fbpx
Connect with us

Igre

COD: Black Ops Cold War – predstavitev večigralstva

Published

on

Activision je v 4 urni predstavitvi podrobno predstavil večigralski način igranja njihove prihajajoče igre Call of Duty: Black Ops Cold War, ki na PS4, Xbox One in PC prihaja 13. novembra ter kasneje tudi na konzole nove generacije. Napovednik za večigralski del si lahko pogledate spodaj.

Predstavitev je pokazala kup igralnih načinov kot že znani Hardpoint (zavzemanje spreminjajočih točk na mapi), Domination (držanje statičnih točk na mapi), Team Deathmatch (ekipa z več ubitki zmaga) in Kill Confirmed (pobiranje imenskih verižic nasprotnikov za nabiranje točk). Pokazali pa so tudi nove. VIP Escort je igralni način, kjer igramo 6 proti 6. V vsaki ekipi je en igralec naključno izbran kot VIP (Very Important Person) in naloga nasprotne ekipe je, da VIP igralca odstranijo. VIP igralci za svojo obrambo v tej igralnem načinu dobijo le pištolo in možnost uporabe vohunskega letala. Prva ekipa, ki nasprotnikovega VIP ustreli štirikrat, zmaga igro.

Najavili so tudi igralni način Fireteam, ki bo v isto igro dal kar 4 ekipe po 10 igralcev. Fireteam bo omogočal tudi uporabo vozil in bo osredotočen na opravljanje določenih nalog na posebnih mapah, več informacij glede Fireteam-a pa Activision še obljublja. Se pa COD:BOCW na vozila osredotoča tudi z igralnih načinom Combined Arms, kjer bomo glede na mapo na kateri igramo, imeli na voljo različna vozila. Pričakujte snežne mobile, tanke, vojaške helikopterje in vodne skuterje.

V napovedniku vidimo tudi 5 novih map: nočne ulice Miamija, snežena mapa Crossroads, borba med ladjami in podmornico na odprtem morju na mapi Armada, puščavske vožnje po mapi Satellite in mestna mapa Moscow. Kot je značilno za COD lokacije nas bodo poslali povsod po svetu.

COD:BOCW bo vseboval tudi Zombi klavnico, a o njej še ni znanih več informacij. Kot kaže pa bo tudi Call of Duty: Warzone ostal del večigralske izkušnje, saj boste igro lahko dostopali, podobno kot sedaj, kar direktno iz menija igre.


Vroča ponudba za gamerje

https://www.bigbang.si/upload/catalog/product/621787/gaming-rgb-mehanicna-zicna-tipkovnica-redragon-k55_5f51fc25c3def.jpg

MITRA K551 MEHANIČNA ŽIČNA TIPKOVNICA REDRAGON

49,99 €

Igre

Najbolj pričakovane igre leta 2023

Published

on

Leto 2023 bo prav posebno za vse RPG ljubitelje in tiste, ki komaj čakajo, da lahko konkretno število ur zabijejo v fantazijskem svetu.

Znani so že datumi za:

Starfield (začetek leta 2023)

Prva nova serija Bethesda Game Studios po dolgih letih se odpravlja v vesolje. Sodeč po tem, kar smo videli v razkritju igranja, je to zagotovo “Skyrim v vesolju”. Pričakujemo ogromno raziskovanja in seveda raziskovanje vesolja.

Final Fantasy 16 (poletje 2023)

Naslednja igra v glavni seriji se vrača v fantazijsko verzijo evropskega srednjega veka, kjer se ljudje borijo s pomočjo ogromnih magičnih pošasti. Tokrat se Square Enix še bolj nagiba k akcijsko usmerjenemu boju kot prej.

Diablo 4 (2023)

Blizzard se je končno ponovno posvetil svoji seriji akcijskih RPG iger in prinaša dobro poznane klase z novimi prilagoditvami likov. Obeta se velik preskok v kvaliteti Diablo serije, saj Blizzard redno objavlja novosti o razvoju.

Baldur’s Gate 3 (2023)

Razvijalec Divinity: Original Sin Larian dodaja svoj pogled na Forgotten Realms. Igra je v zgodnjem dostopu je nekaj let in je le en del vizije Wizards of the Coast, ki vsako leto ponujajo več D&D materiala, vključno s pred kratkim napovedanim Dungeons & Dragons filmom.

