

Podjetje Pokémon je razkrilo, da bo v sredo, 18. avgusta, predvajalo najnovejšo predstavitev v seriji Pokémon Presents v slogu Nintendo Direct. Sledite uradnemu YouTube kanalu Pokémon ob 15. uri po našem času in izvedite več o prihajajočih igrah Pokémon Brilliant Diamond in Shining Pearl ter Pokémon Legends: Arceus.

Tako Pokémon Brilliant Diamond kot Pokémon Shining Pearl prihajajo na Nintendo Switch 19. novembra. Predelave Pokémon Diamond in Pokémon Pearl, ki sta bili prvotno izdani na Nintendo DS leta 2006, bodo predstavljali sodobno podobo, zvesto reproducirano izvirno zgodbo, in posodobljeno mehaniko igranja. Pokémon Legends: Arceus bo trenerje Pokémonov poslal nazaj v regijo Sinnoh in nazaj v čas.

Ni znano, kako dolgo bo prenos potekal in ali bodo predstavljeni tudi drugi projekti v razvoju, kot so Pokémon Unite, Pokémon Sleep ali nova igra Detective Pikachu. Februarski Pokémon Presents si lahko ogledate spodaj.


NAMCO BANDAI TALES OF ARISE – COLLECTORS EDITION PS4

199,99 €

Continue Reading

Uncategorized

Preizkusite Tales of Arise brezplačni demo

Published

on

Pustolovščina vašega življenja se začne v enem mesecu. Tales of Arise brezplačni demo bo na voljo 18. avgusta za PS4, PS5, Xbox One in Xbox Series X|S.

300 let tiranije. Skrivnostna maska. Izgubljena bolečina in spomini. Uporabite goreči meč in se pridružite skrivnostnemu, nedotakljivemu dekletu v boju proti svojim zatiralcem. Doživite pravljico o osvoboditvi z liki z grafično izraznostjo naslednje generacije!

Tales of Arise je prihajajoča akcijska igra vlog, ki jo je razvila in objavila japonski velikan Bandai Namco Entertainment. Raziščite neznani svet Dahna, kjer se mešanica edinstvenih naravnih okolij spreminja glede na čas dneva. Povzpnite se po skalnatem terenu, plavajte v rekah, zberite se ob tabornem ognju, skuhajte hrano, pojdite v naslednje mesto, premagajte gospodarja tujega planeta in osvobodite svoje ljudstvo.

Tales of Arise izide 10 septembra 2021.


SAINTS ROW: THE THIRD – REMASTERED XBOX ONE

39,99 €

Continue Reading

Uncategorized

Kia France je napovedala partnerstvo s Team Vitality

Published

on

Team Vitality, francoska ešportna organizacija, je objavila partnerstvo s Kiinim francoskim oddelkom, ki bo izpostavilo izbor novih električnih vozil.

Kia že vrsto let sodeluje z ešportnimi organizacijami, kot so evropsko prvenstvo v igri League of Legends (LEC) in severnoameriška ekipa Esports Team Rogue. V svoji novi digitalni kampanji bodo predstavljeni tako Vitality ešportniki kot Kia avtomobili.

Predstavljene video vsebine, ki sta jih koproducirali obe organizaciji, pa tudi številni športniki Team Vitality in določen izbor električnih vozil Kia. Kampanja bo potekala tri mesece, začenši konec julija.

Vodja komunikacij pri Kia France Olivier Bouelharrag je o partnerstvu komentiral, da: “Inovativnost in strokovno znanje sta ključni besedi v naših panogah, zato je bilo ustvarjanje tega partnerstva glede na to skupno vizijo očitna izbira. Ešport je zdaj pomembna športna disciplina, zato je za nas bistveno, da iz njega črpamo navdih, da dosežemo te športnike novega sveta.”


FAR CRY 6 ULTIMATE EDITION XB1

119,99 €

Continue Reading

Pro nasveti by Mastercard

Oglas

Priljubljeno