fbpx
Connect with us

Aktualno

V Evropi so se cene žetonov Fortnite V-Bucks zvišale

Published

on

Družba Epic Games je prejšnji mesec napovedala, da namerava 27. oktobra dvigniti cene za nakup digitalne valute v igri Fortnite poznane kot V-Bucks.

Glede na Epicovo prejšnjo napoved naj bi posodobitev cen vplivala na Združene države Amerike (in druge države, ki v svojih trgovinah Fortnite uporabljajo ameriške dolarje), pa tudi na Češko, Dansko, Madžarsko, Japonsko, Norveško, Poljsko, Romunijo, Švedsko, Turčijo in vse države evroobmočja, vključno s Slovenijo.

To so nove cene:

 • 1.000 V-Bucksov bo stalo 8,99 USD / 8,99 EUR (trenutno 7,99 USD / 7,99 EUR).
 • 2.800 V-Bucksov bo stalo 22,99 USD / 22,99 EUR (trenutno 19,99 USD / 19,99 EUR).
 • 5.000 V-Bucksov bo stalo 36,99 USD / 36,99 EUR (trenutno 31,99 USD / 31,99 EUR).
 • 13 500 V-Bucksov bo stalo 89,99 USD / 89,99 EUR (trenutno 79,99 USD / 79,99 EUR)

“Te prilagoditve temeljijo na gospodarskih dejavnikih, kot so inflacija in nihanje valut, ter sledijo podobnim cenovnim prilagoditvam, ki so bile nedavno izvedene v Združenem kraljestvu, Kanadi in Mehiki,” je prejšnji mesec sporočil Epic.

Te spremembe naj ne bo vplivale na cene naročnine za igro Fortnite Crew.


LIES OF P DELUXE EDITION PS5

69,99 €

Continue Reading

Aktualno

Ustvarjalka vsebine za OnlyFans razkriva nov cosplay “blatnega dekleta” iz napovednika za GTA 6

Published

on

OnlyFans manekenka PeachJars je na Twitterju objavila fotografijo svoje povsem nove cosplay obleke “blatnega dekleta” iz novega napovednika za GTA 6, ki je bil objavljen v začetku decembra 2023.

Prvi uradni napovednik za GTA 6 traja le minuto in trideset sekund, a posnetek je podrl rekord YouTuba za najbolj gledan napovednik za videoigre v 24 urah. Napovednik prikazuje različne like in scene iz fiktivnega mesta Vice City, vključno s prvo žensko protagonistko Lucio. Nekatere divje posnetke in trenutke iz napovednika so celo navdihnili dejanski dogodki na Floridi.

Eden od takih trenutkov in likov, ki so bili deležni posebne pozornosti na spletu, je ženska, ki je vidno prekrita z blatom, s kapo na glavi in zgornjim delom bikinija, okrašenim z ameriško zastavo. Glede na njeno popularnost je bilo le vprašanje časa, kdaj bomo videli kakšno cosplayerko upodobiti dekle tudi v živo. Zdi se, da je bila med prvimi ustvarjalka vsebin na platformi OnlyFans PeachJars, ki je na Twitterju objavila fotografijo svoje upodobitve blatnega dekleta.

Sliki njenega cosplaya je sledil napis “moje ime je Peach btw”, nato pa je manekenka v komentarjih dodala, da je kostum sestavila iz oblek iz njene omare in da bi ga naredila že prej, če je ne bi ravno obiskali starši.

Peach je še dodala, da kupuje blato za “alternativno” različico obleke, ki bo ta teden na voljo na njenem profilu OnlyFans.

Continue Reading

Aktualno

Razvijalci iger Call of Duty se odzvali na zbadljivko sinhronizatorja iz igre God of War

Published

on

Razvijalci iger Modern Warfare 3 in Call of Duty so se na družbenih omrežjih razburili zaradi opazke, ki jo je na nedavni podelitvi nagrad The Game Awards izrekel Kratosov sinhronizator Christopher Judge. Potem ko se je Judge šalil na račun kampanje igre Modern Warfare 3, so se razvijalci igre Call of Duty hitro odzvali.

Judge je šalo povedal v uvodnem govoru pred podelitvijo nagrade za najboljšo predstavo:

“Nobenega osemminutnega govora kot lani, toda zabavno dejstvo: moj govor je bil pravzaprav daljši od letošnje kampanje igre Call of Duty.”

Šala je na sami podelitvi nagrad The Game Awards požela velik aplavz, vendar so po oddaji sedanji in prejšnji razvijalci igre Call of Duty na družbenih omrežjih izrazili svoje razočaranje nad zbadljivko.

Ajinkya Limaye, nekdanji razvijalec iz podjetja Infinity Ward, je zapisal:

“‘Smešno’, ampak ja, enako smešni (če ne še bolj) so tudi podatki, na podagi katerih CoD popolnoma uničuje vse igre God of war (verjetno skupaj).”

