fbpx
Connect with us

Oprema

Laserski TV z diagonalo 5 metrov? Preizkusili smo Optoma CinemaX P2 projektor!

Published

on

Si si vedno želel projektor v dnevni sobi, a ti res ni bilo za vrtati v strop, vlačiti kablovja do sprejemnika, reševati šumenja ventilatorjev z bolj glasnim predvajanjem zvoka iz zvočnikov, menjavati žarnic vsakih nekaj tisoč ur in biti omejen na ogled le v čisti temi? No, danes si bomo ogledali Optoma Cinemax P2, ki naj bi reševal vse te težave ter zagotovil res s televizijo neprimerljivo gledalsko izkušnjo. A mu to uspe? Pa poglejmo.

Velike dimenzije, a polno funkcij

Pri prvem odpiranju nas je sprva presenetila ogromna škatla, v kateri se skrival skoraj 60 centimetrov širok, 40 centimetrov globok in 10 centimetrov visok svetleče bel projektor. Le-ta nikakor ni podoben “standardnim” projektorjem, kot smo jih vajeni iz pisarn in učilnic – a to z razlogom. Odprtina na vrhu je mesto, za katero sedi leča, medtem pa na zadnji strani najdemo dva HDMI 2.0 konektorja s podporo HDCP 2.2 in enim od teh s eARC. Imamo še dva USB 2 porta, optični S/PDIF in analogni 3.5mm audio izhod ter seveda ethernet. Dodatno je na strani najti še en USB in en HDMI 1.4. Najbolj izstopajoča lastnost, ki pa niti malo ne bode v oči, je pa svetlo siv tekstilni grill na prednjo strani, ki prekriva dva zvočnika s skupno močjo 40 wattov in podporo Dolby Digital 2.0.

Če še malce nadaljujemo s specifikacijami in načinom delovanja – v notranjosti se skriva laserski DLP XPR čip z velikostjo 1,2 centimetra in podporo 3840×2160 pikslov resolucije. Če sem sedaj govoril v klingonščini, naj poenostavim:

– v notranjosti je čip, podoben tistim v projektorjih kinematografov, ki ima namesto lampe z zelo omejeno življenjsko dobo dobrih tisoč ur v sebi dejansko laser, ki zdrži dvajsetkrat toliko in boste prej prenavljali dnevno sobo, kot bo le-ta crknil na projektorju.

– Ta čip je resolucije nekaj več kot Full HD, a ima posebno sposobnost, da se stodvajsetkrat na sekundo premakne oz. “skoči” ter tako projekcira poln UltraHD ali 4K pri 60 sličicah na sekundo.

– Tudi barve so super, z 79% podpore DCI-P3 barvnega prostora in več kot 120% Rec.709 ter 2 milijona proti 1 kontrastnega razmerja ter je s tem popolnoma primerljiv z OLED televizijami višjega cenovnega razreda.

– To napredno tehnologijo dodatno podpre še res kvalitetna optika. Ta je na sredini perfektno ostra in tudi na robovih izgubi le malček ostrine, ki jo boste opazili le, če jo iščete.

Zakaj so “ultra short-throw projektorji prihodnost domačih projekcij”

Če smo končali s tehnikalijami, pa gremo na uporabniško izkušnjo, ki se začne s procesom montaže. Le-ta je pri projektorjih značilno kompliciran, a Cinemax P2 in celoten segment t.i. “ultra short throw” projektorjev to postavlja na glavo, saj jih ne potrebno le odložiti na TV mizico, narediti nekaj malce geometričnih poravnav glede na razdaljo od stene, globino mize in podobno in po pol ure smo pripravljeni na prižig, ki ni več večminutni proces, ampak približno trideset sekund in že dvajsetič gledamo eno epizod How I Met Your Mother.

Morate doživeti v živo, saj posnetek ne pove dovolj

Moram pa tu povedati, da je res nemogoče v recenziji ali z izkušnjo tretje osebe povedati, koliko drugačna je izkušnja gledanja ali igranja ter vtis, ki ga vsebina naredi na nas, ko ga gledamo na projektorju napram televiziji, kaj šele laptopu, kot je to standardno med mlajšo populacijo. Res, večmetrska diagonala vam bo “blowala mind”. 

