fbpx
Connect with us

Igraj kot PRO

Igraj Hunterja v Hearthstone kot Rene “Smexybutcher” Vučko

Published

on

Pozdravljeni, sem Rene Vučko (IGN: Smexybutcher#2127 EU) in sem igralec Hearthstone-a. Predstavil bi vam po mojem mnenju najmočnejši deck za uspešno dominranje lestvice Hearthstone-a. Z Hunterjem sem imel že veliko uspeha, saj sem z njim prišel v Legend že 4-krat. Med igrami sem spreminjal določene karte katere so mi pomagale, da sem lahko igral proti “meti”. Kot kaže stran https://www.hearthstats.net je Hunter že najmočnejši class za lestvico že 5 mesecev, kar je ZELO radikalno, saj se meta spreminja vsak dan.

O decku

Midrange Hunter je zasnovan tako, da v early game-u čim bolj poskuša nadzorovati board z njegovimi zelo močnimi minioni (katerih se je tudi težko znebiti z nasprotnikove strani!), nato pa v mid-gamu ali late-gamu naredi zelo dosti damaga z Kill Commandi in njegovimi minioni, kateri imajo že zelo veliko napadalno moč. Že z dvema minionoma na polju lahko hunter naredi iz roke 20+ damaga. Zato je ključno pravilo tega decka: najprej nadzorovati board in nato ubiti nasprotnika v enem turnu. Z hunter-jem je tudi zelo dobro če v začetni roki dobimo dober curve (npr. Webspinner turn 1, Mad Scientist turn 2, Animal Companion turn 3), saj z tem zelo pridobimo na tempo-ju in naredimu našemu nasprotniku veliko problemov na polju.

Karte, ki jih je smiselno vključiti v deck

Kaj obdržati v roki

 • Warrior: Webspinner, Hunter’s Mark, Mad Scientist, Eaglehorn Bow, Animal Companion (z Coinom), Piloted Shredder (z coinom). Cilj je igrati čim več močnejših minionov saj Warrior nima dosti removal-a. Najboljša stvar proti Warrioru je Savannah Highmane, saj se je težko znebi.
 • Shaman: Mad Scientist, Knife Juggler, Eaglehorn Bow (z Coinom). Mech shaman je zelo
  agresiven deck zato moramo čim prej stopiti na board ter dobiti kontrolo, če ne nas popolnoma uniči njegov burst damage. Ko enkrat dobimo tempo z Freezing Trap-om ter našimi minioni je konec za shamana.
 • Rogue: Eaglehorn Bow, Mad Scientist, Haunted Creeper, Webspinner. Rogue je zelo močen proti Hunter-ju, saj ima dosti removala in nas ponavadi ubije v 6-7 turnu, ker je naša arhitektura decka bolj počasna. Vedno treba prioritizirati odstranjevanje minionov od nasprotnika, saj si jih lahko buffa z Oil-om ter nas ubije v enem turnu. Sap je zelo močna karta prot Savannah Highmane, zato pazljivo.
 • Paladin: Webspinner, Eaglehorn Bow, Unleash The Hounds, Mad Scientist. Paladin je tudi močen proti naši arhitekturi huntera, saj je Paladinov prvotni cilj da pride na board in nas počasi napada. Unleash The Hounds je izvrstno dobra karta v kombinaciji z Knife Juggler-jem, saj mu to uniči board. Zelo dobro je tudi zadržati Ironbeak Owl v roki, saj lahko imajo Tiriona. Paladinu moramo preprečiti dostop na board.
 • Hunter: Webspinner, Mad Scientist, Haunted Creeper, Knife Juggler. Ponavadi izgubi tisti hunter, kateri mora odstranjevati minione od drugega hunterja, zato je dobro da igramo čim več minionov katere bo nasprotnik moral odstranjevati med tem, ko mu mi počasi odstranjujemo health.
 • Druid: Webspinner, Mad Scientist, Knife Juggler. Druid ima velike težave z odstranjevanjem minionov, zato je dobro če jih igramo čim več. Turn 1 Webspinner, turn 2 Haunted Creeper, turn 3 Animal Companion, turn 4 Houndmaster je easy win, saj Druid ne more odstranjevati toliko minionov hkrati. Pazljivo glede Swipe-a.
 • Warlock: Mad Scientist, Knife Juggler, Webspinner, Ironbeak Owl, Haunted Creeper. Warlock na začetku izgubi proti Hunterjevim minionom, saj so Hunter-jevi minioni močnejši. Ampak to se spremeni mid ter late game, kjer Warlock dobi nazaj board. V tem segmentu je potrebno najti lethal, saj bomo drugače težko obdržali board.
 • Mage: Mad Scientist, Eaglehorn Bow, Haunted Creeper, Knife Juggler. Proti Magu moramo vedno prioritizirati odstranjevanje njegovih miniono-v, saj nas lahko Mana Wyrm in Flamewalker vržeta iz igre.
 • Priest: Hunter’s Mark, Knife Juggler, Mad Scientist, Haunted Creeper, Webspinner. Igra proti Priest-u je na začetku težja, saj ima dosti removal-a, vendar v 8.-9. turnu izgubi moč. Hunter’s Mark na Deathlord-a garantira free win.

