fbpx
Connect with us

Igraj kot PRO

Igraj Hunterja v Hearthstone kot Rene “Smexybutcher” Vučko

Published

on

Pozdravljeni, sem Rene Vučko (IGN: Smexybutcher#2127 EU) in sem igralec Hearthstone-a. Predstavil bi vam po mojem mnenju najmočnejši deck za uspešno dominranje lestvice Hearthstone-a. Z Hunterjem sem imel že veliko uspeha, saj sem z njim prišel v Legend že 4-krat. Med igrami sem spreminjal določene karte katere so mi pomagale, da sem lahko igral proti “meti”. Kot kaže stran https://www.hearthstats.net je Hunter že najmočnejši class za lestvico že 5 mesecev, kar je ZELO radikalno, saj se meta spreminja vsak dan.

O decku

Midrange Hunter je zasnovan tako, da v early game-u čim bolj poskuša nadzorovati board z njegovimi zelo močnimi minioni (katerih se je tudi težko znebiti z nasprotnikove strani!), nato pa v mid-gamu ali late-gamu naredi zelo dosti damaga z Kill Commandi in njegovimi minioni, kateri imajo že zelo veliko napadalno moč. Že z dvema minionoma na polju lahko hunter naredi iz roke 20+ damaga. Zato je ključno pravilo tega decka: najprej nadzorovati board in nato ubiti nasprotnika v enem turnu. Z hunter-jem je tudi zelo dobro če v začetni roki dobimo dober curve (npr. Webspinner turn 1, Mad Scientist turn 2, Animal Companion turn 3), saj z tem zelo pridobimo na tempo-ju in naredimu našemu nasprotniku veliko problemov na polju.

Karte, ki jih je smiselno vključiti v deck

Kaj obdržati v roki

 • Warrior: Webspinner, Hunter’s Mark, Mad Scientist, Eaglehorn Bow, Animal Companion (z Coinom), Piloted Shredder (z coinom). Cilj je igrati čim več močnejših minionov saj Warrior nima dosti removal-a. Najboljša stvar proti Warrioru je Savannah Highmane, saj se je težko znebi.
 • Shaman: Mad Scientist, Knife Juggler, Eaglehorn Bow (z Coinom). Mech shaman je zelo
  agresiven deck zato moramo čim prej stopiti na board ter dobiti kontrolo, če ne nas popolnoma uniči njegov burst damage. Ko enkrat dobimo tempo z Freezing Trap-om ter našimi minioni je konec za shamana.
 • Rogue: Eaglehorn Bow, Mad Scientist, Haunted Creeper, Webspinner. Rogue je zelo močen proti Hunter-ju, saj ima dosti removala in nas ponavadi ubije v 6-7 turnu, ker je naša arhitektura decka bolj počasna. Vedno treba prioritizirati odstranjevanje minionov od nasprotnika, saj si jih lahko buffa z Oil-om ter nas ubije v enem turnu. Sap je zelo močna karta prot Savannah Highmane, zato pazljivo.
 • Paladin: Webspinner, Eaglehorn Bow, Unleash The Hounds, Mad Scientist. Paladin je tudi močen proti naši arhitekturi huntera, saj je Paladinov prvotni cilj da pride na board in nas počasi napada. Unleash The Hounds je izvrstno dobra karta v kombinaciji z Knife Juggler-jem, saj mu to uniči board. Zelo dobro je tudi zadržati Ironbeak Owl v roki, saj lahko imajo Tiriona. Paladinu moramo preprečiti dostop na board.
 • Hunter: Webspinner, Mad Scientist, Haunted Creeper, Knife Juggler. Ponavadi izgubi tisti hunter, kateri mora odstranjevati minione od drugega hunterja, zato je dobro da igramo čim več minionov katere bo nasprotnik moral odstranjevati med tem, ko mu mi počasi odstranjujemo health.
 • Druid: Webspinner, Mad Scientist, Knife Juggler. Druid ima velike težave z odstranjevanjem minionov, zato je dobro če jih igramo čim več. Turn 1 Webspinner, turn 2 Haunted Creeper, turn 3 Animal Companion, turn 4 Houndmaster je easy win, saj Druid ne more odstranjevati toliko minionov hkrati. Pazljivo glede Swipe-a.
 • Warlock: Mad Scientist, Knife Juggler, Webspinner, Ironbeak Owl, Haunted Creeper. Warlock na začetku izgubi proti Hunterjevim minionom, saj so Hunter-jevi minioni močnejši. Ampak to se spremeni mid ter late game, kjer Warlock dobi nazaj board. V tem segmentu je potrebno najti lethal, saj bomo drugače težko obdržali board.
 • Mage: Mad Scientist, Eaglehorn Bow, Haunted Creeper, Knife Juggler. Proti Magu moramo vedno prioritizirati odstranjevanje njegovih miniono-v, saj nas lahko Mana Wyrm in Flamewalker vržeta iz igre.
 • Priest: Hunter’s Mark, Knife Juggler, Mad Scientist, Haunted Creeper, Webspinner. Igra proti Priest-u je na začetku težja, saj ima dosti removal-a, vendar v 8.-9. turnu izgubi moč. Hunter’s Mark na Deathlord-a garantira free win.

