fbpx
Connect with us

Uncategorized

Tales of Arise najbolj uspešna igra v seriji

Published

on

Čez vikend je po podatkih SteamDB nova računalniška igra Tales of Arise v času pisanja že dosegla 55,306 sočasnih igralcev na Steamu. Prejšnja igra v seriji Tales of Berseria je pred petimi leti dosegla največ 8.085 igralcev, Tales of Zestiria pa je pred šestimi leti dosegla 9.696 igralcev.

Igra se je uvrstila med 25 trenutno najbolj prodajanih iger na platformi z 2478 pozitivnimi ocenami in 88,24% zadovoljstvom z izdelkom. Tudi na medijskih platformah dosega podoben uspeh. Včeraj je preko Twitch.tv igro spremljalo kar 47.968 gledalcev.

Tales of Arise je akcijska RPG igra, ki se odvija na planetu Dahna, ki ga je zadnjih 300 let izkoriščal drug svet, imenovan Rena. Borec iz Dahne in dekle, ki prihaja iz Rene, se odpravita na pot, da bi izkoreninila suženjstvo. Na poti se jima pridružijo še drugi liki iz obeh svetov.

Igra je že na voljo za platforme Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One in Xbox Series X/S. Pred nakupom lahko tudi preizkusite demo za PC.


Farming Simulator 22 igra za PS5

42,99 €

Continue Reading

Uncategorized

Gucci naredil Xbox za 10.000 dolarjev

Published

on

Microsoft in italijanska luksuzna modna hiša Gucci sta se združila za posebno izdajo Xbox Series X. Paket v vrednosti 10.000 dolarjev vključuje konzolo, dva brezžična ploščka, naročnino na Xbox Game Pass Ultimate nedoločene dolžine in Gucci etui z konzolo.

Sama konzola je lasersko vgravirana z ikoničnim dizajnom Rhombi, za katerega Gucci pojasnjuje, da ima dvojni pomen: »GG vzorec postane besedna igra – ne samo, da predstavlja začetnice Guccia Guccija, temveč tudi igričarski stavek good game.”

Paket bo naprodaj od 17. novembra v omejenih količinah. Na voljo bo samo 100 ročno oštevilčenih izdaj, ki jih bo mogoče kupiti v Gucci trgovinah v New Yorku, Beverly Hillsu, Mexico Cityju, Milanu, Londonu, Berlinu, Pekingu ali Tokiu.


Farming Simulator 22 igra za PS5

42,99 €

Continue Reading

Uncategorized

Na spletu že krožijo Grand Theft Auto: The Trilogy posnetki

Published

on

Uporabniki z zgodnjim dostopom do Grand Theft Auto: The Trilogy so že posneli in naložili na splet posnetke in slike posodobljene verzije GTA trilogije.

Zbirka, ki izide jutri, vključuje predelave ikoničnih iger Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City in Grand Theft Auto: San Andreas, ki so dobile tako vizualno kot zvočno posodobitev. Trilogija bo izkoristila napredek zvočne tehnologije, kar pomeni, da bodo igralci lahko poslušali skladbe iz znamenitih radijskih postaj prek 16bit 44hrz in 5.1 prostorskega zvoka.

Igre bodo podpirale tudi Full HD na konzolah prejšnje generacije in 4K ločljivost na konzolah trenutne generacije, zato bo vizualizacija na teh napravah bistveno ostrejša. Naslovi so bili obnovljeni v popolnoma novem pogonu, zato pričakujte, da boste priča številnim estetskim in igralnim nadgradnjam, vključno s kontrolniki v slogu GTA-V.

Čeprav igra ne bo izšla do 11. novembra, so jo nekateri uporabniki že uspeli dobiti v roke. Posnetki in slike iz igre že krožijo po Redditu un YouTubu.


LET’S SING 2022 – DOUBLE MIC BUNDLE igra za PS4

59,99 €

Continue Reading

Uncategorized

Veliki finale – Nacionalne kvalifikacije CEE Champions

Published

on

Ne zamudite velikega finala največjega lokalnega CS:GO dogodka sezone. Nacionalne kvalifikacije CEE Champions se zaključujejo danes.

Letošnje Nacionalne kvalifikacije regijske CEE Champions lige zagotavljajo slovenskim igralcem odskočno desko na poti do svetovnega odra. Poleg tega se najboljše ekipe potegujejo za 1.000 EUR nagradnega sklada, dve najboljši ekipi, ki se uvrstita na regijski del, pa se bosta borili na največjem amaterskem turnirju v regiji CEE z nagradnim skladom 20.000 USD!

V veliki finale se je uvrstilo 8 ekip po sistemu dvojnega izločanja so ekipe razdeljene v zmagovalno in poražensko skupino. Tekme so potekale po principu best of 1, z izjemo winners’ bracket in losers’ bracket finala ter velikega finala, ki se igrajo v sistemu Best of 3, z eno mapo prednosti v velikem finalu ekipi, ki prihaja iz WB.

Danes se na digitalnem odru oborijo ekipe: Contentplanet, Naivni vitezi, Homesent, Stereoidpeek, Si.army, Isucks, Banananas in Bralna znacka. Zaključni del turnirja si je mogoče v živo ogledati preko YouTube kanala Game Gang, kjer lahko poleg igram sledite tudi pogovorom z igralci ter seveda strokovnim komentarjem analitikov.

Današnji najboljši 2 ekipi se bosta kvalificirali na regijsko prvenstvo CEE Champions, ki ga omogoča Intel.

