fbpx
Connect with us

Igraj kot PRO

Igraj Lillio v džungli kot Matic “Prmk” Premk

Žan Zupančič

Published

on

Lillia je najnovejši heroj izpod rok razvijalcev Riot Games. Prvo kar moramo razumeti, ko želimo igrati Lilli-jo je njena vloga v igri. Lillia je AP Bruiser, ki lahko skače v team fight ter hitro pobegne iz njega, njen stil igranje je predvsem odvisen od “kiting” nasprotnika in tako narediti ogromno damaga skozi čas ne pa burst damage.

Prednosti:

 • Hiter clear speed
 • Movement speed ji omogoča pritisk čez celotno mapo
 • True damage na njenem Q
 • AOE Slow
 • Ogromen damage v začetku in sredini igre

Slabosti:

 • Šibka pred levelom 6
 • Ultimate ima delay na uporabi
 • Težko se kosa z high burst kompozicijami

Rune

Electrocute Lillia za burst damage.

Phase Rush, odličen za dolgotrajno “kitanje”

Iteams

starting iteams

1st back

Rush

Core build

Late game

Ostale možnosti

Skills

Passive (Dream-Laden Bough): Lillia s svojimi abilitiji na nasprotnika apply-a Dream Dust, ki nasprotniku naredi 5% od njegovega max health, magic damage v naslednjih 3 sekundah.

Q (Blooming Blows): AOE magic damage, ki naredi true damage nasprotnikom na zunanjem delu kroga. Če Lillia zadane nasprotnika z enim od svojih abilitijev pridobi movement speed.

W (Watch Out! EEP!): Lillia steče naprej in udari ob tla ter naredi AOE magic damage ter 200% večji damage nasprotnikom v sredini abilitija.

E (Swirlseed): Lillia vrže seme, katero se kotali dokler ne zadane nasprotnika ali terena. Če zadane nasprotnika naredi magic damage, ter jih upočasni.

R (Lilting Lullaby): Lillia vse nasprotnike, ki imajo njen Dream Dust upočasni ter uspava. Naslednji damage, ki ga nasprotnik dobi v tem času ima dodaten magic damage.

Tips and Tricks

Lillia jungle je več ali manj power-farming dokler ne doseže level 6 in dobi svoj Runic Echoes. Po tem so njeni ganki s pomočjo njenega ulta eni močnejših v igri.

Kot Lillia se morate konstantno premikati v jungli ter tako izkoristite maximalno svoj Q movement speed. Lillia nima nobenega abilitija, ki bi ji omogočal da se heala v jungli zato je njen kiting še tako bolj pomemben.

V sredini igre želite iskati kar se da veliko možnosti za team fighte. Njen odličen mobility omogoča da hitro dobiste Passive stacke na nasprotnikih ter s svojim R lahko hitro ubijete celotno nasprotno ekipo. Če uspete priti do backline nasprotnika lahko njihove glavne vire damage hitro ubijete s svojim true damage.

Lillia je odlična za dolge team fighte, ampak morate dobiti dodaten movement speed iz svojega Q drugače, vas bo nasprotna ekipa hitro lahko ujela in pokončala.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Igraj kot PRO

Igraj kot PRO z Mastercard in Lejico proti JureTršanBlondu na kontrolerju

Samo Zavašnik

Published

on

Kdo je boljši v igranju Fortnite, Leja “Lejica” Leskovar ali Jure “JureTršanBlond” Tršan? V tokratnem #IgrajKotPro videu merita moči pri najpopularnejši Battle Royale igri na svetu nekoliko drugače, in sicer bosta preizkusila sposobnosti igranja na kontrolerju.

Medtem ko je Lejica prvi dve leti igranja Fortnite za zmagovanje uporabljala kontroler, je medtem Jure precej “zelen” – a si lahko kot olajševalno okoliščino pripiše dejstvo, da je Lejin kontroler fizično polomljen in ne dela, kot bi moral. Pa bo to dovolj za zmago v 1v1 Build Fightih? Oglejte si video!

Toplo priporočamo ogled vsem, ki bi radi videli še 5 minut razlogov več, zakaj je igranje Fortnite na kontrolerju napačna odločitev, če pa so izumili tipkovnico in miško.

Nasvete podaja Lejica

Ena redkih predstavnic nežnejšega spola, ki ustvarja vsebine ter prenaša svojo igro na YouTube, Leja “Lejica” Leskovar, 21, ima več kot 12.000 naročnikov na svojem YouTube kanalu s skupno 500.000 ogledov, kot tudi se lahko pohvali s skoraj 4600 sledilci na Instagramu. S tem zagotovo sodi v vrh slovenskih ženskih ustvarjalk na področju gaminga.