Igraj kot PRO

Igraj kot PRO z Mastercard in ScorpLZ: Fortnitemares je tu!

Published

on

Buče, čarovnice in pumpkin spice latte. Spooktober je tukaj in skupaj z njim tudi kopica “strašnih” posodobitev v spletnih igrah. Halloween vsebina je sedaj že tako pogosta, da je nenavadno, če je igra nima.

In kako se Fortnite spopada s “spooky” sezono? Z letečimi metlami in tarok kartami očitno. Tudi letos je najbolj popularna battle royale igra pripravila Halloween vsebino. V svojem #IgrajkotPRO posnetku lokalni Fortnite poznavalec ScorpLZ našteje vse spremembe, ki jih prinaša Fortnitemares patch.

Fortnite in druge spletne brezplačne igre so močno odvisne od mase igralcev, ki jih podpira. V za namen redno pripravljajo in objavljajo novo vsebino ter dodajajo spremembe znotraj igre, da bi ohranile pozornost igralcev ter seveda ustvarjale dobiček. Tako dobi Fortnite vsebinske posodobitve vsaj enkrat na dva tedna. Te navadno vključujejo nova orožja in preobleke ali nove aktivnosti znotraj obstoječih igralnih načinov.

Nasvete podaja ScorpLZ

Slovenski livestreamer in ustvarjalec vsebin na YouTubu, Žiga “ScorpLZ” Lah, 24, ima več kot 32.000 naročnikov na svojem YouTube kanalu s skupno skoraj 13 milijoni ogledov, več kot 13.000 sledilcev na Instagramu in 650 na Twitterju. S tem je med največjimi gamerji v Sloveniji.

 • Naroči se na njegov YouTube kanal tukaj.
 • Sledi mu na Instagramu tukaj.

#IgrajKotPRO omogoča

Continue Reading

Igraj kot PRO

Igraj kot PRO z Mastercard in Dejlo: Izziv z eno pištolo

Published

on

Med ljubitelji video iger danes že s težavo najdemo tipičnega predstavnika, ki je dominiral sceno na začetku novega tisočletja. Skoraj polovico svetovne gaming populacije danes predstavljajo ženske, ki posegajo po marsikaterem popularnem naslovu.

V tokratnem #IgrajkotPRO spremljamo igro nadobudne ustvarjalke vsebine Dejle, ki skuša svojo Fortnite solo igro popestriti z dodatnim izzivom – odigrati mora celo igro samo s prvim orožjem, ki da pobere.

Osnovna mehanika igre Fortnite je nabiranje surovin, orožja in drugih predmetov, ki ti pomagajo preživeti. Orožje je mogoče dobiti v zabojih z naključno vsebino, zato je izziv, ki si ga je Dejla zastavila, v veliki meri odvisen od sreče. Le v redkih primerih se zgodi, da je začetno orožje, ki ga dobiš v prvem zaboju, dovolj spodobno, da bi z njim lahko zmagal igro.

Dejla kljub temu ne obupa in tudi po nekaj neuspešnih poskusih video zaključi z nasmeškom. Poglejte si, ali si je na koncu le priigrala Victory Royale.

