Connect with us

Game Gang League of Legends Liga – Splošna pravila za sodelovanje

Splošna pravila za sodelovanje

 • Organizator dogodka je portal Game Gang, s katerim upravlja AMPX d.o.o., Vaneča 69a, 9201 Puconci, za Big Bang d.o.o., Šmartinska 152, 1000 Ljubljana. Organizacijski in medijski partner dogodka je Društvo za elektronske športe – spid.si, Vaneča 69a, 9201 Puconci.
 • Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti za nobeno opremo ali drugo premoženje, ki bi se lahko poškodovalo ali kako drugače spremenilo svojo vrednost med tekmovanjem. Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebiten izpad prihodka.
 • Vsi udeleženci prevzemajo odgovornost za svoja dejanja na dogodku.
 • Organizator lahko pošlje e-pošto in besedilna ter SMS sporočila vsem igralcem, ki so se, ali jih je pooblaščena oseba prijavila na dogodek, do izrecnega preklica s strani prijavljenega. V primeru avtomatiziranih sporočil in marketinških vsebin bo organizator vedno omogočil odjavo, kot tudi varoval vse osebne podatke, skladno z GDPR.
 • Organizator lahko spremeni podatke, časovni načrt, pravila in druge elemente turnirja brez predhodnega obvestila in ne odgovarja za morebitno škodo, nastalo zaradi morebitnih sprememb. Vse spremembe bodo objavljene na spletni strani dogodka.
 • Organizator lahko deli kontaktne podatke udeležencev in obiskovalcev s sponzorji dogodka in drugimi partnerji.
 • Organizator in vsi medijski ter drugi sponzorji in partnerji lahko objavijo fotografije in druge medijske vsebine z dogodka na svojih spletnih straneh in drugih medijih, kot tudi se vsi prijavljeni strinjajo z objavo njihove podobe, imena in drugih audio-vizualnih vsebin, brez možnosti preklica.
 • Igralci se s prijavo strinjajo, da bo zmagovalni igralec vsake livestreamane igre po zaključku igre na voljo in tehnično zmožen se priključiti prenosu v živo ter opravil intervju v obliki video klica. V primeru, da igralec ni pripravljen povezati se na klic, si organizator pridržuje pravico do zmanjšanja zneska nagradnega sklada, v znesku 33% za prvo neskladnost in po dodatnih 33% za vse nadaljnje neskladnosti.
 • Vse denarne nagrade, navedene pod nagrado turnirja, so bruto številke, brez uporabljenih dajatev in davkov, ki bodo odbite pri prenosu sredstev na zmagovalce. Ta pri izplačilu denarnih nagrad znaša 25%, potrebnih za akontacijo dohodnine od prihodkov od nagrad (npr. če je oglaševana in objavljena nagrada 1000€, je to bruto znesek nagrade – 250€ od tega bo organizator nakazal državi, 750€ pa direktno na račun posameznika zmagovalca).

Splošni pogoji sodelovanja v JBL Quantum MVP glasovanju

 • Za en glas se šteje en unikatni glasovalec (kar beležimo po veljavnem email naslovu in imenu ter priimku)
 • Organizator lahko deli kontaktne podatke udeležencev in obiskovalcev s sponzorji dogodka in drugimi partnerji.

Pro nasveti by Mastercard