Street Fighter 6 | 2023

Ryu in ekipa so se vrnili v prvem naslovu glavne serije Street Fighter po sedmih letih. Capcom želi “redefinirati” žanr borbenih iger z novimi načini World Tour in Battle Hub ter bolj realističnimi vizualnimi in barvitimi estetskimi elementi.


PERSONA 5: STRIKERS – LIMITED EDITION PS4 igra

59,99 €

Continue Reading

Igre

Na spletu so se pojavili posnetki iz igre Diablo 4 alpha

Published

on

Na spletu so se pojavili razkriti posnetki in posnetki zaslona iz alfa preizkusa igre Diablo 4.

Posnetek, ki je zaokrožil po Twitterju, preden so ga umaknili, je bil očitno iz internega testa Diablo 4 alfa verzije, ki se trenutno odvija. Videoposnetek prikazuje zaslone za ustvarjanje lika, ustvarjanje igre in zaslon za izbiro težavnosti. Ker je alfa verzija označena s šifro preizkuševalca, je verjetno, da bo oseba, ki objavlja vsebino, zlahka prepoznana in njen dostop do alfe preklican.

Zaslon za ustvarjanje lika prikazuje vrsto kombinacij obraza in telesa, ki jih bodo igralci lahko izbrali. Na voljo je tudi več možnosti tutoriala, ki igralcu omogočajo, da izbere »več navodil« ali »manj navodil«. Zdi se, da ni možnosti za popoln izklop navodil.

Diablo 4 naj bi izšel leta 2023, prijave za različico beta pa so se začele v začetku tega leta. Kot del promocijske kampanje, ki poteka, izbrani tetoverji delijo brezplačne tetovaže Diablo, oboževalci, ki jih dobijo, pa naj bi prejeli zgodnji dostop do prihajajoče različice beta in digitalne kopije igre.

Diablo 4 je bil prvotno najavljen leta 2019 za PC, Xbox One in PS4. V začetku tega leta sta bili potrjeni tudi različici za PS5 in Xbox Series X/S, z navzkrižnim igranjem in navzkrižnim napredovanjem za vse platforme.


FIRE EMBLEM WARRIORS: THREE HOPES igra za NINTENDO SWITCH

54,99 €

Continue Reading

Igre

Udyr je dobil posodobitev in očitno tudi vamp

Published

on

Riot Games je končno razkril predelavo Udyrja, najnovejše vizualne in igralne posodobitve v League of Legends ali VGU.

Novi napovednik ne razloži v celoti, kaj vse zmore prerojeni Udyr, vendar je jasno, da se njegove živalske oblike zdaj se nanašajo na polbogove Freljorda. Že znana položaja medveda in feniksa ostajata kolikor toliko nedotaknjena, vendar sta Udyrjeva položaja želve in tigra zdaj posvečena ovnu in merjascu.

“Z zmožnostjo komuniciranja z vsemi duhovi Freljorda Udyr usmerja in preoblikuje njihovo eterično energijo v svoj divji fizični bojni slog,” pojasnjuje njegov uradni opis. “S svojim naraščajočim obvladovanjem te osupljive in vsestranske moči si Udyr prizadeva ohraniti ravnovesje mistične pokrajine Freljorda, kjer so konflikti in boji njegova življenjska sila … in kjer je treba žrtvovati, da bi ohranili mir.”

Udyr je bil lansko leto prepričljivo zmagovalec glasovanja za naslednji VGU v igri, Riot pa je priznal, da ostareli prvak ni dohajal sodobnejših likov. Serija VGU je Riotov poskus posodobitve starih likov, da bi ustrezali trenutni igri – v smislu grafike, igranja in zgodbe.


SPARCO Grip črno-rumen gaming stol

319,00 €

Continue Reading

Igre

Ta vikend lahko brezplačno igraš Far Cry 6

Published

on

Celotno igro in vse doslej izdane brezplačne DLC-je bo mogoče brezplačno igrati do 8. avgusta na platformah Xbox Series X/S, Xbox One, PS5, PS4, Stadia in PC (Epic Games ali Ubisoft Store).

