Connect with us

Game Gang Show

Misliš, da lahko prehitiš Maxa Verstappna?

Published

on

Kdo je najboljši voznik? Zagotovo tisti, ki ne pije! No, razen če pije Heineken 0.0. Znamka, ki je ustvarila brezalkoholno pivo (z dejanskim okusom piva) bo v prihodnjih dneh s pričetkom lokalnega dela globalne kampanje Player 0.0 med Slovenkami in Slovenci iskala najboljšega voznika.

Player 0.0 je najnovejša aktivacija znamke Heineken, ki že več let krepi svoje partnerstvo z blagovno znamko Formula 1. S to aktivacijo želi Heineken spodbuditi vse polnoletne, da se potegujejo za možnost dirkanja v simulatorju z Maxom Verstappnom, eno največjih zvezd Formule 1.

V Sloveniji bo aktivacija razdeljena na dva dela – kvalifikacije in finale. Tekom kvalifikacij, ki potekajo od 23. februarja do 26. marca do 23.59, se bodo lahko vsi starejši od 18 let pomerili v spletni različici dirkaške igre Player 0.0. Dvanajst najbolje kvalificiranih se bo nato 7. aprila pomerilo še v velikem finalu na Game Gang Showu v Ljubljani, in sicer v vožnji v simulatorju.

A presenečenj še ni konec. Na Game Gang Showu se bodo na kar štirih dirkalnih simulatorjih v finale lahko uvrstili še štirje dodatni igralci. 16 tekmovalcev se bo tako v finalu potegovalo za vrhunske nagrade.

In kakšne so te nagrade? Prvouvrščeni se bo na globalnem finalu Player 0.0 v dirkalnem simulatorju pomeril s trikratnim svetovnim prvakom Formule 1 Maxom Verstappnom. Poleg tega prejme še vstopnici za dirkaški vikend za dve osebi. Za vse stroške pa bo poskrbel Heineken. Nagrada za drugo mesto je paket za dveh vstopnic za ogled Dutch GrandPrix Formula 1, za tretje mesto pa paket igralne konzole PS5 Slim in igre F1 23 PS.

Te mika? Sodeluješ lahko že danes! Obišči spletno stran https://heineken.si/player00 in se nam pridruži na Game Gang Showu med 5. in 7. aprilom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Continue Reading

Pro nasveti by Mastercard

Oglas

Priljubljeno