fbpx
Connect with us

Oprema

Preizkusili smo najnovejšo gaming tipkovnico Logitecha – G413 SE

Published

on

Zasnovana za tiste, ki iščejo gaming naprave srednjega kalibra za brezhibno igričarsko izkušnjo zavito v estetski dizajn in kakovostne materiale. Logitech G413 nudi vse prednosti Logitech G PRO modela v minimalistični, enobarvni in cenovno bolj dostopni tipkovnici.

Logitech G413 SE je bila izdelana, da zagotovi napredno izkušnjo tudi z ožjim naborom funkcij. Tanko ohišje je izdelano iz lahke, brušene aluminijeve zlitine, ki tipkovnici daje svojo težo, a tudi izjemno solidnost. Tako kakor ohišje so tudi tipke obarvane črno, da naredijo vtis dobro poznanega “stealthy looka”, ki ga razkrije le enakomerna in nekako “smooth” osvetlitev. Na podlagi estetike in barvne kombinacije nas model močno spominja na konkurenčni HyperX Alloy FPS ali Corsair K63.

Nekaj več kot eno kilogramska tipkovnica se ponaša z 1,8-metra dolgim, neodstranljivim in gumiranim USB kablom. Na zadnji strani najdemo gumice proti drsenju in z eno višino nastavljive noge – res je pa potrebno izpostaviti super stabilnost na mizi.

Namenskih tipk za upravljanje glasnosti s tipkovnico ni, do njih pa lahko vseeno dostopamo s kombinacijo FN in funkcijskih tipk med F1 in F12. Če nas posebej skrbi, da ne bi česa pomotoma pritisnili med igro, lahko določene tipke (kot je tipka Windows) deaktiviramo. Na žalost bi radi videli t.i. Full-key roll-over, tj. da tipkovnica zaznava neomejeno število pritiskov tipk naenkrat, a je na G413 omejeno na 6 sočasnih tipk. Po drugi strani se mi pa zdi nepotrebno imeti karkoli več kot to, saj ko igramo igre, imamo na tipkovnici le eno roko naenkrat, ki ima v večini primerov le pet prstov – Logitechova tipkovnica ima tako še za en prst rezerve, če ste glih bili na roadtripu v černobilu ali kaj podobnega.

Logitech tipkovnica vsebuje Romer-G taktilna stikala, ki vas bodo po občutku močno spominjala na CHERRY MX Brown. Stikala ponujajo minimalno povratno informacijo pri 1,5 mm in 50 gramih pritiska, s celotnim hodom dolžine 4 milimetre. To nam po nekaj dnevih navajanja omogoča, da le redko t.i. Bottomamo out ter pritisnemo do dna tipkovnice ter s tem lahko še hitreje pišemo, igramo in smo skratka bolj odzivni. Pravijo, da naj bi bila še tudi za 25 % hitrejša od drugih znamk, a res ne vem, kako so to merili…

No, izkušnja stikal je super zame, ki sem FPS navdušenec in tudi na spletu je cela armija ljudi, ki prisegajo na browne – verjetno z razlogom kot smiselna sredina med taktilno izkušnjo in stopnjo sprejemanja ljudi okoli nas. No, na ta stikala so postavljeni iz kvalitetne, PBT plastike uliti keycapi, torej tipke, ki so izrazito bolj trdne in nam dajo pri uporabi bolj stabilen in zanesljiv občutek kot cenejše opcije.

Kakor velja za druge Logitech izdelke tudi nastavitve G413 SE je mogoče upravljati preko programa G HUB. Z G HUB lahko nastavimo funkcije po meri in dodelimo makro ukaze na gumbe F1-F12. Tako lahko s pritiskom na en gumb izvajamo zapletene ukaze ali sprožimo časovno določen niz dejanj ali urokov.

A z manjšo ceno je smiselno pričakovati tudi manjši nabor funkcij. Tipkovnica nima dodatne opore za zapestje. Embalaža je bolj simplistična, kot karkoli drugega. Dodatno in vejretno najpomembneje je to RGB osvetlitev – trend, ki med gamerji še kar noče umreti. Za vse, ki so postali odvisni od pisanih luči, je omejitev na izključno belo svetlobo nepredstavljiva. Za vse ostale prebivalce zemlje izključno enobarvna tipkovnica ne predstavlja take težave.

