fbpx
Connect with us

Aktualno

Netflixova serija Resident Evil ima trenutno eno najnižjih ocen gledalcev

Published

on

Kot je opazil Forbes, je imela Resident Evil 22-odstotno oceno občinstva na Rotten Tomatoes in 53-odstotno oceno kritikov. V času pisanja so se ocene spremenile na 25 in 51 odstotkov, a kljub temu je to najnižja ocena izmed vseh adaptacij video iger na streaming platformi.

Za primerjavo ima animirana serija Castlevania 88-odstotno oceno občinstva in 94-odstotno oceno kritikov, The Witcher pa 75-odstotno oceno občinstva in 81-odstotno oceno kritikov.

Slika: Rotten Tomatoes

Sicer je res, da lahko kdorkoli glasuje kot del ocene občinstva, saj nihče ne preverja ali je ocenjevalec dejansko gledal oddajo, a iz komentarjev na strani je razvidno, da so vsaj nekatere ocene podali resnični gledalci.

Uporabnik Ken C je seriji dodelil dve zvezdici in napisal: “[Serija] je dovolj zabavna, če nisi preveč pozoren. Zanimiva zapeljava zgodbe o RE.”

“Je kot Dragonball Evolution v smislu, da je tako ločen od izvornega materiala, da če bi odstranili nekaj elementov, sploh ne bi vedeli, da je priredba.”

Slika: Rotten Tomatoes

Uporabnik Jhonatan V je dejal: “Serijska katastrofa, nima nobene zveze z Resident Evil.”

Phan T meni: “Še ena najstniška drama. Vem, da najstniki včasih delajo neumnosti. Ampak ti najstniki so čisto butasti.”

Netflixov Resident Evil ni priljubljen niti na drugih kritičnih platformah. Na IMDb si je prislužil oceno 3,6 od 10, google uporabniki pa so zadovoljni le v 54 %.


THE CHANT – LIMITED EDITION igra za PLAYSTATION 5

39,99 €

Aktualno

Blizzard obtožen ustvarjanja lažnih računov za Q&A posnetek za Diablo 4

Published

on

Twitch streamer Quin69 sumi, da so bila vsa vprašanja, zastavljena med videoposnetkom vprašanj in odgovorov o igri Diablo 4, ki ga je izvedla ekipa Future Game Show, lažna.

Pomočnik direktorja igre Diablo 4 Joseph Piepiora in umetniški direktor John Mueller sta odgovarjala na vprašanja o igri, ki naj bi jih postavili uporabniki Reddita in Twitterja. Intervju je za svojo stran na YouTubu opravila skupina Future Game Show (FGS), vendar se zdi, da nobeno od vprašanj v videoposnetku ni pristno.

Na videoposnetek se je odzval tudi Twitch streamer Quin69, ki je opozoril, da so se mu uporabniška imena in sama vprašanja zdela sumljiva, zato jih je začel preverjati. Nobeno od omenjenih uporabniških imen ni bilo pristno in ni obstajalo ne na Redditu ne na Twitterju.

Zaradi tega so nekateri gledalci ugibali, da bi lahko ekipa FGS vprašanja ponaredila, še posebej zato, ker tvit, ki so ga objavili v okviru priprav na intervju in v katerem so prosili za predloge vprašanj, ni prejel nobenih komentarjev. To bi lahko prisililo ekipo, da si je vprašanja izmislil.

Ne glede na to, kdo si je vprašanja v resnici zmislil, je Blizzard znova pristal v vroči vodi, le nekaj dni po tem, ko je razvijalec odpovedal veliko večino PvE vsebine za igro Overwatch 2.

Vir.


Playstation PS5 C Chassis + PS5 Dualsense White

609,99 €

Continue Reading

Aktualno

Prenos predstavitve PlayStation Showcase bo potekal v živo to sredo

Published

on

Za PS5 in PS VR2 pričakujemo veliko novih iger in novih IP-jev.

Predstavitev PlayStation Showcase bo v živo na sporedu to sredo, 24. maja, ob 22.00 po srednjeevropskem času.

“Oddaja bo trajala nekaj več kot eno uro in bo osredotočena na igre za PS5 in PS VR2, ki jih razvijajo vrhunski studii z vsega sveta. Pričakujte vpogled v nekaj novih stvaritev studiev PlayStation Studios, pa tudi v očarljive igre naših partnerjev in neodvisnih ustvarjalcev,” je v nedavni objavi na blogu PlayStation.Blog pojasnil Sid Shuman, višji direktor za komunikacijo vsebin SIE.

