fbpx
Connect with us

E-športi

Prihaja nova Apex Legends zbirka Fight Night

Published

on

6. Januarja se za sedmo sezono igre Apex Legends začne dogodek Fight Night, ki bo v igro vpeljal nove kozmetične in vsebinske dodatke.

Dogodek prinaša naslednje spremembe:

  • novo začasno igro “Airdrop Escalation Takeover”,
  • boksarski ring na mapi Olympus,
  • novo zbirko nagrad in preoblek Fight Night,
  • MRVN-e, ki delijo darilca,
  • spremembe v ravnovesju igre in odpravo napak.

Poleg novih preoblek, ki jih močno označuje estetika petdesetih let, Fight Night prinaša še eno retro presenečenje: boks. Na mapi Olympus v bližini križišča Docks in Power Grid bo postavljen Boksarski obroč, v katerem bo edini način, kako premagati sovražnika ta, da ga pretepeš z golimi rokami.

“Vstop v ring bo vsakemu igralcu preprečil uporabo orožja in njegovih sposobnosti,” piše v uradnem blogu. “In ne bodite v skrbeh zaradi motenj izven obroča – nobeni zunanji izstrelki, granate ali sposobnosti ne morejo prodreti v polje obroča.”

Več informacij o spremembah, preoblekah, orožjih ter podroben seznam popravkov, ki jih prinaša Fight Night, vas čaka na uradni strani Apex Legends.


Vroča ponudba za gamerje

APEX BLOODHOUND XBOX ONE XB1

19,99 €

E-športi

PashaBiceps na naslovnici poljske revije

Published

on

CS:GO superzvezdnik pashaBiceps krasi naslovnico poljske modne revije ELLE Moški. Poljski predstavnik organizacije Team Liquid je znan po več kot le igrah. Jarosław “pashaBiceps” Jarzabkowski, poljski CS:GO igralec, se je v intervjuju predstavil reviji ELLE Moški.

Jarzabkowski, ali bolje znan kot pashaBiceps, se ne ukvarja samo z ešportom. V članku je povedal o svojem življenju znotraj in izven ešporta. Kakor pravi ELLE, PashaBiceps v resničnem življenju dokazuje, da je gibanje dobro za vse, ne samo tiste, pred računalniškim zaslonom.

33-letnik je sicer že zaključil svojo tekmovalno kariero, a njegova povezava z ešportom in video igrami je še naprej trdna. Trenutno streama za severnoameriško organizacijo Team Liquid, ustvarja vsebine na Twitchu in YouTubu, ki vključujejo CS:GO, napotke za zdrav življenjski slog in odpiranje skrinj presenečenja. 

PashaBiceps je v času svoje kompetitivne kariere bil del slavne poljske skupine igralcev Golden Five, ki je bila priznana kot ena najuspešnejših in najbolj profitabilnih ekip v CS:GO. Jarzabkowski je večkratni zmagovalec DreamHack, ESL in drugih večjih turnirjev.


Ratchet & Clank: Rift Apart igra za PS5

69,99 €

Continue Reading

E-športi

Overwatch League se nadaljuje v živo v Arlingtonu

Published

on

Zmagovalci May Melee Dallas Fuel se bodo 9. julija v živo spopadli z regionalnim tekmecem Houston Outlaws.

Po zgledu kitajskih kolegov, je izvršni direktor Envyja Mike “Hastr0” Rufail potrdil, da bo Dallas Fuel naslednji mesec gostil dogodek v živo na stadionu Esports Arena Arlington. Po uradnih informacijah, ki jih je zagotovil Dallas Fuel, ESA zahteva maksimalno 50-odstotno zasedenost prostora, kar pomeni približno 1.200 sedežev. Vstopnice stanejo 15 dolarjev.

Navijači bodo imeli priložnost prispeti zgodaj na prizorišče in se fotografirati na odru ter si ogledati še dve tekmi Overwatch League, ki se bosta igrali na spletu (Washington Justice proti London Spitfire in Los Angeles Gladiators proti Toronto Defiant).

Ekipa Dallas Fuel je v sezoni OWL 2021 že trikrat igrala proti Houstonu, prvo tekmo je izgubila v uvodnem dnevu 3-2, v kvalifikacijah May Melee in June Joust pa je premagala Outlaws s 3:0.


Battlefield 2042 igra za PC

59,99 €

Continue Reading

E-športi

SonicFox zmagal na prvem LEVO turnirju v Guilty Gear Strive

Published

on

Japonska animirana pretepaška igra Guilty Gear -Strive- je bila uradno izdana pred dvema dnevoma, a se je v njej že izpeljal prvi večji turnir.

LEVO je tedenski dogodek, ki se osredotoča na naslove, kot sta Super Smash Bros. Melee in Guilty Gear XX Accent Core Plus R, od izida novega Arc System Works naslova pa zgleda, da se bo seznam igranih iger povečal za ena.

Največji Strive dogodek prvi vikend po izidu igre je bil severnoameriški turnir za LEVO z vrhunskimi talenti iz različnih naslovov, med drugim: SonicFox, Punk, Supernoon, Cloud805, Reynald, Nitro, Honzogonzo, Daze, Trener Steve, Doza in Shin Paulo skupaj s stotinami ostalih udeležencev.

Severnoameriški LEVO turnir v Guilty Gear -Strive- je uspel doseči 334 registriranih igralcev in skoraj 100 drugih v evropski skupini. Na vrh zmagovalnih stopničk se je povzpel 23-letni SonicFox, predstavnik organizacije Evil Geniuses in večkratni zmagovalec številnih pretepaških turnirjev.