Nasvete podaja Dejla

Vedno nasmejana in pripravljena na igro, Dejla Pašić preko platforme YouTube v živo prenaša svoje podvige, spodrsljaje in zabavne momente v igrah Fortnite, World of Warcraft in Paladins. A na njenem kanalu najdete veliko več kot samo prenose iger. Poleg streamanja, ocenjevanja naprav ter gaming in zabavne vsebine Dejla rada posname tudi kakšne vloge. Na Instagramu je nedavno dosegla 1.130 sledilcev v povprečju pa njeni posnetki dobivajo okoli 1000 ogledov. Po letu dni od svojega nastopa na spletu pa je ustvarjalka vsebine uspela nabrati že 2.440 naročnikov.

 • Naroči se na njen YouTube kanal tukaj.
 • Sledi ji na Instagramu tukaj.

#IgrajKotPRO omogoča

Continue Reading

Igraj kot PRO

Igraj kot PRO z Mastercard in Lejico: Zbiramo Arena točke

Published

on

Spletne kompetitivne igre se od ostalih tipov video iger ločijo zaradi svoje tekmovalne narave, ki je še najbolj podobna športu. V takih igrah navadno obstajajo lestvice, ki igralce rangirajo po svojih sposobnostih. Velikokrat so ti rangi poimenovani in med resnejšimi igralci nosijo tudi določen prestiž.

Leja “lejica” Leskovar, ki v kompetitivnih igrah uživa, si je tokrat zadala cilj, da zbere čim več Fortnite Arena točk v le treh igrah. Pri tej nalogi ji je pomagal mlajši streamer in youtubar, predvsem pa Fortnite igralec Gtehnic, ki je z lejico že večkrat odigral razne Duo igre.

V tokratnem #IgrajKotPRO videu si oglejte, ali bo Lejici res uspelo zbrati tistih 200 točk, ki si jih je zadala na začetku posnetka.

Nasvete podaja Lejica

Ena izmed najbolj spretnih igralk strelskih iger pri nas, Leja “Lejica” Leskovar redno prenaša svoje igre v živo. Ima več kot 13.000 naročnikov na svojem YouTube kanalu s skupno 500.000 ogledov, pohvali se lahko tudi s skoraj 5.100 sledilci na Instagramu. Lejica sodi v sam vrh slovenskih ženskih ustvarjalk na področju gaminga.

 • Naroči se na njen YouTube kanal tukaj.
 • Sledi ji na Instagramu tukaj.

#IgrajKotPRO omogoča

Continue Reading

Igraj kot PRO

Igraj kot PRO z Mastercard in JureTršanBlondom: Izziv brez grajenja

Published

on

V dobrih starih časih začetkov battle royale iger je večno gamersko debato Xbox proti PlayStationu za nekaj časa preglasila “vojna” med PUBG in Fortnite. Danes je jasno, da med mlajšo populacijo bistveno bolj prevladuje Fortnite, ki se od ostalih večigralskih preživetvenih iger po karikiranih likih, pisanem okolju, predvsem pa po mehaniki grajenja.

JureTršanBlond” se je odločil, da bo igro poskušal igrati brez, da bi postavil en kos zidu, stopnic, ali tal. Ta izziv se tistim, ki so manj vešči v Fortnitu, na prvi pogled morda ne zdi preveč težaven. A grajenje je eden izmed najpomembnejših elementov igre, ki jih moraš obvladati, da lahko zmagaš.

Dodatno pa je, kakor se tudi pri Juretu opazi, izkušenim igralcem grajenje prešlo v kri in gibe, s katerimi postavljajo zidove, da bi se zaščitili pred napadom nasprotnika, postavljajo praktično avtomatsko.

Koliko visoko bo Jure prilezel, brez da uporabi svoje surovine, si lahko ogledate v zadnjem Igraj kot PRO videoposnetku.

Nasvete podaja JureTršanBlond (JTB)

Slovenski ustvarjalec vsebin na YouTubu, livestreamer in raper, Jurij “JureTršanBlond” Tršan, 19, ima več kot 30.000 naročnikov na svojem YouTube kanalu s skupno 10,2 milijona ogledov in več kot 14.900 sledilcev na Instagramu. S tem zagotovo sodi v vrh slovenskih ustvarjalcev na področju gaminga.

 • Naroči se na njegov YouTube kanal tukaj.
 • Sledi mu na Instagramu tukaj.

