Connect with us

Postani eReprezentant

Postani uradni eReprezentant Nogometne zveze Slovenije v igri eFootball Pro Evolution Soccer 2021 na platformi PlayStation 4 ter zastopaj državo na UEFA eEURO 2021!

Igraš eFootball PES2021?


Preizkusi se v simulaciji nogometa, premagaj konkurenco in postani uradni e-reprezentant Nogometne zveze Slovenije – poleg zastopanja slovenske zastave na UEFA eEURO 2021, najboljše čakajo tudi bogati nagradni skladi, ki jih bo zagotovil Big Bang!


Ključne informacije

  • Kaj: Selekcijski postopek za 2 uradna člana e-reprezentance Nogometne zveze Slovenije, ki bosta zastopala državo na UEFA eEURO 2021.
  • Kdaj: Kvalifikacije bodo potekale v četrtek, 5. januarja 2021 od 17. ure naprej, medtem ko bo slovenski finale potekal v četrtek, 28. januarja 2021 od 17. ure naprej, predvidoma do 21. ure. Prijave za kvalifikacije se zapirajo 5. januarja ob 16:30.
  • Format na kratko: V kvalifikacijah sistem enojnega izločanja – najboljši štirje posameznih kvalifikacij se uvrstijo v finale, kjer se igra v formatu Best of 3 s sistemom enojnega izločanja cel turnir.
  • Pravila na kratko: Standardna pravila, ki se jih običajno igra na tovrstnih turnirjih. Igrana izdaja igre je eFootball PES2021 na platformi PlayStation 4. Celotna v angleščini tukaj.
  • Livestream: Dogodek bo komentiran na Facebook in YouTube profilih Nogometne zveze Slovenije ter Game Gang YouTube in Facebook, kot tudi na Twitch kanalu twitch.tv/spidsi.
  • Nagradni sklad: 1. in 2. mesto – personaliziran dres Nogometne zveze Slovenije, podpis pogodbe o zastopanju ter mesto v e-reprezentanci. Nagradni sklad se bo razširil – spremljajte to mesto za posodobitve.


Prijavni obrazec

Prijavo je potrebno opraviti na spletnem portalu ESL Gaming, ki vodi turnir. V primeru, da še računa na platformi nimate, si ga boste za sodelovanje v procesu morali ustvariti.


Utrinki lanskoletnega izbora