Tako smo tekom testiranja pogledali širok spekter vsebin – Netflixovih epizodičnih formatov, celovečernih dram, hollywoodskih blockbusterjev in celo serijo YouTube posnetkov. Predvsem pri HDR posnetkih in “high budget” vsebinah se je pa najbolj videla razlika – saj se mi zdi, da na velikem platnu vidimo več. Ujamemo več detajlov in doživimo izkušnjo, ki je še boljša od kinodvorane, saj nismo utesnjeni v avtobusnih stolih in okoli nas cela vrsta ljudi, ki gleda v telefone ali se pogovarja. Z gotovostjo lahko rečem, da vam bo Cinemax P2 dejansko pokvaril obisk kinodvorane in boste raje čakali na BluRay ali streaming izdaje filmov, kot na prihode v kinematografe.

Odličen zvok “v škatli”, a priporočamo nadgradnjo

Je pa res, da vse ni na nivoju kinodvorane. Zvok, napram kvalitetnim modulom na prednji strani (dva nizkotonca in dva visokotonca), mu manjka globine in moči, če ga imate v večji dnevni sobi in ciljate na “poln” zvok. Po kvaliteti bi ga najbolje primerjal z entry level soundbarom. Naj pa izpostavim, da je to kilometre od plehke reprodukcije drugih projektorjev in tudi boljše od televizij v istem cenovnem razredu – a če se investira v tak projektor, se edino spodobi, da se do konca nadgradi še audio in tu mislim, da bi večidel nadgradnje bil že zunanji nizkotonec.

Prednost projektorja kot je P2 je zagotovo v dejstvu, da omogoči bistveno bolj clean izgled dnevne sobe napram ogromnemu črnemu ekranu televizije – tako se prazna stena prelevi v atraktivno projekcijsko površino z večmetrsko diagonalo, ki bo nadgradila izkušnjo ogleda naslednjega blockbusterja, prenosa tekmovanja vašega izbranega športa ali preigravanja videoiger na konzolah naslednje generacije oziroma računalnikih. 

Zakaj to vseeno ni “televizija”?

Je pa res, da to ni televizija. Čeprav Hisense in Optoma oba v marketinških materialih navajata, da so to t.i. “laserski TVji”, tehnologija še ni na nivoju svetlosti in dinamičnega kontrasta televizije. Ne razumite me napak – na Cinemaxu P2 je moč popolnoma normalno gledati TV programe, športe nekritično spremljati serije tudi z ambientalno svetlobo, tj. s prižganimi lučmi v dnevni sobi ali s svetlobo, ki prihaja od zunaj. Slika ne bo perfektna, saj svetilnost 3000 lumnov ne more delati čudežev, a bo popolnoma gledljivo. Seveda se da konkretno izboljšati tudi kontrast in možnost gledanja sredi belega dne s t.i. ALR ali Ambient Light Rejection projekcijskimi platni, vendar to vzame čar magično ogromne projekcije sredi sicer neokrnjene dnevne sobe.

Se pa Optoma prebudi in absolutno zasije v vsej svetilnosti in zmogljivosti, ko se spusti sonce in se ugasne večidel luči – ter res v pravem pomenu epska izkušnja se prične.

Epska casual izkušnja igranja videoiger

Ker pa delamo ta review na portalu Game Gang, se moramo dotakniti tudi izkušnje igranja videoiger. Za casual igranje je super – t.i. input laga ali vhodne zakasnitve je nekaj manj kot 120 milisekund v klasičnih modusih slike, zaradi česar nekoliko trpi igralna izkušnja v naslovih, kjer je odzivnost ključna, kot naprimer FIFA. Je pa moč z namenskim “Gaming” profilom le-ta delay prepoloviti ter s tem narediti odznivni čas čisto spodoben, izgubimo pa s tem nekaj naprednejših obdelav slike (med njimi geometrično popravljanje slike, barvno procesiranje videa in podobno).

Ni pa vse optimalno pri Optomi, čeprav se besedi skoraj rimata.

Razočarala nas pa je obupna počasnost in slaba odzivnost vključenega Android sistema, ki je na trenutke kar zmrznil. Podobno nezanesljiva izkušnjo smo imeli z Optomino rešitvijo za casting oz. deljenje slike na ekran, saj je ta včasih delala, včasih pač ne. Ta pametna izkušnja nas je iritirala do točke, da smo enostavno priklopili FireTV 4K stick na enega HDMI 2.0 vhodov ter kar naenkrat je bilo vse super. Edina stvar, ki smo jo zaradi tega izgubili je podpora HDR HLG vsebinam, ki delujejo samo preko vgrajenega Androida – a HDR10, Dolby Digital 2.0 in podobno ostanejo.