#IgrajKotPRO omogoča

Continue Reading

Igraj kot PRO

Igraj kot PRO z Mastercard in ScorpLZ: Kaj vse nas čaka v novi sezoni

Published

on

Profesor ScorpLZ si je nadel očala, da bi nas popeljal skozi magične spremembe, ki jih je prinesla in jih še prinaša najnovejša Fortnite sezona.

Štiri leta so minila od izida danes najuspešnejše battle royale igre, ki jih bo Epic od 24. do 28. septembra praznoval s torticami, darilci in seveda izzivi. Nagrade za rojstnodnevne izzive vključujejo wrap, sprej in emotikon. Dokončanje vseh štirih izzivov pa bo odklenilo zadnji peti izziv, ki bo igralcem podaril nahrbtnik na rojstnodnevno torto.

Med ostalimi obstoječimi in prihajajočimi novostmi so še: nov vesoljski mythic item Carnage Symbiote, armored wall – wall trap, glasovanje za naslednje orožje in drugo. Da bi dopolnil že kako izčrpen seznam si je ScorpLZ pomagal še z znanim “leakerjem”. Torej osebo, ki ima interne informacije o tem, kaj se v studiu razvija.

Nasvete podaja ScorpLZ

Slovenski livestreamer in ustvarjalec vsebin na YouTubu, Žiga “ScorpLZ” Lah, 24, ima več kot 32.000 naročnikov na svojem YouTube kanalu s skupno skoraj 13 milijoni ogledov, več kot 13.000 sledilcev na Instagramu in 650 na Twitterju. S tem je med največjimi gamerji v Sloveniji.

 • Naroči se na njegov YouTube kanal tukaj.
 • Sledi mu na Instagramu tukaj.

#IgrajKotPRO omogoča

Continue Reading

Igraj kot PRO

Igraj kot PRO z Mastercard in Dejlo: War Games z Metko

Published

on

Nekatere stvari nikoli ne umrejo. Kot na primer punk rock ali Counter-Strike, ki je večno aktualna tema, predvsem v tem času, ko potekajo Nacionalne kvalifikacije CEE Champions. Da bi gledalce opomnila na največji CS:GO dogodek v regiji je Dejla, skupaj s strelsko mamico Metko, prvič preizkusila igralni način War Games.

Kakor je Metka razložila, cilj War Games igre je, da: “Za vsaka dva killa, ki jih narediš, dobiš novo orožje. Pa moreš prit do zlatega noža in ko prideš do zlatega noža, moraš nekoga ubiti samo z nožem, da zmagaš.”

Ste taki igralci, ki navadno prvi pridete to zlatega noža? Morda bi se lahko preizkusili v turnirju CEE Champions.

Nacionalne kvalifikacije CEE Champions

Postani slovenski prvak ter na lokalnem nivoju zmagaj del nagradnega sklada 1000 EUR in se uvrsti na največje regijsko tekmovanje, zastopaj Slovenijo ter osvoji del denarnega sklada v vrednosti 20.000 USD!

CEE Champions, ki ga omogoča Intel, je organiziran s ciljem zagotoviti vsaki ekipi v regiji priložnost tekmovanja na mednarodnem nivoju, brez povabil in preteklih uspehov. Najboljših 32 ekip vseh držav članic se bo borilo za dosego statusa ultimativnega zmagovalca regije CEE.

Prijavi se na CEE Champions.

Nasvete podaja Dejla

Vedno nasmejana in pripravljena na igro, Dejla Pašić preko platforme YouTube v živo prenaša svoje podvige, spodrsljaje in zabavne momente v igrah Fortnite, World of Warcraft in Paladins. A na njenem kanalu najdete veliko več kot samo prenose iger. Poleg streamanja, ocenjevanja naprav ter gaming in zabavne vsebine Dejla rada posname tudi kakšne vloge. Na Instagramu je nedavno dosegla 1.130 sledilcev v povprečju pa njeni posnetki dobivajo okoli 1000 ogledov. Po letu dni od svojega nastopa na spletu pa je ustvarjalka vsebine uspela nabrati že 2.440 naročnikov.

 • Naroči se na njen YouTube kanal tukaj.
 • Sledi ji na Instagramu tukaj.

#IgrajKotPRO omogoča

Continue Reading

Pro nasveti by Mastercard

Oglas

Priljubljeno