Turnir želi zagotoviti vsaki ekipi v regiji priložnost tekmovanja na mednarodnem nivoju, brez povabil in preteklih uspehov. Najboljših 32 ekip vseh držav članic se bo borilo za dosego statusa ultimativnega zmagovalca regije CEE.


SPARCO Grip črno-rumen gaming stol

319,00 €

Continue Reading

Uncategorized

LoL, Dota 2 in še šest drugih ešportov bo del azijskih iger 2022

Published

on

Decembra lani smo poročali o tem, da se bodo dosedanjim kategorijam na azijskih igrah 2022 v Hangzhou na Kitajskem priključila tudi ešport in breakdancing. Zdaj imamo dokončen seznam izbranih iger.

Husain Al-Musallam, generalni direktor azijskega olimpijskega komiteja (OCA) upa, da bo ta objava vsem sodelujočim ekipam omogočila dovolj časa, da se pripravijo in opremijo pred kvalifikacijskimi fazami, saj meni, da je komite zagotovil visoko raven kompetitivnosti, ki bo zabavala tako navdušence kot splošne gledalce.

Azijske igre 2022, ki naj bi potekale septembra 2022, bodo pritegnile igralce iz do 45 držav, ki bodo tekmovali v nekaterih najbolj priljubljenih ešportnih naslovih. To so:

Arena of Valor (različica za azijske igre)

Dota 2

Dream Three Kingdoms 2

FIFA 22

Hearthstone

League of Legends

PUBG Mobile (različica za azijske igre)

Street Fighter V

Decembra 2020 je vseh 45 držav članic soglasno glasovalo za vključitev ešporta v azijske igre. Poleg osmih uradnih iger se bodo odvili tudi predstavitveni dogodki v dveh drugih ešportnih kategorijah. Ti so navedeni kot AESF Robot Masters, ki jih omogoča Migu ter AESF VR Sports, ki jih tudi omogoča Migu na spletnem mestu OCA.


Elden Ring – Launch Edition

62,99 €

Continue Reading

Uncategorized

Element Fortnite Liga se je zaključila

Published

on

Če sledite dogajanju trenutno najpopularnejše video igre v Sloveniji najbrž veste, da se je v nedeljo zaključila naša Element Fortnite liga, ob koncu katere smo 1000 EUR podelili najboljšim slovenskim igralcem.

Najbolj pogumne Fortnite trojice so se spopadle v šestih krogih kvalifikacij, ki so potekale po sistemu dvojnega izločanja v načinu Trio vs Trio Realistic Fight Tournament. Z drugimi besedami to pomeni, da so se ekipe pomerile v Box Fightu. Na izjemno majhnem območju, morajo ekipe paziti, da ostanejo znotraj mej nevihte, istočasno pa poskušajo izločiti nasprotnike. Glavna značilnost Box Fightov je grajenje, kar večino iger postavi v višave in boj naredi še bolj napet, ker je, kakor bi naši komentatorji rekli: “Največ škode na turnirju naredil fall damage.”

In že če govorimo o komentatorjih, celotno ligo so spremljali Game Gang vplivneži, ki so se med prenosi v živo prelevili iz igralcev v prave casterje. Igre so na svojih kanalih delili Domzzzi, Aljažek, Lejica in Jack on the Box, veliki finale pa so kar v petih skupno komentirali Domzzzi, Mravla, Jack on the Box, SniperMartin in Matej Rimanič.

Skupno je v kvalifikacijskem delu lige tekmovalo 131 ekip, v veliki finale pa se je izmed teh uvrstilo le 16 najboljših. Po več kot petih urah spopadov, grajenja in padanja z visokega so si stopničke izborile štiri ekipe.

1. mesto – Doktori

2. mesto – j3bac1

3. mesto – CUCKI

4. mesto – Levatori

Če ste zamudili vso akcijo, ali pa bi morda staršem radi pokazali, kaj počnete v prostem času, lahko spodaj dostopate do kompilacije najboljših akcij finala.

Element Fortnite Liga se za letos poslavlja, a vrnila se bo naslednje leto. Do takrat pa lahko spremljate gaming dogajanje doma in v tujini v Game Gang novicah.

Elden Ring – Launch Edition

62,99 €

Continue Reading

Uncategorized

V sredo pričakujte novo Pokémon napoved

Published

on

Podjetje Pokémon je razkrilo, da bo v sredo, 18. avgusta, predvajalo najnovejšo predstavitev v seriji Pokémon Presents v slogu Nintendo Direct. Sledite uradnemu YouTube kanalu Pokémon ob 15. uri po našem času in izvedite več o prihajajočih igrah Pokémon Brilliant Diamond in Shining Pearl ter Pokémon Legends: Arceus.

Tako Pokémon Brilliant Diamond kot Pokémon Shining Pearl prihajajo na Nintendo Switch 19. novembra. Predelave Pokémon Diamond in Pokémon Pearl, ki sta bili prvotno izdani na Nintendo DS leta 2006, bodo predstavljali sodobno podobo, zvesto reproducirano izvirno zgodbo, in posodobljeno mehaniko igranja. Pokémon Legends: Arceus bo trenerje Pokémonov poslal nazaj v regijo Sinnoh in nazaj v čas.

Ni znano, kako dolgo bo prenos potekal in ali bodo predstavljeni tudi drugi projekti v razvoju, kot so Pokémon Unite, Pokémon Sleep ali nova igra Detective Pikachu. Februarski Pokémon Presents si lahko ogledate spodaj.


Farming Simulator 22 igra za PS5

42,99 €

Continue Reading

Pro nasveti by Mastercard

Oglas

Priljubljeno