Bi pa za konec malce za šalo, malce zares, izpostavil še eno slabost za uporabniško izkušnjo, in sicer se nam je tekom testiranja parkrat zgodilo, da je nekdo po nerodnosti premaknil Cinemaxa P2 med brisanjem prahu in je bilo spraviti ga nazaj na pravilno, poravnano mesto, mala umetnost. Tako, da če imate doma recimo temu proaktivne otroke ali s prahom obsedene boljše polovice, predlagam, da ga montirate kar na strop 🙂

No, to je bilo to iz naše strani na temo 4K projektorja Optoma Cinemax P2, ki nam ga je kar malo žal, da ga moramo vrniti. Če vam je morebiti ta izven cenovnega razreda, si oglejte naš unboxing in prvi vtis bistveno cenejšega manjšega brata Optoma UHD38 ali pa enega naših reviewov LGjevih OLED televizij na linkih v kartici ali v opisu spodaj.

Oprema

Microsoft zvišuje cene na 70 dolarjev za igro v letu 2023

Published

on

Xbox se pripravlja, da se bo pridružil drugim velikim založnikom iger in zvišal cene svojih izvirnih naslovov s 60 na 70 dolarjev.

Od leta 2023 dalje bodo igre, izdelane za Xbox Series X|S, vključno z igrami Forza Motorsport, Redfall in Starfield, ob začetku prodaje stale 69,99 USD. Xbox je sicer opozoril, da se lahko cene v posameznih regijah razlikujejo, vendar podrobnosti za druge države še ni navedel.

“Ta cena odraža vsebino, obseg in tehnično zahtevnost teh naslovov,” je za IGN povedal Microsoftov tiskovni predstavnik. “Kot vse igre, ki jih razvijajo naše ekipe v Xboxu, bodo tudi te na voljo v okviru storitve Game Pass na dan izida.”

Zvišanje cen ni presenetljivo, glede na to, da je v začetku leta vodja Xboxa Phil Spencer dejal, da podjetje ne bo moglo večno držati cen, vendar da Xbox ne bo dvignil cen pred praznično sezono 2023. Xbox tudi ni prvo podjetje, ki je to storilo – Sony, Ubisoft in Take-Two Interactive so za nekatere nove igre napovedali cene 70 dolarjev, Sony pa je posebej poročal, da bodo PlayStation cene morda še višje.

Polna cena za večje nove videoigre je ostala nespremenjena pri 60 dolarjih (ali evrih) že od obdobja Xbox 360/PS3, pred tem pa je večina iger stala 50 dolarjev. Podjetja, ki zdaj zvišujejo cene, kot ključne razloge za skok navajajo dejavnike, kot so višji stroški razvoja in inflacija.


MICROSOFT KONZOLA XBOX SERIES X 1TB + PDP PLOŠČEK AFTERGLOW WAVE

669,99 €

Continue Reading

Oprema

Top 5 pametnih ur v akciji

Published

on

Izkoristite še zadnje dneve popustov v trgovinah Big Bang. Poleg računalnikov, periferije, tablic in zvočnih sistemov preverite še akcijo na pametne ure.

5. FOREVER iGO2 JW-150 Pametna ura črna

Pametna ura FOREVER iGO2 JW-150 ima oglat 1.44-palični zaslon in se z napravami Android in iOS povezuje preko tehnologije Bluetooth. Naprava pomaga spodbujati zdrave navade med mladostniki, saj meri aktivnosti, analizira spanec, v športnem načinu pa meri srčni utrip, porabljene kalorije in drugo.

Slika: FOREVER iGO2 JW-150 Pametna ura črna

4. FOREVER GRAND SW-700 črna pametna ura

Zasnovana z mislijo na moške, GRAND SW-700 je razmeroma elegantna pametna ura, namenjena vsakdanji uporabi ali za beleženje in analizo raznih fizičnih aktivnosti. Telefonske klice omogoča preko preko Bluetooth 5.0 povezave s pomočjo vgrajenega mikrofona in zvočnika. Poveže pa se lahko tudi z brezžičnimi slušalkami za predvajanje glasbe.