Pred nakupom se moramo tudi zavedati, da je G413 SE tipkovnica polne velikosti, kar pomeni, da ima ob strani tudi številčnico, ki pa nas zaradi splošno kompaktnega dizajna izdelka ne moti pri uporabi. Istočasno pa je za nekaj evrov manj na voljo tudi tenkeyless oz. TKL različica izdelka.

Če iščete trden in zaupanja vreden kof periferije ter vam niso važne funkcije, ki jih res ne potrebujete ter je tako cilj uporabljati izdelek kot orodje, ne pa modni dodatek, je Logitech G413 SE tipkovnica pravi izdelek za vas. Za dostopno ceno in s spodobnim naborom funkcij bo ustrezala predvsem tistim, ki pričakujejo odlično razmerje med kvaliteto in ceno – ter verjetno boste naslednji tovrstni review za novo mehanično tipkovnico gledali šele čez nekaj let. 


LOGITECH G413 Silver žična gaming tipkovnica

89,99 €

Oprema

ROG Phone 6D naj bi bil naslednja velika stvar na področju igričarskih telefonov

Published

on

Podjetje ASUS Republic of Gamers (ROG) je pred kratkim delilo videoposnetek z zgodbo o oblikovanju, ki razkriva genezo nove serije igralnih pametnih telefonov ROG Phone 6D

“Navdušeni smo, da je to prvo sodelovanje z MediaTekom doseglo tako osupljivo zmogljivost, in še naprej si bomo prizadevali za nenehno izboljševanje zmogljivosti,” je dejal S. Y. Hsu, eden izmed izvršnih direktorjev družbe ASUS. 

Z uvajanjem 5G lahko uporabniki uživajo v izjemno hitri povezljivosti na poti, vendar je pri hitri povezavi pomembno imeti telefon, ki zmore tudi poganjati igro.

Kaj nas navdušuje:

 • Najnovejši čipovski nabor Dimensity 9000+ in napredni hladilni sistem GameCool 6 sta idealna za poganjanje mobilnih iger.
 • Popolnoma nov dizajn z večjo površino za hlajenje, pomembno predvsem pri maratonski uporabi.
 • 165 Hz 6,78-palčni zaslon AMOLED HDR 10+, 16 GB LPDDR5X RAM, 512 GB ROM in baterija s kapaciteto 6000 mAh.

ROG je skupaj s telefonoma izdal tudi dodatke, ki igralcem omogočajo optimizacijo igralne izkušnje na napravi ROG Phone 6D. Dodatki vključujejo hladilnik AeroActive Cooler 6, igralno ploščico ROG Kunai 3 za ROG Phone 6, stekleno zaščito zaslona ROG Phone 6, ohišja in drugo. 

Nazadnje ROG pripravlja še turnir vplivnežev, na katerem bo 10 influencerjev iz 6 držav – vključno z Nemčijo, Veliko Britanijo, Francijo, Malezijo, Filipini in Tajsko – sodelovalo in tekmovalo z oboževalci ROG v nekaterih najbolj popularnih igrah. Turnir bo potekal med septembrom in novembrom, odvisno od razpoložljivosti izdelkov na posameznem trgu.


LOGITECH G903 brezžična gaming miška

184,99 €

Continue Reading

Oprema

JBL Quantum Stream vs HyperX Quadcast – Primerjava najboljših namiznih gaming mikrofonov!

Tipkovnice, miške, monitorji in slušalke, za mlade igričarje se je z vedno širšo izbiro gaming izdelkov težko odločiti za najbolj ustreznega.

Published

on

Igričarski periferiji se je sedaj pridružila še popolnoma nova kategorija samostojnih mikrofonov, zato si poglejmo, katera izmed dveh najbolj trendy izbir trenutno na tržišču je primerna tako za streamerje in ustvarjalce vsebin kot tudi gamerje.

K že ustaljenim znamkam kot je HyperX se je leta 2020 vključil še velikan audio tehnike JBL z linijo igričarskih slušalk Quantum, h kateri sedaj dodaja še namizni mikrofon. Ali lahko JBL konkurira klasični izbiri in ponudi boljši izdelek na tržišče? Poglejmo.

JBL Quantum Stream

Podstavek, kabel in povezljivost

Začnimo z videzom. Tako HyperX QuadCast kot JBL Quantum Stream Gaming sta cilindraste oblike, pri čemer je QuadCast nekoliko bolj podolgovat, Quantum Stream pa je veliko bolj kompakten. Oba kondenzatorska mikrofona sta že montirana na podstavek, ki se pri QuadCastu pohvali z nastavkom proti vibracijam, pri JBL Quantum Streamu pa z izvrstno težo in stabilnostjo kovine ter popolnoma prilagodljivo vrtljivo glavo.