Igraj kot PRO

Igraj kot PRO z Mastercard in Lejico ter Dejlo: Prva zmaga v novi sezoni

Published

on

Fortnite je zagotovo najpopularnejša Battle Royale igra zadnjih nekaj let. Ta je s svojimi animacijami, skini ter dogodki znotraj nje najvidneje vplivala na celotno popularno kulturo. Razlogov za uspeh je zagotovo več, eden njih pa redno posodabljanje in vpeljevanje vsebinskih ter mehanskih novosti s strani razvijalca igre, Epic Games. Te spremembe so razdeljene v sezone ter poglavja in pred le nekaj tedni je bil izdan eden večjih kompletov le-teh.

Tako se v tokratnem #IgrajKotPRO videu Leja “Lejica” Leskovar in Dejla borita, da osvojita prvo zmago v novi sezoni, ter skupaj s tem takoimenovan “victory umbrella” ali zmagovalnega dežnika, s katerim si običajno sicer po skoku na igralno polje upočasnimo padec.

Če bi si radi ogledali zabave in smeha polno, več iger dolgo bitko slovenskih gamerk do končne zmage v Fortnite, bo ta video kot nalašč za vas.

Nasvete podaja Lejica

Ena redkih predstavnic nežnejšega spola, ki ustvarja vsebine ter prenaša svojo igro na YouTube, Leja “Lejica” Leskovar, 21, ima več kot 12.000 naročnikov na svojem YouTube kanalu s skupno 500.000 ogledov, kot tudi se lahko pohvali s skoraj 4600 sledilci na Instagramu. S tem zagotovo sodi v vrh slovenskih ženskih ustvarjalk na področju gaminga.

 • Naroči se na njen YouTube kanal tukaj.
 • Sledi ji na Instagramu tukaj.

#IgrajKotPRO omogoča

Continue Reading

Igraj kot PRO

Igraj kot PRO z Mastercard in ScorpLZ: Vse kar rabite vedeti o drugem chapterju 7. sezone Fortnite

Published

on

Načeloma je igranje Fortnite, najpopularnejše Battle Royale igre na svetu, enostavno. Vseh 100 igralcev na strežniku skoči iz letečega avtobusa na igralni poligon, mapo, veliko 2 kvadratna kilometra, sestavljeno iz nekaj desetih mest in drugih v virtualnem svetu slavnih mest, na katerih se odbija bitka za najboljšega. Igra nato postopoma krči igralno polje in s tem sili igralce v bitko – zmaga posameznik, ki ostane zadnji živ.

A recept za zmago razvijalec igre, Epic Games, neprestano spreminja s prilagoditvami igralnega polja, dodajanjem novih orožij oziroma spreminjanjem funkcionalnosti ter moči elementov v igri. Večje napredke zgodbe znotraj igre imenujejo sezone, večidel sprememb vizualnih oprav herojev ter kozmetičnih izdelkov pa lansirajo v chapterjih.