Oboževalci PlayStationa so navdušeni, saj pričakujejo novice o igrah Marvel’s Spider-Man 2, Marvel’s Wolverine, Death Stranding 2, predelavi igre Metal Gear Solid 3: Snake Eater in morda tudi o predelavi igre Bloodborne.


LET’S GET FIT – ACCESSORY BUNDLE NINTENDO SWITCH

35,99 €

Continue Reading

Aktualno

Uradni napovednik filma Five Nights at Freddy’s je zunaj

Published

on

Po tem, ko je v začetku meseca v javnost neuradno pricurljal dražilnik, je danes kultna franšiza igričarskih grozljivk Five Nights at Freddy’s objavila svoj prvi uradni napovednik za film.

Zdi se, da je film neverjetno zvest izvirnemu gradivu, ki spremlja nočnega varnostnika pri delu v piceriji Freddy Fazbear’s Pizza. Ko preživi prvo noč v službi, ugotovi, da je z restavracijo nekaj hudi narobe.

Načrti za adaptacijo zdaj že deset let stare franšize segajo v leto 2015, vendar je projekt zamrl dve leti pozneje, ko je ustvarjalec serije Scott Cawthorn februarja 2017 objavil obvestilo na platformi Steam:

“Dejstvo je, da se je film FNaF lani soočil z več zamudami in ovirami, pri čemer so nekatere vključevale težave v celotni filmski industriji. Zaradi tega je film zdaj spet na začetku.

Vendar to, odvisno od vašega stališča, ni nujno slabo. Slabo je, ker je film spet v zgodnji fazi priprav, dobro pa je, ker želim zagotoviti, da bo nastal dober film, in stvari so trenutno na pravi poti, da se to zgodi.

Poleg tega bom tokrat pri filmu sodeloval od prvega dne, kar je zame nekaj izjemno pomembnega. Želim si, da bi bil ta film nekaj, česar se veselijo vsi oboževalci.”

V filmu Five Nights at Freddy’s igra Josh Hutcherson (Igre lakote) kot varnostnik Mike Schmidt, nastopila pa bosta tudi Matthew Lillard in Mary Stuart Masterson. Film bo v kinematografih na sporedu 27. oktobra.

Vir.


RESIDENT EVIL 4: REMAKE PLAYSTATION 5

69,99 €

Continue Reading

Aktualno

Nova Netflixova serija nabrala oceno 1 % na Rotten Tomatoes

Published

on

Queen Cleopatra, nova Netflixova serija in drugi del franšize o Afriških kraljicah, ki jo je producirala Jada Pinkett Smith, ima na Rotten Tomatoes trenutno 1 % oceno zadovoljstva.

Na spletni strani Rotten Tomatoes je serija Queen Cleopatra dobila slabo oceno kritikov in občinstva, saj so jo kritiki in oboževalci zavrnili. V času pisanja tega članka je imel film Kraljica Kleopatra na Rotten Tomatoes le 11 % oceno kritikov in šokantni 1 % oceno občinstva.

V Netflixovi seriji Kleopatro upodablja temnopolta Adele James, kar je razburilo prebivalstvo Egipta in ponovno sprožilo razpravo o etnični pripadnosti resnične zgodovinske osebnosti.

Vendar pa zasedba Kleopatre ni edini razlog, zakaj je serija tako močno pogrnila. Serijo Queen Cleopatra so kritizirali, da je “srednja žalost”, s pomanjkljivimi nastopi in zgodovinsko netočna na številnih ravneh, pri čemer so mnogi menili, da je sploh ne bi smeli oglaševati kot dokumetarni film.

Vir: rottentomatoes.com

Egiptovski odvetnik Mahmoud al-Semary je pri državnem tožilstvu vložil tožbo za zaprtje platforme Netflix v Egiptu in zahteval, da se proti odgovornim za snemanje dokumentarca uvede resen pravni postopek. Za sodelovanje pri “tem zločinu” je obtožil Netflixovo vodstvo, saj verjame, da je oddaja žaljiva za Egipčane.


