Connect with us

Igre

Objavljen je bil sveži zgodbeni napovednik za igro Lord of the Rings Gollum

Published

on

Ah, da. Kdo si ne želi videti Golluma, kako se sprehaja po Srednjem svetu? Novi zgodbeni napovednik igre prikazuje posnetke, ki so bili premierno prikazani na četrtkovi predstavitvi Nacon Direct.

Gollum je akcijska RPG igra, ki se odvija vzporedno z dogodki, opisanimi v knjigi Bratovščina prstana, in v kateri se igralci podajo na pot iskanja enega in edinega prstana. Igra ima izvirno zgodbo, ki igralce popelje v več predelov Srednjega sveta in v kateri nastopajo znani obrazi iz knjig J. R. R. Tolkiena.

Vir: Daedalic Entertainment

Igra Lord of the Rings Gollum je bila napovedana že leta 2019 in prvotno načrtovana za izid leta 2021, vendar je bila večkrat odložena. Približni datum izida je trenutno september 2023.


SMURFS KART PLAYSTATION 5

39,99 €

Igre

Team17 razkriva svoj nabor iger na Gamescomu 2024

Published

on

Gamescom je največji evropski gaming dogodek, ki bo avgusta potekal v Kolnu. Obiskovalci bodo imeli priložnost, da že zgodaj preverijo nekatere prihajajoče igre. Številni razvijalci ta čas izkoristijo tudi za delitev nekaterih ključnih napovedi. Kot na primer Team17.

Team17, britanski razvijalec in založnik videoiger, z obvešča, katere studie in igre bo pripeljal na srečanje z novinarji v sončni Koln, da bi z njimi delil ekskluzivne novice in vsebine.

Na poslovni stojnici v hali 4.2 bodo imeli predstavniki tiska in industrijski partnerji ekskluziven dostop do naslednjih razvijalcev:

Sassy Chap Games bo predstavljal Date Everything in Windwalk Games se bo predstavil z igro SWORN. Spellgarden Games, Piraknights, Lichthund in Le Catnip Collective bodo prav tako na voljo z igrami za preizkušanje iger, ki še niso bile razkrite, zato ostanite z nami, saj nas čakajo razburljivi načrti za njihove napovedi.

Continue Reading

Igre

Call of Duty: Modern Warfare III zdaj na voljo na PC Game Pass

Published

on

Igra Call of Duty: Modern Warfare III je od včeraj na voljo na PC Game Pass, pravočasno za začetek 5. sezone. Igra ponuja nekaj za vsak tip igralca streljačine, saj vključuje visokooktansko solo kampanjo, dinamični večigralski način in prvo izkušnjo zombijev z odprtim svetom v seriji.

Zgodba igre Modern Warfare III sledi dogodkom iz igre Modern Warfare II. Stotnik Price, Ghost in ostali pripadniki ekipe Task Force 141 nadaljujejo lov na ultranacionalista Vladimirja Makarova, ki jih bo v tej napeti kampanji za enega igralca popeljal po vsem svetu. Dogodki bodo imeli trajne posledice v vesolju Modern Warfare.

Navdušenci franšize Call of Duty lahko pričakujete tudi, da bo igra Call of Duty: Black Ops 6 na voljo na Game Pass ob izidu 25. oktobra.

Continue Reading

Igre

Dodatek DLC za igro Crime Boss: Rockay City je zdaj na voljo brezplačno

Published

on

Razvijalec igre Crime Boss INGAME STUDIOS je ponosno naznanil, da so vsi dodatki DLC za njihovo igro FPS z organiziranim kriminalom brezplačni za prenos in bodo tako ostali tudi v bližnji prihodnosti.

Igralci, ki kupijo osnovno igro, prejmejo vso vsebino iz dodatka DLC Rockay City, ki vključuje paket Tactical Weapon Pack, s štirimi novimi orožji za izboljšanje vaše strategije, paket Heavy Hitters Pack s 6 novimi orožji in razširitev Dragon’s Gold Cup, ki dodaja novo zgodbo in misije, ki spremljajo zloglasnega Dollar Dragona. Dodana vsebina vključuje tudi razširitev Cagnali’s Order z novimi misijami, novim sovražnikom in novim zapletom.

Izvirna vsebina za igro Crime Boss žal ni navdušila našega recenzenta Blaža, ki je zapisal:

“Zvezdniška igralska zasedba igre rešita do te mere, da je nemorem označiti za direktno slabo, ampak težave s performancom, enodimenzionalni gameplay in grafike, ki so 15 let zastarele, poskrbijo, da bo igra zelo hitro šla v pozabo.”

Igra Crime Boss je na voljo v storitvah Steam, EPIC Game Store, PlayStation 5 ter Xbox Series S in X. Vsi dodatki DLC za igro bodo ostali za vedno brezplačni, vključno z novim bančnim ropom iz nedavne posodobitve.

Continue Reading

Igre

Beta vikend igre Concord v zgodnjem dostopu ni bil uspešen

Published

on

Pretekli konec tedna so nekateri igralci že imeli priložnost preizkusiti PlayStationovo junaško strelsko igro Concord. Številke so zaskrbljujoče. 