Slika: FOREVER GRAND SW-700 črna pametna ura

3. GARMIN Venu SQ

Pametna ura je namenjena vsem, ki iščejo pravi čas za gibanje. S funkcijami za nadzor zdravja in vadbe vas bo spomnila na dnevne aktivnosti. Spremljajte svoj srčni utrip, spanje, stres, raven energije Body Battery™ in še veliko več. Med funkcijami za izboljšanje kvalitite življenja je tudi brezstično plačevanje Garmin Pay in seveda možnost ogleda klicev, sporočil in obvestil iz vaših družbenih omrežij.

Slika: GARMIN Venu SQ Shadow Grey/Slate pametna športna ura

2. VENU 2S MIST

Ta manjša in nekoliko bolj elegantna različica pametne ure je opremljena z naprednimi funkcijami za spremljanje zdravja in telesne pripravljenosti, z več kot 25 predhodno naloženimi športnimi programi, ki zajemajo tudi animirane vadbe.  V uro lahko shranite glasbo in kadar telefon pomotoma pustite doma (ali se odpravite na tek) lahko enostavno in brezstično plačujete s funkcijo Garmin Pay. Celotni videz zaokroža svetel zaslon AMOLED, ki bo z enim polnjenjem zdržal do 10 dni.

1. FENIX 6X PRO-BLACK BLACK BAND

Garmin Fenix 6X Pro je idealna športna ura za vse, ki fizično aktivnost jemljejo resno. Trpežen 

GPS model podpira zemljevide, glasbo, pametno načrtovanje tempa in številne možnosti vadbe. 

Dodatne funkcije na uri so namenjene tekačem, smučarjem in kolesarjem. Za navigacijo si lahko pomagate z več sistemi GNSS in senzorji za dejavnosti na prostem. Seveda pa kaj je šport brez glasbe. Sinhronizirajte uro s priljubljenimi storitvami pretakanja in poslušajte glasbo brez telefona.

Continue Reading

Oprema

Najboljše Black Friday in Cyber Monday ponudbe za igričarje

Published

on

Black Friday in Cyber Monday sta tu – to je za vse navdušence nad tehnologijo idealna priložnost, da dobite nove gadgete po ugodnih cenah, za vse ostale pa možnost, da pridete ceneje skozi praznične nakupe za družino in prijatelje. Pa da ne dolgovezim predolgo, si poglejmo 7 najbolj zanimivih izdelkov za gamerje, ki so v akciji pri Big Bangu:

7. Hisense OLED A8G

Mogoče ni prva stvar, ki jo gamer rabi – a za polno uživanje na PS5 je pač nujen tudi odličen gaming TV, ki je tudi pika na i vsakega ultimativnega gaming setupa. Hisensov OLED A8G z diagonalo 139 cm izkorišča napredno optiko in tehnologije izboljšave barv OLED, da omogoči širšo paleto barv in jih živahno prikazovanje slike na zaslonu. K temu lahko dodamo še certifikat HDR10+ in UHD Premium ter tehnologijo Dolby Vision IQ, ki omogočajo svetlejše in podrobnejše prizore. Vsebini se prilagaja z Načinom za igre, Načinom za šport ter Načinom za režiserja. Senzor okoliške svetlobe samodejno optimizira sliko na podlagi osvetlitve v prostoru.

Slika: Hisense OLED A8G

6. ASUS ROG Falchion Wireless

Prav vsak pa potrebuje periferijo – in šesta po vrsti je brezžična tipkovnica Asus ROG Falchion, ki se ponica v 65% velikosti standardne tipkovnice in brezžično Aura Sync RGB osvetlitvijo. Tipke so narejene iz vzdržljivega materiala PBT, “hardcore” igričarji, ki radi “smashajo” tipke, pa bodo veseli Cherry MX Red linearnih stikal. ROG Falchion uporablja 2,4 GHz povezavo s poročanjem vsako milisekundo, če vam med igranjem zmanjka baterije, pa lahko tipkovnico preprosto priključite s kablom.

Slika: ASUS ROG Falchion Wireless, MX Red, RGB, USB, UK SLO g. brezžična mehanska tipkovnica

5. LOGITECH G PRO X Wireless

Tisti PRO v imenu je tam z razlogom. Sponzor marsikatere e-športne ekipe, slušalke odlikujejo top materiali in tehnika: brezžična tehnologija z odzivnim časom 1 ms, 50 mm gonilniki, filtri Blue VO!CE, prostorski zvok DTS in seveda izjemno udobni naušniki iz spominske pene. Baterija omogoča več okoli 20 ur uporabe z dometom do 15 metrov na zanesljivi brezžični frekvenci 2,4 GHz.