Igra je prejela tudi velike popuste, ki veljajo za digitalne različice igre na vseh platformah in ponudnikih. Igralci osebnih računalnikov dobijo 60 % popusta na vse izdaje igre in 50 % popusta na Season Passu ter vse tri DLC-je. Do 15. avgusta lahko igralci Xboxa dobijo 60 % popusta na Standard in Gold izdaji igre ter 50 % popusta na Season Passu. Do 17. avgusta lahko igralci PlayStation dobijo 55 % popusta na različico Deluxe in 60 % popusta na izdajo Ultimate v okviru poletne razprodaje PlayStation Store.

Far Cry 6 je od izida oktobra lani dodal nove posebne operacije in brezplačne navzkrižne misije, ki vključujejo Dannyja Treja, Ramba in pošasti serije Stranger Things. Dodane so tudi tri glavne vsebinske epizode, ki jih je mogoče prenesti, kot del sezonske vstopnice – Vaas: Insanity, Pagan: Control in Joseph: Collapse.


TOM CLANCY’S RAINBOW SIX: EXTRACTION – GUARDIAN EDITION igra za PS4

65,99 €

Continue Reading

Igre

Spet objavljen nov posnetek igre Hogwarts Legacy

Published

on

Novi posnetki vsebine Hogwarts Legacy so bili prikazani med spletnim tehnološkim dogodkom Autodesk Vision Series, v katerem razvijalci iger predstavijo, kako se Autodeskova programska oprema uporablja med razvojem.

Ena izmed teh predstavitev, ki je potekala v sredo, je govorila o tem, kako sta Autodesk Maya in MotionBuilder uporabljena za oživitev kinematografije Hogwarts Legacy. Kot del predstavitve je bil prikazan nov prizor, v katerem dva študenta opazujeta temne čarovnike, ki poskušajo zadržati hipogrifa.

Predstavitev je pokazala tudi orodja, ki jih razvojna ekipa uporablja za ustvarjanje likov v igri, ter pogled na zaslon za ustvarjanje likov v igri.

Informacije o igri so še vedno skope. Eden izmed bolj nestrpnih navdušencev čarovniškega sveta, je našel skrite datoteke na spletnem mestu Hogwarts Legacy, ki razkrivajo vsebino zbirateljske in deluxe izdaje igre.

Tudi datum izdaje igre Hogwarts Legacy še vedno ni znan, vendar Warner Bros Interactive Entertainment trdi, cilja na konec leta 2022.


STRANGER OF PARADISE: FINAL FANTASY ORIGIN PS5

69,99 €

Continue Reading

Igre

Elden Ring ob izidu navdihnil rekordno število vsebine na YouTubu

Published

on

Elden Ring je imel enega največjih izidov iger na YouTubu, so v sredo sporočili iz platforme za izmenjavo posnetkov.

Po podatkih YouTuba je fantazijska From Software uspešnica v 60 dneh zbrala 3,4 milijarde ogledov posnetkov. Za primerjavo, Grand Theft Auto V je v prvih 60 dneh zbral 1,9 milijarde ogledov. Druge velike izdaje video iger so bile Red Dead Redemption 2 (1,4 milijarde ogledov), Super Mario Odyssey (828 milijonov ogledov), The Legend of Zelda: Breath of the Wild (638 milijonov ogledov) in The Elder Scrolls V: Skyrim (456 milijonov ogledov).

Margit, The Fell Omen je bil najbolj pogosto posnet šef, medtem ko je bil Samuraj najbolj priljubljen razred med igralnimi liki. YouTube Gaming je izpostavil tudi nekatere najbolj znane ustvarjalce skupnosti Elden Ring, kot so: VaatiVidya, Fextralife, Distortion2, Zullie the Witch in RichaadEB ter uporabnika Let Me Solo Her, ki je lastnoročno ustvaril več kot 25 milijonov ogledov Elden Ring vsebine.

Kljub temu se zdi, da se je navdušenje nad Elden Ringom poleglo, medtem ko nekatere zimzelene igre na YouTubu, kot je Minecraft, nabirajo nove vsebine in oglede več kot deset let po izidu. Lansko leto je YouTube celo izdal poseben videoposnetek, s katerim je obeležil mejnik 1.000.000.000.000 ogledov.


Elden Ring – Launch Edition

69,99 €

Continue Reading

Pro nasveti by Mastercard

Oglas

Priljubljeno