Vikend zgodnjega dostopa igre Concord za PS5 in PC se je začel v petek, 12. julija. Prednaročilo katere koli izdaje igre Concord je igralcem omogočilo dostop do beta različice in štiri dodatne kode, ki so jih lahko delili s prijatelji. Kljub temu prve številke na platformi Steam niso tako impresivne.

Med prvim testiranjem je igra Concord na PC napravah dosegla največ 1.124 sočasnih igralcev, pred koncem beta testiranja pa je številka padla na slabih 500. Zdi se, da igra ni uspela pritegniti svojega občinstva še pred uradnim izidom.

Nizke številke je mogoče razložiti s splošno pritožbo igralcev, da bi morala biti streljanka z junaki, kot je Concord, v današnjem času brezplačna. In morda je v tem nekaj resnice, saj imamo na voljo tudi številke, zbrane med podobnim dogodkom in podobno plačljivo igro iz leta 2016, Overwatch.

Po prvi brezplačni odprti beta različici za sisteme PlayStation 4, Xbox One in Windows PC leta 2016 je družba Blizzard Entertainment objavila, da je njeno takrat prihajajočo ekipno streljanko Overwatch testiralo več kot 9,7 milijona igralcev po vsem svetu, s čimer je to postal največji odprti beta test družbe Blizzard do takrat.

Čeprav se odprta beta različica igre Concord začenja danes in bomo morda tokrat dejansko videli precejšen porast števila igralcev, nismo tako zelo prepričani, da lahko Sony doseže vsaj polovico Blizzardove rekordne številke. Vendar bomo to kmalu izvedeli.

Continue Reading

Igre

Takeda Takahashi se pridružuje seznamu borcev v igri Mortal Kombat 1

Published

on

Družba Warner Bros. Games je objavila nov napovednik za igranje igre Mortal Kombat 1, v katerem je predstavljen Takeda Takahashi, najnovejši DLC borec, ki se bo glavnemu seznamu pridružil 23. julija v okviru zgodnjega dostopa za lastnike paketa Kombat Pack, 30. julija pa bo na voljo vsem.

Poleg tega bo 23. julija lastnikom paketa Kombat Pack in kot del samostojnega nakupa na voljo Ferra, nova Kameo borka, ki lahko med borbo pomaga z različnimi podpornimi gibi.

Takeda Takahashi je bil podobno kot njegov bratranec Kenshi vzgojen kot jakuza in je pozneje postal vajenec v klanu nindž Shirai Ryu. V novem videoposnetku je v celoti prikazan Takedov nabor gibov, ki ga je navdihnil Shirai Ryu, vključno s sposobnostjo uporabe nazobčanih bičev, s katerimi lahko vleče in meče nasprotnike, uporabo eksplozivnih kunaijev in teleportacijo za napadanje nasprotnikov od zadaj.

Paket Mortal Kombat 1 Kombat Pack vključuje preobleko Jean-Clauda Van Damma za Johnnyja Cagea; šest igralnih likov DLC – Omni-Man, Quan Chi, Peacemaker, Ermac, Homelander in Takeda Takahashi (na voljo z enotedenskim zgodnjim dostopom 23. julija); in pet DLC Kameo borcev – Tremor, Khameleon, Janet Cage, Mavado in Ferra (na voljo 23. julija).

Paket Kombat Pack je zdaj na voljo kot del različice Mortal Kombat 1 Premium Edition ali pa ga je mogoče kupiti ločeno.

Continue Reading

Igre

Ali bomo dejansko dobili različico igre Bloodborne za PS5?

Published

on

Igričarji že dolgo zahtevajo predelavo gotske grozljivke Bloodborne, ki jo je leta 2015 izdal FromSoftware.

Čeprav je Sony svojim starejšim naslovom do zdaj izkazal veliko mero ljubezni, se zdi, da med Souls igralci najbolj priljubljena igra za PlayStation 4 še ni dobila ustrezne predelave ali vsaj remasterja. Čeprav je različico igre Bloodborne za PS4 trenutno mogoče igrati na PS5, je izkušnja nekoliko pomanjkljiva. Sodobne predelave Souls iger ponujajo vizualne in grafične izboljšave, izboljšano igralno izkušnjo in seveda tudi verzije za PC.

Najnovejši kanček upanja, ki je oboževalce igre Bloodborne prepričal, da bodo dobili verzijo za PS5, je nenavaden pojav v programu PlayStation Stars. Uporabnik Reddita DarahOG je delil sliko svoje strani PlayStation Stars, kjer je navedena različica igre Bloodborne za PS5.

PlayStation Stars je program zvestobe (v Sloveniji ni na voljo), v katerem igralci zbirajo točke, ki jih lahko zamenjajo za ekskluzivne digitalne zbirateljske predmete PlayStation. Slika, ki jo je delil uporabnik reddita, prikazuje naslovnico za The Old Hunters, razširitev DLC za Bloodborne, s pripisom, da bodo igralci, ki premagajo “stopnjo” na PS5, nagrajeni s 5.000 točkami.

Celotna stvar se zdi precej nenavadna in bi lahko bila zgolj Sonyjeva napaka, vendar te dni vse, kar je povezano z igro Bloodborne, čeprav še tako trivialno, garantirano razburi bazo igralcev.

Continue Reading

Pro nasveti by Mastercard

Oglas

Priljubljeno