Pred nekaj dnevi je luč sveta ugledalo drugo poglavje 7. sezone, ki prav tako predstavlja novosti na vseh standardnih področjih. Pregled in podrobno predstavitev vseh v tokratnem #IgrajKotPRO videu podaja Žiga “ScorpLZ” Lah. Govori o sledečih nadgradnjah v igri:

 • Spremembe igralnega polja in posameznih mest za bojevanje
 • Implementacija novih orožij (Pulse Rifle in Recon Scanner)
 • Dodajanje novih vizualnih preoblek za heroje (med njimi je potrebno izpostaviti prihajajočega Supermana in Rick Sancheza iz Rick and Morty)
 • Vnovično vključitev Battle Stars sistema nagrajevanja
 • Tematski sklop nezemljanov in NLPjev ter z njimi povezani artefakti
 • Predstavili so kozmetične zaboje, dodali t.i. queste za posamezne heroje ter uvedli gold bar spremembe

Za vse, ki želite nadgraditi svoje znanje na tem področju in videti vse spremembe, ki jih igra prinaša, je ta video kot nalašč za vas.

Nasvete podaja ScorpLZ

Slovenski livestreamer in ustvarjalec vsebin na YouTubu, Žiga “ScorpLZ” Lah, 24, ima več kot 30.000 naročnikov na svojem YouTube kanalu s skupno skoraj 13 milijoni ogledov, več kot 13.000 sledilcev na Instagramu in 650 na Twitterju. S tem je med največjimi gamerji v Sloveniji.

 • Naroči se na njegov YouTube kanal tukaj.
 • Sledi mu na Instagramu tukaj.

#IgrajKotPRO omogoča

Continue Reading

Igraj kot PRO

Igraj kot PRO z Mastercard in JureTršanBlondom ter ScorpLZ: Najboljša Duos ekipa

Published

on

V tokratnem videu #IgrajKotPRO združujeta moči prav verjetno najboljši slovenski Fortnite influencer, Žiga “ScorpLZ” Lah in Jure “JureTršanBlond”, ki je bolj kot e-športni profesionalec kvečjemu navdušenec nad videoigrami – ki sta si skupaj zastavila cilj zmage v Fortnite Duos. Cilj igranja je, kot se za pravi battle royale spodobi, ostati zadnja živa med 50 ekipami, sočasno vrženimi na venomer manjše igralno polje otoka Apollo.

V akcije polnih 12-minutah videa lahko vidimo obilo situacij, v katerih Juretu po spletu okoliščin uspe premagati nasprotnika in ScorpLZa presenetiti – a slednji ga prav tako reši iz marsikatere zagate. Jima skupaj uspe doseči Victoy Royale?

Toplo priporočamo ogled vsem, ki bi radi videli kvalitetno igro ScorpLZja in srečne akcije JureTršanBlonda.

Nasvete podaja JureTršanBlond

Slovenski ustvarjalec vsebin na YouTubu, livestreamer in raper, Jurij “JureTršanBlond” Tršan, 19, ima skoraj 30.200 naročnikov na svojem YouTube kanalu s skupno 10 milijoni ogledov in več kot 15.000 sledilcev na Instagramu. S tem zagotovo sodi v vrh slovenskih ustvarjalcev na področju gaminga.

 • Naroči se na njegov YouTube kanal tukaj.
 • Sledi mu na Instagramu tukaj.

#IgrajKotPRO omogoča

Continue Reading

Igraj kot PRO

Igraj kot PRO z Mastercard in Lauro Petrinec: Prva igra Fortnite

Published

on

Ste si kdaj želeli postati zvezdnik na področju videoiger? Z razvojem družbenih platform, bodisi za nalaganje posnetkov z YouTube, prenašanje slike v živo s Twitch, objavljanjem slik in utrinkov iz življenja z Instagramom in več, je nastala cela panoga novih poklicev. Verjetno najvidnejši med vsemi so zagotovo vplivneži.

Na področju videoiger so to imena, ki jih pozna vsak gamer, za njih je pa slišal tudi marsikateri ne-gamer. Najprepoznavnejše ime je zagotovo PewDiePie, ki ga avtorica današnjega videa izpostavlja kot svojega idola in inspiracijo za ustvarjanje na družbenih omrežjih.

V tokratnem #IgrajKotPRO videu se tako predstavlja Laura Petrinec, ena največjih slovenskih vplivnic na področju glasbe in mode. Ta je v zadnjih tednih pričela objavljati tudi o svojem navdušenem igranju in spoznavanju novih videoiger ter s tem samozavestno vstopa v gaming svet.

Spremljaj njeno spoznavanje z mehanikami znotraj igre Fortnite – v videu tako lovi divje svinje, nabira solato in karambolira cel vozni park, ki ga igra omogoča, kot tudi se bori za končno zmago. Ji lahko med prvim igranjem najpopularnejše videoigre na svetu uspe doseči Victory Royale? Oglej si video.

