Connect with us

Igre

Sega je napovedala datum izdaje igre Persona 3 Reload

Published

on

Sega je razkrila datum izida igre Persona 3 Reload in potrdila, da bo predelava klasične RPG igre za PlayStation 2 izšla 2. februarja 2024.

Igra Persona 3 Reload prenavlja grafiko in mehanike izvirnika za nove generacije igričarjev na sodobnih platformah. Poleg tega dodaja nove pesmi na zvočno podlago in izboljšave kakovosti življenja, kot je možnost nadzora nad svojo ekipo. Vendar pa na žalost nekaterih dolgoletnih oboževalcev ne vključuje zgodbe z žensko protagonistko iz igre Persona 3 Portable ali dodatnih vsebin verzije FES. Seveda Atlus ne planira teh vsebin dodati v še eno verzijo igre in jo ponovno prodajati igralcem, ne?

Persona 3 Reload je obsežna predelava izvirnika, a ne nova igra. To pomeni, da se bo nedavnim oboževalcem franšize Persona, ki so v serijo vstopili s peto igro, predelava tretjega dela najverjetneje zdela nekoliko suhoparna. Ne zato, ker bi bila igra slaba, po našem mnenju ima še vedno najboljšo zasedbo likov v sodobnih igrah Persona, temveč zato, ker je bila eden od temeljev, ki nam je prinesel današnje igre.

Vsi najboljši elementi serije so tu, vendar v svoji najbolj osnovni obliki. V primerjavi s po meri narejenimi gradovi v igri Persona 5 je temnica Tartarus iz P3 proceduralno generirana. Tudi standardna pripovedna in mehanska formula sta zelo preprosti, brez pretiranih preobratov. Živo barvno shemo in izstopajočo rdečo pa bodo zamenjali modri odtenki vmesnika in zelenkast filter v temnicah.

Kljub vsemu je Persona 3 Reload še vedno odličen nakup za tiste, ki so se navdušili nad serijo in želijo izvedeti več o njenih začetkih. Pričakujete lahko do zdaj že standardno odlično zgodbo, nepozabne like, zahtevno bojevanje in zmenke z učiteljico.

Igra Persona 3 Reload bo predvidoma izšla na konzolah Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 in osebnih računalnikih 2. februarja 2024.

Vir.

Igre

GTA 6 ne bo izšel še nekaj časa

Published

on

Grand Theft Auto 6 bo izšel jeseni 2025. Oboževalci bodo morali še malo počakati.

Podjetje Take-Two Interactive, založnik iger, ki ima v lasti Rockstar Games, je pred kratkim objavilo sporočilo za javnost, v katerem je podrobno opisalo svoje finančne rezultate in jih kasneje pojasnilo na klicu o dobičku.

Ob taki priložnosti zna marsikateri igričarski studio deliti več informacij o svojih načrtih, a zdi se, da Rockstar Games še ni na tej točki. Čeprav so oboževalci pričakovali novice o GTA 6, jih je Rockstar ekipa namesto tega pozdravila z objavo o igri Red Dead Online (RDO) na omrežju X. Zdi se, da najava povečanja XP za igralce RDO, ni povsem zadovoljila oboževalcev GTA VI, ki so upali na bolj gangstersko usmerjene novice.

“Moje življenje je uničeno,” se je na objavo o RDO odzval eden od računov, osredotočen na igro Grand Theft Auto IV.

Vseeno pa je klic o zaslužkih vsaj približno postavil obdobje, ko lahko pričakujemo naslednji del serije GTA. Na podlagi najnovejših informacij bo Theft Auto 6 izšel jeseni leta 2025. To je čez malo več kot leto dni, a tudi več kot 12 let od prvotnega izida igre GTA 5.

Continue Reading

Igre

Igra Manor Lords prodala že dva milijona izvodov

Published

on

V manj kot treh tednih po začetku prodaje je poljska simulacijska igra Manor Lords po spletnih trgovinah skupno prodala več kot dva milijona izvodov.