 • Naroči se na njen YouTube kanal tukaj.
 • Sledi ji na Instagramu tukaj.

#IgrajKotPRO omogoča

Continue Reading

Igraj kot PRO

Igraj kot PRO z Mastercard in JureTršanBlondom: Postal sem Fortnite učitelj!

Samo Zavašnik

Published

on

Od izida Fortnite, najpopularnejše Battle Royale igre na svetu, so minila že skoraj 4 leta – v tem času je v Sloveniji bilo videti kar nekaj izjemno uspešnih e-športnikov v tej igri, med njimi zagotovo Blaž “K1nzell” Lešnik in Tai “TaySon” Starčič, ki sta skupno osvojila več sto tisočakov s svojo igro Fortnite. Za Jure “JureTršanBlond” Tršana vemo, da na tako visokem nivoju ne igra, a vseeno lahko nauči popolnoma novega igralca Fortnite kakšen trik ali dva. V tokratnem #IgrajKotPRO videu nam tako predstavlja, kako je svojega prijatelja Domna učil igrati Fortnite.

Če še ne veste, kdo JureTršanBlond je, je interdisciplinaren ustvarjalec, ki so ga izkušnje na področju prenašanja gaming vsebin v živo, snemanja lifestyle videov in ustvarjanja avtorske glasbe, pripeljale do skupno več kot 40.000 aktivnih sledilcev na družbenih omrežjih.

Oglejte si video!

Nasvete podaja JureTršanBlond (JTB)

Slovenski ustvarjalec vsebin na YouTubu, livestreamer in raper, Jurij “JureTršanBlond” Tršan, 19, ima skoraj 29.000 naročnikov na svojem YouTube kanalu s skupno 9,3 milijona ogledov in več kot 14.900 sledilcev na Instagramu. S tem zagotovo sodi v vrh slovenskih ustvarjalcev na področju gaminga.

 • Naroči se na njegov YouTube kanal tukaj.
 • Sledi mu na Instagramu tukaj.

#IgrajKotPRO omogoča

Continue Reading

Igraj kot PRO

Igraj kot PRO z Mastercard in ScorpLZ: Double Movement v Fortnite

Samo Zavašnik

Published

on

Fortnite je imel do pred nekaj meseci vgrajeno možnost t.i. Double Movementa, s katero so lahko igralci na računalnikih nastavili smeri gibanja na dve tipki. To jim je omogočalo tek diagonalno in s tem hitrejše prilagajanje med trenutki za premike in trenutki streljanja na nasprotnike.

Seveda so to opcijo pridoma uporabljali tekmovalni igralci, ki so s tem bili bolj odzivni na dogajanje. Onemogočenje je tako močno razburilo e-športno skupnost in pred nekaj tedni se je Double Movement, sicer z bistveno spremenjeno mehaniko uporabe, vrnil. Epic Games je tako omogočil, da igralci uporabljajo programe, razvite s strani tretjih oseb, t.i. emulatorje kontrolerjev na konzolah, ki omogočajo prav to.

V tokratnem #IgrajKotPRO videu Žiga “ScorpLZ” Lah, eden največjih slovenskih Fortnite streamerjev, predstavi prednosti, slabosti in celoten postopek namestitve ter demonstrira uporabo Keys2XInput in ViGEmBus v Fortnite.

Za vse, ki želite dvigniti svoj nivo igranja še višje in vas ni strah namestiti nekaj eksperimentalnih programov, bo ta video kot narejen za vas.

Nasvete podaja ScorpLZ

Slovenski livestreamer in ustvarjalec vsebin na YouTubu, Žiga “ScorpLZ” Lah, 24, ima več kot 29.000 naročnikov na svojem YouTube kanalu s skupno skoraj 12 milijoni ogledov, več kot 13.000 sledilcev na Instagramu in 650 na Twitterju. S tem je med največjimi gamerji v Sloveniji.

 • Naroči se na njegov YouTube kanal tukaj.
 • Sledi mu na Instagramu tukaj.

#IgrajKotPRO omogoča

Continue Reading

Igraj kot PRO

Igraj kot PRO z Mastercard in Aljažkom: Igranje Fortnite na kontrolerju

Samo Zavašnik

Published

on

Imaš občutek, da je igranje Fortnite, najpopularnejše videoigre na svetu, proti nasprotnikom na računalniku postalo prelahko? Bi si rad življenje bistveno otežil? No, v tem primeru je enostavna rešitev za vsakega gamerja zamenjava miške in tipkovnice za igralni plošček ali kontroler.