Zdi se, da bo skupni nagradni sklad tega dogodka znašal 1.100 ameriških dolarjev, ki si ga bosta razdelili obe regiji, toda resnična nagrada bo slava, ki jo bo prejel zmagovalec prvega velikega dogodka Strive.


GUILTY GEAR -STRIVE- PS4 igra

59,99 €

Continue Reading

E-športi

CS:GO bo spet plačljiv

Published

on

Counter-Strike: Global Offensive je vedno imel težave s hekerji, boosterji in goljufivci. Težave so se še dodatno začele stopnjevati pred nekaj več kot dvema letoma, ko je igra postala free-to-play. V času ukrepov za zajezitev širjenja okužb so težave dosegle višek. Stanje je postalo tako problematično, da je Valve z zadnjo razširitvijo ponovno postavil ranked igre za plačljiv zid.

Odslej bodo igralci CS:GO, ki niso kupili ali prejeli nadgradnje »Prime Status«, deležni precej omejene izkušnje. Ne bodo mogli igrati ranked iger in ne bodo več del skill groupa.

Igralci, ki niso plačali za omenjeno nadgradnjo, prav tako ne bodo prejeli naključnih predmetov ali XP. Poleg tega igralci ne bodo več mogli dobiti Prime Status samo z igranjem igre. Za popoln dostop do CS:GO bo potrebno odšteti 12,75 €.

Če pa že imate Prime Status, ga boste obdržali, ne glede na to, kako ste ga pridobili. Igralci, ki ga nimajo in ne želijo izgubiti uvrstitve ali skill groupa, imajo na voljo dva tedna od dneva objave posodobitve (3. 6. 2021) za nakup nadgradnje, da lahko obdržijo svoj napredek.

Vzporedno s tem poteka tudi nov val izključitev iz igre. Valve tudi prosi igralce, naj jim pomagajo pri prepoznavanju booster lobijev in računov. To so računi, ki jih posamezniki uporabljajo za vzpenjanje po lestvici v igri ali prodajo takšnih storitev.


GUILTY GEAR -STRIVE- PS4 igra

59,99 €

Continue Reading

E-športi

Igričarji brez meja ne pustijo nikogar za sabo

Published

on

Vrača se dobrodelni dogodek Gamers Without Borders, ki bo letos predvajan v skupno 8 različnih jezikih. V okviru dogodka so Saudi Esports namenili 10 milijonov dolarjev za distribucijo cepiva proti COVID-19.

Dobrodelno tekmovanje se vrača že drugo leto zapored. Tokrat bo celotni nagradni sklad v višini 10 milijonov dolarjev namenjen globalni distribuciji cepiv proti COVID-19. Liga se je začela včeraj, trajala bo devet tednov in bo dostopna igralcem z vsega sveta.

Tekmovalo se bo v trenutno najbolj popularnih kompetitivnih igrah Fortnite, Rocket League in Rainbow Six Siege, zmagovalci pa bodo del svojih nagrad namenili dobrodelnim organizacijam, ki se borijo proti širjenju virusa.

Vrnili se bodo tudi turnirji skupnosti Gamers Without Borders, na katerih se bodo v virtualnem studiu med seboj pomerili igralci vseh stopenj spretnosti v igrah, kot so Overwatch, Tekken 7 in Call of Duty.

Dogodek omogoča Saudi Arabian Federation for Electronic and Intellectual Sports. Princ Faisal bin Bandar, predsednik savdske ešportne federacije, je o dogodku povedal:

“Vemo, kaj lahko igričarji naredijo, ko se združijo s ciljem – in ni večjega svetovnega cilja kot boj proti temu virusu. Pomembno je razumeti, da tudi če se cepiva uvajajo v razvitih državah, se milijoni drugih do cepiv ne morejo še mesece ali celo leta.”


FAR CRY 6 ULTIMATE EDITION XB1

119,99 €

Continue Reading

E-športi

TSM postal TSM FTX za 210 milijonov ameriških dolarjev

Published

on

Legendarna severnoameriška ešportna organizacija TSM je podpisala 10-letni sporazum z FTX (Future Exchanges), prihajajočo hongkonško borzo kriptovalut.

FTX Trading Limited in West Realm Shires Services Inc., lastnika borze kriptovalut, bosta vstopila v industrijo ešportov s poslom v vrednosti 210 milijonov ameriških dolarjev, ki vključuje preimenovanje organizacije TSM v TSM TFX.

“Vzeti ogromno industrijo in si jo zamisliti v digitalni dobi: to je ešport športu in kriptovalute naložbam in financiranju,” je dejal Bankman-Fried, direktor FTX.

V vse ni tako rožnato za novo partnerstvo. V skladu z Riot tekmovalnimi pravili TSM ne sme uporabljati novega sponzorja FTX v imenu in na dresih na uradnih Riot League of Legends ali VALORANT dogodkih.

“Dogovor izključuje ime na dresu in logotipu med prenosom tako League kot Valorant dogodkov,” je v Reddit objavi dejal ustanovitelj in direktor TSM Andy “Reginald” Dinh.

“Toda FTX bo še vedno sponzoriral naše League in Valorant igralce v spletni vsebini, na družbenih omrežjih, prenosih v živo in osebnih dogodkih. Kar ima večjo prepoznavnost kot Riot prenosi.”


Resident Evil Village igra za PS5

69,99 €

Continue Reading

Pro nasveti by Mastercard

Oglas

Priljubljeno