Srednjeveška igra grajenja mesta je samo na platformi Steam v otvoritvenem vikendu zbrala več kot 173.000 sočasnih igralcev. Prvi milijon prodanih izvodov je bil dosežen že naslednji dan, od takrat pa je igra zbrala zavidljivo število privržencev. Igro so preizkusili tudi streamerji in modderji, na omrežjih X in TikTok pa se pojavljajo memi in videoposnetki z namigi za igranje.

“Čudovito je, da je toliko igralcev poskusilo igro Manor Lords,” pravi direktor založbe Hooded Horse Tim Bender. “Imeli smo precej optimistična pričakovanja in celo divje upe, vendar je tako hitro doseženih dva milijona izvodov igre Manor Lords preseglo tudi te.”

V času pisanja tega članka ima igra na platformi Steam nekaj manj kot 24.000 sočasnih igralcev. Prav tako velja omeniti, da je igra še vedno v razvoju in da se lahko nekatere funkcije spremenijo ali dodajo pred končno izdajo igre.

Manor Lords je na voljo v zgodnjem dostopu za osebne računalnike prek storitev Steam, GOG, Epic Games Store in Microsoft Store za 39,99 EUR.

Continue Reading

Igre

Ušla je naslovnica igre Assassin’s Creed Shadows, ki potrjuje sume oboževalcev

Published

on

Veliki dan za razkritje naslednjega dela serije Assassin’s Creed je tu. Ubisoft bo nocoj objavil prvi napovednik za novo igro, vendar so nekatere uhajajoče informacije že nakazale, kaj prihaja.

Na naslovnici naslednje Ubisoftove igre uradno imenovane Assassin’s Creed Shadows sta dva glavna junaka. Poleg uhajanja naslovnice je uveljavljeni puščalec in youtuber j0nathan delil tudi podrobnosti o zapletu igre.

Na podlagi doslej razkritega je ime naslednjega dela v seriji morilcev Assassin’s Creed Shadows. Na naslovnici sta v ospredju samuraj in nindža, kar se ujema z j0nathanovim povzetkom zgodbe.

Po besedah j0nathana se moški na sliki imenuje Yasuke in zgodbo začne kot suženj na ladji, ki jo tragično napade skupina piratov. Med tem napadom so ubiti vsi potniki, vključno z Yasukejevo ženo. Čeprav je Yasuke ranjen, srečanje preživi in je kasneje rešen ter odpeljan v tempelj na Japonskem, kjer postane samuraj v službi Ode Nobunage.

Drugi lik na naslovnici se imenuje Naoe. Na začetku zgodbe naj bi član reda tragično umoril njeno družino. Ona se odloči, da bo postala del šinobijev oz. asasinov, verjetno zato, da bi se maščevala morilcu.

J0nathan je razkril tudi, da bo sezonska karta za Assassin’s Creed Shadows stala 39,99 USD, paket dobrodošlice pa 34,99 USD. Poleg tega bosta dve dodatni razširitvi stali po 24,99 USD.

Kot običajno nobena od razkritih informacij ni bila potrjena, zato jih jemljite z rezervo. Uradna napoved igre bo danes (15. maja) ob 18.00 po srednjeevropskem času in jo lahko spremljajte na uradnih kanalih igre Assassin’s Creed.

Continue Reading

Igre

V igri Tears of Themis se začenja poletna romanca

Published

on

Specialisti za interaktivno zabavo HoYoverse, ki so nam prinesli globalno priljubljene igre, kot sta Genshin Impact in Honkai: Star Rail, so s svojo romantično detektivko Tears of Themis osvojili srca brezupnih romantikov.

To poletje lahko mlade detektivke sodelujejo na posebnem dogodku Summer Splash!, ki vključuje prekomerne količine moških brez majic.

Glavna zgodba igre Tears of Themis se odvija v izmišljenem mestu Stellis, kjer igralci začnejo svojo odvetniško kariero kot odvetnica začetnica, ki s preiskavami in razpravami rešuje nenavadne primere. Štirje moški protagonisti, znani tudi kot člani preiskovalne ekipe NXX, ji zagotavljajo stalno podporo, pomoč in konstantno vzburjenje.