4. JBL Quantum Stream MIKROFON JBL

Če bi radi bili en nivo nad na headsete vgrajenimi mikrofoni ter s tem fleksali nad vse prijatelje na Discordu, pa je četrta izbira prava za vas – JBL Quantum Stream, ki smo ga preizkusili tukaj, bo dvignil kvaliteto zajetega zvoka in stilske točke vašega setupa. Aja, ima pa tudi RGB osvetlitev!

Slika: JBL Quantum Stream MIKROFON JBL

3. HYPERX Pulsefire FPS PRO RGB

Le-to ima tudi HyperX Pulsefire FPS PRO, ki je nadgradnja miške prejšnje FPS različice z dodanim boljšim optičnim senzorjem Pixart 3389 za boljšo natančnost in odzivnost miške med igranjem video iger, ki omogoča nastavljanje občutljivosti med 100 in 16.000 DPI. S skupno šestimi gumbi bo uporabna tako za streljačine, MOBA igre in manj zahtevne MMO-je. Na voljo v tem Black Friday in Cyber Monday obdobju po res znižani ceni!

Slika: HYPERX Pulsefire FPS PRO RGB žična gaming miška

2. LENOVO Legion 5 Pro AMD Ryzen 7 5800H

Sedaj je bilo dovolj periferije. Drug najboljši deal za gamerje je prenosnik Lenovo Legion 5 PRO, ki ga poganja 8 jederni procesor AMD Ryzen 7 5800H. Vgrajena je grafična kartica Nvidia RTX 3060 s 6 GB pomnilnika, idealna za 16-palčni zaslon resolucije 2560×1600 z osveževanjem 165 Hz. Delovni pomnilnik 16 GB skupaj z 1 TB NVMe SSD diskom skrbi za hitrost in odzivnost. Nas osebno pa najbolj prepričata aluminijasto ohišje in polno osvetljena RGB slovenska tipkovnica.

Slika: LENOVO Legion 5 Pro AMD Ryzen 7 5800H 16inch WQXGA 16GB 1TB RTX 3060 W11H prenosni računalnik

1.ASUS ROG Strix G15 G513QR-HF010W

In za konec še najboljši deal za vsakega hardcore gamerja – ki mu je najbolj pomembna vrhunska odzivnost sistema, ki jo ASUS ROG Strix G15 zagotavlja s 300 Hz hitrostjo osveževanja HD zaslona, grafično kartico RTX 3070 z 8GB pomnilnika in kar 500 evrov prihranka na redno ceno.

Slika: ASUS ROG Strix G15 G513QR-HF010W 15.6″ FHD IPS 300Hz/AMD Ryzen 7 5800H/16GB/1TB NVMe/GeForce RTX3070 8GB GDDR6/W11H prenosni računalnik

To pa seveda ni celotna akcijska ponudba za gamerje pri Big Bangu, saj smo pripravili celo serijo člankov z več dobrimi deali na gamegang.si, za izbore v drugih kategorijah pa si oglejte spletno trgovino na bigbang.si ali pa se odpravite v najbližjo poslovalnico.

Kaj pa vi menite, da je najboljši deal v tem Black Friday/CyberMonday obdobju? Sporočite nam to v komentarjih! Ne pozabite všečkati in deliti videa s prijatelji, kot tudi obiskati spletne strani skupnosti Game Gang.


LENOVO Legion 5 Pro AMD Ryzen 7 5800H 16inch WQXGA 16GB 1TB RTX 3060 W11H prenosni računalnik

1.399,99 €

Continue Reading

Oprema

Tvoj PlayStation te posluša in kmalu bo lahko kmalu samodejno ustavil igre

Published

on

Sony je pred kratkim prijavil nov patent za tehniko, ki bi zaznala, kdaj odložite plošček in si vzamete odmor, da bi tako lahko PlayStation samodejno prekinil igro namesto vas.

Ko uporabnik odloži kontroler, igra trenutno ne ve, ali je uporabnik odsoten ali se preprosto ne odziva. Ta nova metodologija želi to popraviti tako, da s pomočjo senzorjev ploščka ugotovi, kaj se dogaja.