HADES igra za PS5

19,99 €

Continue Reading

Aktualno

MrBeast kupil celotno sosesko, v kateri bodo živeli njegovi zaposleni

Published

on

MrBeast naj bi investiral v celo sosesko hiš, v katerih lahko živijo njegovi zaposleni, poroča The New York Post. Zadevna soseska se nahaja v jugovzhodnem predmestju mesta Greenville v Severni Karolini. Zelo blizu kraja, kjer je MrBeast odraščal.

Namen je, da bi dobršen del njegovih zaposlenih živel v neposredni bližini, če bi se tako odločili. Trenutno, naj bi MrBeast odkupil le pet skromnih in ločenih hiš z dodatki, ki vključujejo zastekljeno zadnjo verando, teraso, košarkarsko igrišče in ločeno stavbo za shranjevanje. To ni nepričakovana poteza, saj je ustvarjalec vsebin znan po tem, da nič hudega slutečim posameznikom podarja letala, avtomobile in druge drage predmete. 

Potezo je za New York Post komentiral tudi Aaron Bowden, nekranji prebivalec ulice, ki naj bi lani svojo nepremičnino prodal MrBeastu. Bowden je priznal, da je bil sprva zaskrbljen zaradi prodaje, kakor tudi drugi prebivalci ulice.

“Pogajala sva se in moralo se mi je splačati. In on je ne bi kupil, če ne bi bila vredna njegovega časa … Nekateri ljudje so tam že nekaj časa. Nekateri, kot na primer eden od sosedov, so bili tam morda le eno leto,” je dejal Bowden. 

Bowden je vendarle privolil, ko mu je MrBeast razložil, da namerava v vsako od hiš preseliti svoje zaposlene in družino.


THE LEGEND OF ZELDA: TEARS OF THE KINGDOM NINTENDO Switch igra

69,99 €


Vir.

Continue Reading

Aktualno

Napovednik za film Five Nights at Freddy’s se je pojavil na spletu

Published

on

Scott Cawthon, ustvarjalec igre Five Nights at Freddy’s, pravi, da je “razočaran” zaradi uhajanja filmskega napovednika, vendar se je zahvalil oboževalcem, ki čakajo na uradno izdajo.

Pred kratkim je na splet pricurljala nedokončana različica prvega napovednika za film Five Nights at Freddy’s, kar je oboževalce spravilo v neprijetno situacijo. Universal je napovednik na več mestih že umaknil, ekipo, ki dela na projektu, pa je dogodek močno razočaral.

Ustvarjalec serije Scott Cawthon, ki je pri filmu sodeloval tudi kot scenarist in producent, je v odzivu na uhajanje na podredditu igre priznal, da je “razočaran”, ker je bila groba različica napovednika razširjena pred uradnim izidom, hkrati pa se je zahvalil oboževalcem, ki si posnetka niso ogledali ali dogodka debatirali na spletu.

Cawthon je dejal: “To sem želel komentirati še pred koncem dneva. Elektronsko pošto o tem sem dobil že zgodaj zjutraj, vendar sem bil z otroki v zabaviščnem parku in nisem mogel videti, kaj se je zgodilo. Skušal sem to prezreti in uživati v dnevu, vendar sem bil resnično, resnično razočaran. Vem, da sta se Blumhouse in Universal (in tudi jaz) zelo trudila, da bi ustvarila nekaj res vznemirljivega, kar bi lahko delila z drugimi. Zato me je misel na to, da bi bil komu prvi pogled [na film] pokvarjen, razočarala in res sem se bal, da bom prišel domov in videl, kaj vse se je zgodilo, medtem ko me ni bilo doma.”

Cawthon je priznal, da je težko, če ne celo nemogoče preprečiti širjenje uhajanja, vendar se mu zdi res spodbudno, da se je skupnost na YouTubu in Twitterju zbrala in se ni odzvala na napovednik.

Cawthon se je na koncu svoje izjave zahvalil skupnosti: “Torej, oboževalcem in vsem računom na Twitterju, YouTubu, moderatorjem in drugim ljudem, ki so se temu uprli; hvala. Svoj dan sem začel s Humanity -1, končal pa s +100.”


Vir.


HELLO NEIGHBOR 2 PLAYSTATION 5

35,99 €

Continue Reading

Pro nasveti by Mastercard

Oglas

Priljubljeno