Darcy Sandall, strokovna inženirka pri podjetju Sledgehammer Games, ni bil navdušena:

“Iskreno povedano, kot razvijalci igre COD smo slišali že veliko hujše stvari. Vendar tega ne pričakujemo od kolega na dogodku, ki naj bi slavil letošnje dosežke na področju iger. Še posebej ob vseh informacijah, ki so pricurljale v javnost o razvoju [igre].”

Tudi Barry Sloane, trenutni sinhronizator kapitana Pricea, je imel kaj povedati:

“Kot sem slišal, Christopher Judge sam piše vse svoje šale. Nadarjen.”

Jasno je, da je ekipa zaradi Judgeovega komentarja precej razburjena. Čeprav so na dolžino kampanje v igri Modern Warfare 3 opozarjali že igralci in recenzenti, verjetno dodatno boli, če se nekdo iz tvoje panoge pred vsemi vrstniki šali na ta račun.

Continue Reading

Aktualno

Oglejte si zmagovalce letošnje podelitve nagrad The Game Awards

Published

on

Danes ponoči je v Los Angelesu potekala podelitev nagrad Game Awards. Poleg vseh pomembnih napovedi, napovednikov in novic so bile na dogodku seveda podeljene tudi nagrade za najboljše igre v letu.

Baldur’s Gate 3 dobil nagrado za igro leta, za katero so bile nominirane tudi igre The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom, Marvel’s Spider-Man 2, Alan Wake 2, Resident Evil 4 in Super Mario Bros.

Poleg igre leta je igra Baldur’s Gate 3 prejela nagrade za najboljšo izvedbo (Neil Newbon, glas Astariona), najboljšo podporo skupnosti, najboljši večigralski način, najboljšo RPG igro in nagrado za glas igralcev.

Studio Larian Studios je takoj po dogodku igro Baldur’s Gate 3 izdal še na konzoli Xbox.

Med drugimi velikimi zmagovalci večera sta bili tudi igri Alan Wake II in Forza Motorsport, ki sta domov odnesli več nagrad.

Spodaj smo nanizali nekaj najbolj privlačnih nagrad. Celoten seznam nominirancev in zmagovalcev v vseh kategorijah si lahko ogledate na uradni spletni strani dogodka.

Igra leta

 • Alan Wake 2 (Remedy Entertainment/Epic Games Publishing)
 • Baldur’s Gate 3 (Larian Studios)
 • Marvel’s Spider-Man 2 (Insomniac Games/SIE)
 • Resident Evil 4 (Capcom)
 • Super Mario Bros. Wonder (Nintendo EPD/Nintendo)
 • The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (Nintendo EPD/Nintendo)

Najboljša režija igre

 • Alan Wake 2 (Remedy Entertainment/Epic Games Publishing)
 • Baldur’s Gate 3 (Larian Studios)
 • Marvel’s Spider-Man 2(Insomniac Games/SIE)
 • Super Mario Bros. Wonder (Nintendo EPD/Nintendo)
 • The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (Nintendo EPD/Nintendo)

Najboljša priredba

 • Castlevania: Nocturne (Powerhouse Animation/Netflix)
 • Gran Turismo (PlayStation Productions/Sony Pictures)
 • The Last of Us (PlayStation Productions/HBO)
 • The Super Mario Bros. Movie (Illumination/Nintendo/Universal Pictures)
 • Twisted Metal (PlayStation Productions/Peacock)

Najboljša pripoved

 • Alan Wake 2 (Remedy Entertainment/Epic Games Publishing)
 • Baldur’s Gate 3 (Larian Studios)
 • Cyberpunk 2077: Phantom Liberty (CD Projekt Red)
 • Final Fantasy XVI (Square Enix)
 • Marvel’s Spider-Man 2 (Insomniac Games/SIE)

Najboljša izvedba

 • Ben Starr, Final Fantasy XVI
 • Cameron Monaghan, Star Wars Jedi: Survivor
 • Idris Elba, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty
 • Melanie Liburd, Alan Wake 2
 • Neil Newbon, Baldur’s Gate 3
 • Yuri Lowenthal, Marvel’s Spider-Man 2

Continue Reading

Aktualno

Napovednik za drugo sezono serije Zmajeva hiša je izšel in oboževalci se že čustveno pripravljajo

Published

on

V prvem napovedniku za drugo sezono serije Zmajeva hiša je na obzorju državljanska vojna Targaryenov.

Napovednik je bil objavljen v soboto na konvenciji CCXP v Braziliji med okrogli mizi za novo sezono serije. Druga sezona serije Zmajeva hiša bo izšla naslednje poletje.