Obe napravi je mogoče montirati tudi na namizno roko, brez dodatnih nastavkov. Poleg mikrofonov jasno dobimo v škatli tudi USB C kabel, ki je za QuadCast model prevlečen v črno plastiko, za JBL Quantum Stream napravo pa je pleten in enak tistim, ki jih dobimo pri nekaterih Quantum slušalkah. Zraven USB vhoda lahko na spodnji strani obeh mikrofonov najdemo tudi izhod za slušalke, preko katerega je mogoče poslušati vse, kar naprava zajema.

HyperX QuadCast

Najbolj očitna razlika med obema napravama je teža, saj kljub svojemu kovinskemu podstavku JBL Quantum Stream tehta le 248 g, v primerjavi s konkretnimi 710 g, ki jih skupno premore HyperX QuadCast.

Luči, barve in gumbi

Tistim, ki so že videli oba izdelka bo takoj jasno, da sta najbolj atraktiven del obeh mikrofonov nedvomno luč in barva. HyperX QuadCast ponosno predstavlja svojo brandirano rdečo barvo, ki sveti iz prižganega mikrofona. Ob rahlem pritisku na zgornjo stran naprave pa se lučka ugasne in z njo tudi mikrofon. Žal HyperX QuadCast verzija naprave ne spreminja barve, celoten RGB spekter pa ponuja le model HyperX QuadCast S.

HyperX QuadCast

Za približno enako ceno kot QuadCast, JBL Quantum Stream ponuja celotni RGB spekter, a ne samo to. Z uravnavanjem jakosti se spremeni tudi intenziteta barve, barva luči pa se zamenja tudi ob pritisku na “mute”. Seveda je svetleči obroč popolnoma nastavljiv v programu JBL Quantum Engine, kjer lahko poleg svojega mikrofona upravljate tudi JBL slušalke.

Kvaliteta zvoka

Ključno vprašanje, na katerega si morate najprej odgovoriti je: ali vam je bolj pomembna kvaliteta ali kvantiteta? HyperX QuadCast žrtvuje nekaj kvalitete za večje število zmožnosti, medtem ko JBL Quantum Stream ponuja ožji a bolj izpopolnjen nabor. S HyperX QuadCast lahko izbirate med štirimi polarnimi vzorci – stereo, dvosmerno, vsesmerno in kardioidno – med katerimi za vsakodnevno rabo ne boste praktično nikoli preklapljali. Tega se najverjetneje zaveda tudi JBL, ki je svoj nabor omejil le na kardoidni in omnidirekcionalni način.

Razlika med napravami se pozna tudi v specifikacijah. JBL Quantum Stream Gaming ponuja dinamični frekvenčni odziv med 20 Hz in 20 kHz z impedanco večjo od 16 ohmov, izhodno močjo 45 mW rms po kanalu in občutljivostjo -37 dB. Občutljivost pri HyperX QuadCast je -36dB, dinamični frekvenčni odziv je pri obeh napravah enak, stopnja vzorčenja pri HyperX pa je bistveno nižja, 48kHz v primerjavi s 96kHz Quantum modela.

JBL Quantum Stream

Nazadnje dejmo primerjat še eno lastnost HyperX QuadCasta, pop filter, ki je vgrajen v izdelek. Ta naj bi služil zmanjševanju šuma pri zapornikih, kot je “p”, a v določenih primerih ta ne bo dovolj. JBL Quantum Stream Gaming se s tem filtrom sploh ni trudil, zato priporočamo dodatno nabavo in nameščanje za obe napravi.

Prednosti in slabosti

Tako JBL Quantum Stream Gaming kot HyperX QuadCast ponujata odlično izkušnjo za podobno ceno. Če ste tukaj samo zaradi barv vas moramo opozoriti, da boste s HyperX QuadCast sicer omejeni le na rdečo, a za kakšen evro več lahko mavrico v sobi pričarate z modelom HyperX QuadCast S. Na drugi strani JBL Quantum Stream Gaming ponuja sicer manj polarnih vzorcev v zameno za večjo občutljivost mikrofona in popolni RGB spekter luči.

Plačana objava s strani JBL Slovenija.