To poletje bodo člani NXX očitno pozabili na svoje odvetniško delo in svojo pomoč usmerili v kavarno ob morju. Med posebnim dogodkom Summer Splash! si bo mogoče pridobiti Glowy Conche, S-Chipse, Stelline in druge nagrade. Kdor opravi vse naloge v 3. fazi dodatka Summer Splash! pa dobi še posebno značko Flying Fry Thief.

Jasno so z dogodkom povezane tudi SSR karte. Povišane bodo možnosti, da si pridobite Artemov SSR Ocean’s Enchantment in Vynov SSR Sunkissed Vacation. Kdor se udeleži dogodka Summer Splash! brezplačno dobi tudi Lukov SR Summer Starlight in možnost, da dobi Mariusov SR Seaside Sweetness!

Dogodek Summer Splash! se začne 15. 5. 2024 po posodobitvi in konča 30. 5. 2024. Za odklepanje te vsebine morate dokončati 2-28. stopnjo glavne zgodbe. Igra Tears of Themis je na voljo za operacijska sistema Android in iOS.

Continue Reading

Igre

Igra Dead by Daylight pripravlja sodelovanje s franšizo Dungeons & Dragons

Published

on

Zdi se, da je založba Wizards of the Coast odločena svojo blagovno znamko Dungeons & Dragons povezati s čim več priljubljenimi imeni. Tokrat so to mojstri groze Behaviour Interactive in njihova izjemno uspešna kooperativna grozljivka Dead by Daylight.

Naslednje poglavje igre Dead by Daylight bo temeljilo na namizni RPG igri Dungeons & Dragons. Razvijalci Behaviour Interactive so pravkar objavili napovednik, v katerem, uganili ste, nastopa beholder. Ali bolje rečeno beholder zombie, kot je videti. Zdi se, kot da so beholderji in mimiki edini dve pošasti, ki sta ekskluzivni za Dungeons & Dragons in ju je treba v teh dneh tlačiti povsod.

Poleg tega družba Behaviour Interactive prihodnji teden načrtuje tudi spletno predstavitev ob praznovanju obletnice, ki bo verjetno vključevala več podrobnosti o tem fantazijskem sodelovanju. Prenos ob osmi obletnici bo potekal 14. maja in bo razkril časovnico prihajajočih vsebin ter najverjetneje temo naslednjega poglavja igre.

Continue Reading

Igre

Uspešnica Solo Leveling je dobila svojo mobilno igro

Published

on

Mobilna igra, v kateri lahko postaneš najmočnejši lovec na svetu Solo Leveling: ARISE je na voljo za sisteme Android, iOS in PC.

Igralci po vsem svetu lahko zdaj podoživljajo dogodke iz priljubljenega spletnega stripa in sledijo stopinjam Sung Jinwooja, edinega lovca, ki ima sposobnost postati močnejši. Igra je zanimiva mešanica čudovite grafike, scen iz zgodbe in hitrega bojnega sistema.

Čeprav igralci začnejo pot kot Sung Jinwoo in precej natančno sledijo dogodkom iz spletnega stripa, lahko ustvarijo lastne sloge bojevanja s prilagajanjem svojih spretnosti, pridobivanjem vse močnejšega orožja in še več.

Jinwooja na njegovi epski pustolovščini spremljajo drugi lovci iz spletnega stripa, vsak s svojimi edinstvenimi sposobnostmi, kar igralcem omogoča, da sestavijo ekipo, ki bo premagala vsakega nasprotnika. Ko Jinwoo doseže določen nivo lahko tudi prikliče svojo “vojsko senc“, tako kot v seriji.

Ob izidu igre razvijalec Netmarble organizira vrsto dogodkov v igri, ki bodo igralcem prinesle tudi vrsto digitalnih nagrad. Igralci osebnih računalnikov bodo veseli tudi novice, da igra Solo Leveling: ARISE prihaja tudi na platformo Steam.

Continue Reading

Pro nasveti by Mastercard

Oglas

Priljubljeno