Napovednik ne vključuje preveč informacij o dejanski zgodbi, vendar vsak ljubitelj predhodne serije Igra prestolov ve, kako se bo ta zgodba končala. V novem videoposnetku vidimo večino najpomembnejših likov iz serije, vključno z Rhaenyro, Rhaenys, Ottom, Daemonom, Aemonom, Larysom in drugimi.

V drugi sezoni Zmajeve hiše se bo vrnila večina glavne igralske zasedbe prve sezone, vendar se bo k njim priključila tudi vrsta novih članov, vključno z Amando Collins (Raised By Wolves) kot Jeyne Arryn, Gayle Rankin (Perry Mason) kot Alys Rivers, Kieranom Bewom (Warrior) kot Hughom Hammerjem, Simonom Russellom Bealom (The Death of Stalin) kot Simonom Strongom in drugimi.

Oboževalci so na splošno navdušeni nad novo sezono in so pod napovednikom na YouTubu pustili komentarje kot so:

“To je dobesedno definicija tragedije, ker veš, kakšen bo izid, in ga sovražiš, vendar si ne moreš pomagati, da ne bi gledal,”

“HotD je praktično edina oddaja, ki jo z veseljem spremljam.”

Continue Reading

Aktualno

Amazonova nova igrana serija o igri Fallout pokazala prvi pogled na konec sveta

Published

on

Serija Fallout pretočnega portala Prime Video nam je z novimi fotografijami, ki jih je objavil Vanity Fair, končno omogočila prvi vpogled v postapokaliptični svet videoiger. Preverite, kako zgledajo igrane različice Falloutovih oklepov, novega trezorja in nekaterih glavnih likov serije.

Slika: Prime Video

V novi seriji, ki bo 12. aprila debitirala na Amazonovem Prime Video, na Zemlji leta 2077 izbruhne jedrska vojna. Po nuklearnih eksplozijah se zgodba pomakne 219 let v prihodnost, ko spoznamo Lucy, eno od glavnih junakinj v seriji (igra jo zvezdnica serije Yellowjackets Ella Purnell). Lucy je vse svoje življenje preživela v podzemnem bunkerju, a ko jo kriza prisili, da se odpravi na površje, hitro ugotovi, da je se je zunanji svet spremenil v peklensko pustinjo, po kateri se plazijo velikanske žuželke, nenasitne mutirane živalske “gnusobe” in deformirana človeška populacija.

Serijo Fallout sta za televizijo razvila ustvarjalca serije Westworld Jonathan Nolan in Lisa Joy. Čeprav uradnega napovednika za oddajo še ni, je na splet že ušel krajši dražilnik. 

Amazonova serija Fallout izide 12. aprila 2024 za naročnike Prime Video.

Continue Reading

Aktualno

Poké Post Pop-up doživetje bo ta božič gostovalo v Združenem kraljestvu, Franciji in Nemčiji

Published

on

Družba Pokémon Company je napovedala, da bo doživetje Poké Post Pop-up Experience v božičnem času gostovalo v Evropi. Na dogodku bodo imeli oboževalci žepnih pošasti priložnost, da nekomu pošljejo posebno darilo, ki bo vključevalo paket kartic Pokémon in novo promocijsko kartico Pokémon Together s Pikachujem ali Eeveejem.

Slika: Pokémon Company

Kartici Pikachu in Eevee sta ponatis kartice iz kompleta Pokemon Scarlet in Violet 151 z novim žigom Pokemon Together na sliki kartice.

Enodnevno izkušnjo bo med 18. novembrom in 19. decembrom mogoče poiskati po izbranih mestih v Združenem kraljestvu, Franciji in Nemčiji. Celoten seznam lokacij je naslednji:

 • Sreda, 22. november: The Hayes, Cardiff
 • Sobota, 25. november: Place de La Défense, Paris
 • Sobota, 2. december: Westfield La Part-Dieu, Lyon
 • Sreda, 6. decembra: Pasing Arcaden, Munich
 • Sobota, 9. december: Mercedes Platz, Berlin
 • Sobota, 16. december: Ruhr Park, Bochum
 • Torek, 19. decembra: Queen’s Walk, London

Na pop-up izkušnjah Poké Post se boste lahko tudi fotografirali s Pikachujem in Eeveejem. Udeležba je brezplačna in rezervacija ni potrebna.

Družba Pokemon upa, da bo ta promocija potekala bolj gladko kot njen zadnji promocijski dogodek, pri katerem je sodelovala z Van Goghovim muzejem v Amsterdamu. Družba je septembra načrtovala sodelovanje z muzejem, v okviru katerega je bila na voljo linija edinstvenih izdelkov Pokémon x Van Gogh.

Ko so bili predmeti prvič na voljo, so se v muzej zgrinjale velike množice, da bi pograbile ekskluzivne izdelke in jih preprodale na spletu.

Vir.

Continue Reading

Pro nasveti by Mastercard

Oglas

Priljubljeno