JBL Quantum Stream MIKROFON JBL

99,99 €

Continue Reading

Oprema

JBL Quantum 100 vs Razer Kraken X – Primerjava tvojih prvih gaming slušalk

Published

on

V kategoriji gaming slušalk po dostopni ceni je več kot preveč izdelkov, a nekateri proizvajalci se od drugih ločijo po svojem znanju in dolgoletnih izkušnjah na področju audio tehnologije. Za pičlih 40 evrov je mogoče dobiti izdelke s konkretno dobrim razmerjem med ceno in kvaliteto – tu sta dva modela ki prednjačita pred vsemi drugimi – JBL Quantum 100 in Razer Kraken X.

Barva, materiali in dodatki

Tako JBL Quantum 100 kot Razer Kraken X slušalke je mogoče dobiti v treh barvah: črni, beli in modri. Oba modela sta narejena iz nekoliko manj fleksibilne plastike, ki ju posledično naredi izjemno lahka – pravzaprav med najlažjimi slušalkami na trgu – JBL Quantum 100 z le 220 g, Razer Kraken X pa s skupnimi 250 g.

Pri obeh znamkah slušalk je mogoče raztegniti in nastaviti obloženi naglavni trak, kakor tudi ušesni del, a le JBL Quantum 100 ponuja poleg nagibanja ušesnega dela tudi rotiranje. Tako je slušalke mogoče pospraviti v nahrbtnik ali jih poravnane odložiti na mizo.

Za razliko od drugih Razer modelov, mikrofona na Kraken X slušalkah ni mogoče pospraviti. Nasprotno je mikrofon na JBL Quantum 100 mogoče popolnoma sneti, z izdelkom pa dobimo še gumico za mikrofon, ki preprečuje šume.

Gumbi, povezljivost in mikrofon

Tako Kraken X kot Quantum 100 upravljamo z gumbi na levi slušalki. Tam lahko najdemo kolešček za uravnavanje glasnosti ter gumb za utišanje mikrofona. Prav tako imata oba para slušalk 3,5 mm priključek, kar vam omogoča, da se povežete na vse platforme, od konzol do prenosnih računalnikov. Kraken X slušalke vključujejo tudi razdelilec, s katerim je mogoče ločiti izhod za mikrofon od tistega za slušalke.

Mikrofon je na obeh tipih slušalk usmerjen, kar znižuje šume iz okolja. Občutljivost mikrofona je –42 dB pri Quantumu, pri Krakenu pa –45 dB. Pri tem se pozna, kdo so pravi specialisti zvoka, saj je kvaliteta mikrofona pri JBL slušalkah občutno boljša od Razerjevih, a oba sta daleč od namenskih namiznih mikrofonov tipa JBL Quantum Stream in podobno.

Kvaliteta zvoka in mikrofona

Tukaj moramo najprej ponovno poudariti, da primerjamo igričarske slušalke, ki niso optimalne za poslušanje glasbe. Kljub temu obe znamki vesta kaj delata, saj sta poskrbeli, da vas v igri nihče ne more presenetiti. Visoki toni so pri obeh modelih zelo jasni, kar pomeni, da boste z lahkoto prepoznali nasprotnikove korake. Prav tako bodo glasovi vaše ekipe veliko bolj izstopali.

K jasnosti zvoka močno prispeva programska oprema tako ene kot druge znamke. Razer ponuja možnost emulacije 7,1 prostorskega zvoka, ki v večini primerov ni vredna vašega časa, a z Razer Kraken X presenetljivo dobro deluje.

Kakor se pričakuje od zvočnih strokonjakov, uspejo JBL Quantum 100 slušalke konkretno dobro izolirati zunanje šume. JBL QuantumSOUND Signature, 40 mm neodimski gonilniki in visokotonski zvočniki zagotavljajo čistost zvoka pri visokih frekvencah. 

Potrebno je priznati, da se zvočne karakteristike obeh izdelkov ne morejo primerjati z višjecenovnimi različicami tipa JBL Quantum 800 pri enem in Razerjeve Barracude pri drugem. Ti so kar nekajkrat dražji in v tem razredu za le nekaj evrskih desetakov, zvočne perfekcije ni za pričakovati. Tako so basi pri Razerju pogosto ropotajoči in zamašijo vse druge zvoke, pri stotki bi pa radi videli nekoliko več moči.

Komu jih priporočamo?