Za izziv lahko uporabite kateregakoli, Aljaž “Aljažek” Radovan pa se je za snemanje tokratnega #IgrajKotPRO videa odločil za Nacon Wired Compact, ki ga je ob priklopu prilagodil svojim željam ter se odpravil v borbo za Victory Royale.

Oglej si njegov video in se zabavaj ob njegovem nerodnem grajenju elementov, “natančnem” streljanju v dvobojih z nasprotniki in reakcijah na lastne napake, ki bi jih sicer nikakor ne storil. Kako mu je šlo? A mu bo uspelo zmagati?

Nasvete podaja Aljažek

Eden najmlajših slovenskih livestreamerjev in ustvarjalcev gaming vsebin na YouTubu, Aljaž “Aljažek” Radovan, 16, ima več kot 13.700 naročnikov na svojem YouTube kanalu s skupno več kot 1 miljonom ogledov, kot tudi se lahko pohvali s 4600 sledilci na Instagramu. Te številke so še posebej obetavne, saj je videoposnetke na svoj kanal začel redno nalagati šele pred dobrim letom dni.

 • Naroči se na njegov YouTube kanal tukaj.
 • Sledi mu na Instagramu tukaj.

#IgrajKotPRO omogoča

Continue Reading

Igraj kot PRO

Igraj kot PRO z Mastercard in JureTršanBlondom ter Aljažkom: Kako zmagata profesionalna Fortnite igralca

Samo Zavašnik

Published

on

V tokratnem videu #IgrajKotPRO nekaj drugačnega, in sicer collab dveh naših najpopularnejših vplivnežev, Jure “JureTršanBlond” Tršana in Aljaža “Aljažek” Radovana, v katerem bosta skušala zmagati v Fortnite Duos. Cilj igranja je, kot se za pravi battle royale spodobi, ostati zadnja živa med 50 ekipami, sočasno vrženimi na venomer manjše igralno polje otoka Apollo.

Oglej si obilo napak Jureta in odličnih playjev Aljažka v tem skoraj 8 minut dolgem videu, ki se pa konča bistveno drugače, kot bi lahko predvidevali – kako, se vprašate?

Toplo priporočamo ogled vsem, ki bi se radi iz srca nasmejali.

Nasvete podaja Aljažek

Slovenski ustvarjalec vsebin na YouTubu, livestreamer in raper, Jurij “JureTršanBlond” Tršan, 19, ima skoraj 29.000 naročnikov na svojem YouTube kanalu s skupno 9,3 milijona ogledov in več kot 14.900 sledilcev na Instagramu. S tem zagotovo sodi v vrh slovenskih ustvarjalcev na področju gaminga.

 • Naroči se na njegov YouTube kanal tukaj.
 • Sledi mu na Instagramu tukaj.

#IgrajKotPRO omogoča

Continue Reading

Igraj kot PRO

Igraj kot PRO z Mastercard in Lejico ter JureTršanBlondom: Fortnite Creative

Samo Zavašnik

Published

on

Fortnite je zagotovo najpopularnejša Battle Royale igra zadnjih nekaj let. Ta je s svojimi animacijami, skini ter dogodki znotraj nje najvidneje vplivala na celotno popularno kulturo. Razlogov za uspeh je zagotovo več, eden njih pa je nedvoumno tudi Creative igralni način.

Znotraj tega lahko ustvarjalec na “svojem” otoku spremeni vsa pravila igre – od izgledov okolja, skinov in orožja, do vseh drugih funkcij, ki si jih lahko zamisli. Tako je skupnost t.i. modderjev razvila Death Run izzive, sniperske dvoboje, Jailbreak, Box PvP in še na tisoče drugih tipov virtualnih svetov, v katerih se lahko bodisi za zabavo, bodisi za trening, pomerite z drugimi igralci.

Danes se bosta prav na teh otokih pomerila Leja “Lejica” Leskovar in Jure “JureTršanBlond” Tršan ter merila moči do naziva najboljšega – kateri bo boljši? Toplo priporočamo ogled vsem, ki bi se radi iz srca nasmejali.

Nasvete podaja Lejica

Ena redkih predstavnic nežnejšega spola, ki ustvarja vsebine ter prenaša svojo igro na YouTube, Leja “Lejica” Leskovar, 21, ima več kot 12.000 naročnikov na svojem YouTube kanalu s skupno 500.000 ogledov, kot tudi se lahko pohvali s skoraj 4600 sledilci na Instagramu. S tem zagotovo sodi v vrh slovenskih ženskih ustvarjalk na področju gaminga.

 • Naroči se na njen YouTube kanal tukaj.
 • Sledi ji na Instagramu tukaj.

#IgrajKotPRO omogoča

Continue Reading

Pro nasveti by Mastercard

Oglas

Priljubljeno