Nasvete podaja Laura Petrinec

Lauro Petrinec mediji radi opišejo kot interdisciplinarno ustvarjalko, aktivno na področju glasbe in mode, ki je v zadnjih mesecih vstopila tudi v virtualni svet videoiger. Skozi več let aktivnosti je dosegla 38.000 sledilcev na Instagramu, 170.000 na TikToku ter 9.000 na YouTube ter je s tem ena največjih slovenskih vplivnic.

 • Naroči se na njen YouTube kanal tukaj.
 • Sledi ji na Instagramu tukaj.
 • Spremljaj njene videe na TikToku tukaj.

#IgrajKotPRO omogoča

Continue Reading

Igraj kot PRO

Igraj kot PRO z Mastercard in Aljažkom: Izziv 1 srčka v Minecraftu

Published

on

Ko postane preigravanje določenega levela ali misije enostavno, si pogosto zastavimo izzive, ki nam odvzamejo določena orožja, mehanike ali sposobnosti, kot tudi si postavljamo oviro s časovnimi omejitvami. Prav to je v tokratnem #IgrajKotPRO videu sklenil storiti Aljaž “Aljažek” Radovan, saj si je do skoraj neznosnega nivoja otežil igranje Minecrafta.

Tako si je postavil izziv, da na novem svetu odigra igro z le 1 življenjsko točko. To v praksi pomeni, da če pade iz kakršnekoli višine, izgubi polovico in ima tako prostora dobesedno le za eno napako v celotnem večurnem igranju, da pride do končne zmage.

Oglej si njegov video in se zabavaj ob njegovem paničnem izmikanju nasprotnikov, strategiranju o najlažji poti do uspeha in več. Kako mu je šlo? A mu bo uspelo zmagati?

Nasvete podaja Aljažek

Eden najmlajših slovenskih livestreamerjev in ustvarjalcev gaming vsebin na YouTubu, Aljaž “Aljažek” Radovan, 16, ima več kot 15.200 naročnikov na svojem YouTube kanalu s skupno več kot 1 miljonom ogledov, kot tudi se lahko pohvali s 5800 sledilci na Instagramu. Te številke so še posebej obetavne, saj je videoposnetke na svoj kanal začel redno nalagati šele pred dobrim letom dni.

 • Naroči se na njegov YouTube kanal tukaj.
 • Sledi mu na Instagramu tukaj.

#IgrajKotPRO omogoča

Continue Reading

Igraj kot PRO

Igraj kot PRO z Mastercard in Lejico proti JureTršanBlondu na kontrolerju

Published

on

Kdo je boljši v igranju Fortnite, Leja “Lejica” Leskovar ali Jure “JureTršanBlond” Tršan? V tokratnem #IgrajKotPro videu merita moči pri najpopularnejši Battle Royale igri na svetu nekoliko drugače, in sicer bosta preizkusila sposobnosti igranja na kontrolerju.

Medtem ko je Lejica prvi dve leti igranja Fortnite za zmagovanje uporabljala kontroler, je medtem Jure precej “zelen” – a si lahko kot olajševalno okoliščino pripiše dejstvo, da je Lejin kontroler fizično polomljen in ne dela, kot bi moral. Pa bo to dovolj za zmago v 1v1 Build Fightih? Oglejte si video!

Toplo priporočamo ogled vsem, ki bi radi videli še 5 minut razlogov več, zakaj je igranje Fortnite na kontrolerju napačna odločitev, če pa so izumili tipkovnico in miško.

Nasvete podaja Lejica

Ena redkih predstavnic nežnejšega spola, ki ustvarja vsebine ter prenaša svojo igro na YouTube, Leja “Lejica” Leskovar, 21, ima več kot 12.000 naročnikov na svojem YouTube kanalu s skupno 500.000 ogledov, kot tudi se lahko pohvali s skoraj 4600 sledilci na Instagramu. S tem zagotovo sodi v vrh slovenskih ženskih ustvarjalk na področju gaminga.

 • Naroči se na njen YouTube kanal tukaj.
 • Sledi ji na Instagramu tukaj.

#IgrajKotPRO omogoča

Continue Reading

Pro nasveti by Mastercard

Oglas

Priljubljeno