Tako slušalke JBL Quantum 100 kot Razer Kraken X so namenjene igralcem spletnih tekmovalnih iger, ki so svoje prihranke porabili za novo grafično ali tistim, ki šele resno vstopajo v gaming svet. In tu bosta oba izdelka več kot kos svoji nalogi.

Ključna razlikovalna prednost Quantum 100 je zagotovo kvalitetnejši zvok in nekaj več prilagodljivosti z odstranljivim mikrofonom, medtem pa je Razer za vse die-hard navdušence nad znamko pač edina možna izbira.


JBL Quantum Stream MIKROFON JBL

99,99 €

Continue Reading

Oprema

PS5 Beta uvaja podporo za 1440p, sezname iger in še več

Published

on

Sony uvaja beta test za novo sistemsko programsko opremo PS5, ki vključuje podporo za 1440p, sezname iger in dodatne posodobitve za izboljšanje igralne izkušnje in olajšanje povezovanja s prijatelji preko konzole.

Dostop do beta testa je omejen na povabljene udeležence v izbranih državah in Slovenija žal ni med njimi.

Oglejte si nekaj novih funkcij:

 • Podpora za video izhod HDMI 1440p, ki igralcem omogoča izbiro dodatne vizualne nastavitve na združljivih računalniških monitorjih in televizorjih.
 • Zakupljene igre je sedaj mogoče združiti v sezname, ki vam olajšajo organiziranje iger. Imate lahko do 15 seznamov iger in 100 iger na seznam. 
 • Mogoče je poslušati in primerjati razliko med 3D in stereo zvokom na istem zaslonu in šele nato izbrati želeno nastavitev.
 • Po prekinitvi igre bodo ob vrnitvi dejavnosti v teku prikazane na vidnem mestu na vrhu igralnega središča.
 • Na voljo je skupna raba zaslona, ki omogoča članom vaše skupine, da zaženejo Share Screen in spremljajo vaše igranje.
 • Če si z igralcem v skupini lastita isto večigralsko igro, se mu lahko pridružite pri igranju neposredno preko obvestila.
 • Ko sprejmete prošnjo za prijateljstvo na seznamu [Prejeto], si lahko zdaj ogledate profil svojega novega prijatelja v [Sprejete zahteve].
 • Na kartici Game Base lahko zdaj pošiljate nalepke in glasovna sporočila svojim skupinam.

Ni še znano, kdaj bodo novosti na voljo vsem playstation uporabnikom.


FIFA 23 igra za PS5

80,99 €

Continue Reading

Oprema

Preizkusili smo budget mehanično tipkovnico Marvo KG901

Avtor: Žan Fridau

Published

on

By

Kdo mora biti pozoren, ko govorimo o mehanični tipkovnici Marvo KG901?

Pravzaprav vsi, predvsem pa tisti, ki želite svojo gaming postajo nadgraditi, na cenovno ugoden način. To osvetljeno žično mehansko tipkovnico lahko namreč pri nas najdete že za okoli 30 €. Ne dovolite, da vas cena zavede, tipkovnica Marvo KG901 nas je prijetno presenetila s kvalitetno izdelanim ohišjem, 5-barvno osvetlitvijo tipk z mnogimi svetlobnimi efekti ter glasnimi in ostrimi Jixian Blue mehanskimi switchi.

Kvaliteta izdelave

Kvaliteta izdelave je glede na cenovni razred toplo presenečenje. Ohišje je v celoti izdelano iz plastike, podnožje za stikala pa iz kovine, kar Marvo KG901 postavlja višje kot večino mehanskih tipkovnic v svojem cenovnem razredu. Ohišje tipkovnice je zelo minimalistično zato ni straha, da se vam dlani pri pisanju zatikajo. Glede na svojo velikost je s 750 g tipkovnica težka, kar pripomore k “premium” občutku. Na dnu tipkovnice najdete 4 gumijaste noge, s pomočjo katerih lahko izbirate med ležečo in nekoliko bolj pokončno postavitijo. Kot zadnje, ampak vsekakor pomembno, vam kanali za ureditev kabla dovolijo, da kabel speljete iz ohišja tipkovnice na obeh koncih ali na sredini.

Oblika

Tipkovnica Marvo KG901 ima 87 tipk, ter spada pod tako imenovane “Tenkeyless” tipkovnice, kar pomeni, da za razliko od standardne tipkovnice nima številčnice. Tipke na tipkovnici so profila OEM, zto so v vsaki vrsti ukrivljene drugače, da se prilegajo prstom, medtem ko je spodnja vrsta tipk ukrivljena navzdol za doseganje bolj ergonomičnega položaja. Postavitev tipk je ANSI, kar je standardna postavitev za večino tipkovnic, torej se nanjo ni problem navaditi. Stikala uporabljajo standardne Cherry MX pokrovčke za tipke kar pomeni, da lahko izgled tipkovnice z lahkoto prilagodite v skladu s svojimi željami.