Slika: Sony Interactive Entertainment 

“Sedanja načela omogočajo, da igralni sistem ali igra ugotovita, ali je uporabnik zapustil igro ali je preprosto na kratkem odmoru, tako da lahko simulacijski sistem takoj ukrepa, ne da bi čakal na potek časovnika AwayFromKeyboard,” piše v patentu.

Ta metodologija ima več korakov. Prepoznavanje gibanja ploščka -> prepoznavanje moči brezžičnega signala -> prepoznavanje stanja baterije v ploščku -> prepoznavanje amplitude mikrofona -> prepoznavanje izrazov v signalu mikrofona -> prepoznavanje slik iz kamere -> določanje prepričanja -> določitev obdobij časovnika -> po prvem obdobju upočasnitev igre in poziv -> po drugem obdobju prekinitev igre.

Slika: Sony Interactive Entertainment 

Zamisel, da vas PlayStation ves čas posluša in išče s pomočjo priloženih kamer, je nekoliko strašljiva, vendar dokler se ti podatki nikamor ne shranjujejo ali pošiljajo in imate možnost, da se od te funkcije odjavite, to ne bi smelo biti tako slabo.


GHOSTWIRE: TOKYO igra za PS5

69,99 €

Continue Reading

Oprema

V igri Street Fighter 6 ne boste imeli prednosti z arkadnimi ploščki

Published

on

Ker bo prihodnje leto izšel Street Fighter 6, za njim pa je uspešna zaprta beta različica, morda razmišljate, da bi v pričakovanju Capcomove prihajajoče borilne igre investirali v arkadni plošček.

Najpogostejša vrsta arkadnega ploščka posnema postavitev šestih gumbov, ki jo najdete na arkadnih napravah, in je narejena za borilne igre, kot je Street Fighter 6. Arkadni ploščki so videti lepo in se odlično odzivajo. Vendar pri tekmovalnem igranju borilnih iger ne zagotavljajo jasne prednosti pred sodobnimi kontrolerji, kot je DualSense ali njegova nova Pro verzija.

Prilagojene nadzorne sheme v borilnih igrah upoštevajo določene kombinacije gumbov, ki omogočajo bližnjice do posebnih gibov ali obrambnih gibov, na primer. To pomeni, da imajo igralci na kontrolerjih možnost dostopa do več orodij svojega lika, medtem ko uporabljajo manj gumbov. Do nekaterih gibov, ki običajno zahtevajo bolj zapleten vnos ukazov, lahko namesto tega dostopate z enim samim pritiskom na gumb.

Pri odločanju o napravi, s katero boste igrali, gre predvsem za vprašanje udobja in preferenc: če redno igrate borilne igre, se boste morda bolje počutili, če boste uporabljali arkadni plošček. Igralec s kontrolerjem ni nujno v slabšem položaju, ko se sooča z igralcem z arkadnim ploščkom, in obratno.


CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II

79,99 €

Continue Reading

Oprema

Sonyjev novi plošček DualSense Edge bo na voljo od 26. januarja za 240 EUR

Published

on

Sonyjev novi bistveno dražji plošček za PlayStation 5 – DualSense Edge – bo na trg prišel 26. januarja 2023 in bo stal 240 evrov ali 200 dolarjev v ZDA.

Poleg tega bodo na voljo tudi nadomestni moduli za paličici za 25 evrov.

Za svoj denar boste dobili:

  • DualSense Edge brezžični kontroler
  • USB prepleten kabel 
  • 2 standardna pokrovčka
  • 2 pokrovčka z visoko kupolo
  • 2 pokrovčka z nizko kupolo
  • 2 kupolasta gumba na zadnji strani
  • 2 ročici podobna gumba na zadnji strani
  • Ohišje priključka
  • Etui za prenašanje 

Novi plošček omogoča prilagajanje sprožilcev, občutljivost palic in intenzivnost vibriranja ter omogoča nastavljanje gumbov po meri. USB prepleten kabel je mogoče zakleniti na napravo, na zadnji strani pa najdemo dva kompleta gumbov, ki jih lahko konfiguriramo na kateri koli vnos gumba.

Slika: PlayStation

DualSense Edge bo mogoče prednaročiti od prihodnjega torka, 25. oktobra.


GOW Ragnarok Collectors Edition PS4/PS5

219,99 €

Continue Reading

Pro nasveti by Mastercard

Oglas

Priljubljeno