Pisanje

Tipkovnico sestavljajo Jixian Blue stikala, ki imajo zelo “clicky” občutek pri pisanju. Stikala so Cherry MX Blue klon, po občutku je sila potrebna za aktivacijo od le-teh rahlo nižja, nismo pa zaznali večjih inkonsistenc. Na typeracer testih smo dosegali povprečno hitrost tipkanja v okolici 80 besed na minuto. Za referenco, generalno povprečje ki ga dosegamo s tipkovnico Royal Kludge RK61, je 90 besed na minuto, kar pomeni da nas tipkovnica ni znatno upočasnila pri pisanju, pričakujemo lahko, da bo po nekaj dneh rezultat popolnoma enak prejšnjemu.

Z izjemo večjih tipk, kjer stabilizacija tipk ni najboljše izvedena, je tipkovnica precej stabilna in je tipkanje na njej zelo prijetno. Pri večjih tipkah (space, enter, shift, …) se opazi tresenje, kar je lahko moteče, ampak nekdo, ki kupuje svojo prvo mehansko tipkovnico tega sploh ne bo opazil. S podporo za “N-key rollower” vam je zagotovljeno, da kljub pritisku večih tipk hkrati signal nemoteno steče do vaše naprave. 

Osvetljava in dodatne funkcionalnosti

Marvo KG901 se ponaša z 21 svetlobnimi učinki, katerim je svetlost možno spreminjati v štirih nivojih, najsvetlejši izmed njih je brez težav viden tudi v dobro osvetljeni sobi. Zraven spreminjanja svetlobnih učinkov se lahko funkcijska tipka “FN” uporablja tudi za uravnavanje glasnosti računalnika, nadzor nad multimediji ter mnogimi drugimi funkcijami, ki jih najdete natisnjene na vrstici “F” tipk.

Kdo naj torej kupi tipkovnico Marvo KG901?

Gamerji, ki mehanske tipkovnice še nimajo in želijo cenovno ugoden vstop v svet visoko zmogljivih tipkovnic, ali pa tisti, ki za premium periferije niso pripravljeni plačati vrtoglavih cen, ki jih ponavadi spremljajo.

Avtor: Žan Fridau


MARVO KG901 RGB mehanska tipkovnica

31,99 €

Continue Reading

Oprema

Sony bo nagrajeval kupce z novim programom zvestobe PlayStation Stars

Published

on

PlayStation je napovedal nov program zvestobe, ki bo igralcem omogočil, da si prislužijo nagrade s sodelovanjem v dejavnostih in izpolnjevanjem izzivov.

Program z naslovom PlayStation Stars je trenutno v začetnih testiranjih in bo predstavljen pozneje letos, začenši s postopnimi regionalnimi uvajanji. Pridružitev bo brezplačna, čeprav bodo člani PlayStation Plus imeli nekaj dodatnih ugodnosti.

Točke zvestobe se bodo pridobivale na različne načine. Najbolj enostaven med njimi je Mesečna prijava, kjer moramo katero koli igro igrati vsaj enkrat v mesecu. Druge dejavnosti bodo od igralcev zahtevale, da odklenejo določene PlayStation pokale, zmagajo na turnirjih ali da kot prvi v svojem časovnem pasu odklenejo platinast pokal v novi igri.

Člani PlayStation Plus bodo prejeli točke ob vsakem nakupu, ki ga opravijo v trgovini PlayStation Store. Te točke lahko nato unovčijo za nagrade v katalogu, ki so lahko razni digitalni izdelki PlayStation ali sredstva v denarnici PSN.

Druge nagrade vključujejo digitalne zbirateljske predmete, na primer digitalne spominke, kot so figurice likov ali prejšnje konzole Sony.

Obvestilo prihaja po prenovi PlayStation Plus naročnine, ki je združila storitve Plus in storitve pretakanja PlayStation Now v eno večstopenjsko naročnino.


NACON CH-350 PLAYSTATION (BELA/ČRNA) gaming stol

249,99 €

Continue Reading

Pro nasveti by Mastercard

Oglas

Priljubljeno