fbpx
Poveži se z nami

Igre

Preizkušamo Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay

Nataša Ujlaki

Objavljeno

v

Zadnjih nekaj dni smo preigravali Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay, igro, navdihnjeno po filmu Paw Patrol: Mighty pups. Tako se boste lahko z vašimi otroci podali v zanimivo avanturo reševanja soseske Adventure Bay pred nevarnostmi, katere jo čakajo. Igrali boste kot reševalni psi Ryder, Chase, Rocky in ostala posadka skupine Paw Patrol. Stvari se bodo odvijale malce drugače kot ste vajeni iz filma ali serije. Tokrat se bodo na vaše reševanje zanesli prav vsi stanovalci soseske, saj jo je zadel manjši meteor, katerega pa je potrebno odstraniti preden bo prepozno.

Zgodba ni kaj preveč zanimiva ali napeta. Vse se vrti okoli psičkov, ki se sprehajajo po mestu in rešujejo ljudi ujete v nevarnih situacijah. Igra je namenjena otrokom in zaradi tega ni nikakršnih spopadov ali bojevanj. Zato so razvijalci popestrili vsako raven s kakšno »mini-igro« pobiranja kosti in nabiranja značk, ki vam bodo pomagale odkleniti zbirateljske predmete. Vse misije so dovolj poenostavljene in se v njih težko izgubite. Skozi misije boste naleteli na naloge specifične za enega izmed psov, saj ima vsak izmed njih unikatno moč

Chase ima superhitrost in lahko uporablja »zipline«, Rubble ima supermoč in Sky lahko uporablja vihar s katerim lahko odpihne stran nevarnosti. Seveda imajo moči še mnogi drugi, saj je v ekipi Paw Patrol skupaj sedem psičkov. Igra za nas ni kaj preveč zahtevna in lahko hitro postane dolgočasna in monotona, a za naše najmlajše ni boljšega, saj so vsa navodila za vsako nalogo dovolj enostavno prikazana in uporabna, da jih lahko opravijo sami. V primeru, da bi vašemu otroku radi pomagali ali pa imate dva otroka, pa vam tudi igra omogoča »co-op« igranje kjer se lahko skozi vso avanturo podata oba hkrati

V primeru, da imate doma male otroke katerim bi radi pokazali lepoto in veselje igričarskega sveta, ob te pa imajo radi pse, heroje in radi pojejo ob otroških pesmih, je ta igra ravno prava za vas, saj je tega tukaj na pretek. Kontroliranje karakterjev je enostavno, igra je zabavna in duhovita kot nalašč za naše otroke. Za piko na i pa nam igra nudi lepa pokrajino za raziskovanje, še lepše psičke in pesmi, ki gredo zelo hitro v uho, da si bodo lahko malčki med igranjem tudi malo prepevali. Kar se tiče pozitivnih lastnosti jih ima igra precej, priporočali bi jo vsem staršem, kateri bi radi svojim malčkom popestrili dneve s psi, ki rešujejo sosesko.


Vroča ponudba za gamerje

https://www.bigbang.si/upload/catalog/product/679608/paw-patrol-mighty-pups-save-adventure-bay-ps4-box-_5f3df5bcb9412.jpg

PAW PATROL: MIGHTY PUPS SAVE ADVENTURE BAY PS4

31,99 €

Igre

Napovedan Neo: The World Ends With You

Rok Gumzej

Objavljeno

v

Avtor

Square Enix je napovedal, da prihaja nadaljevanje njihove uspešnice The World Ends With You (TWEWY) iz leta 2007.

TWEWY je 13 let nazaj prišla na Nintendo DS in takrat navdušila kritike s svojo grafično podobo, glasbeno podlago in zanimivimi igralskimi mehanikami. Sedaj, več kot desetletje kasneje, pa se razvijalec Square Enix vrača v Shibuyo, trgovsko četrt Japonskega Tokia.

Neo: TWEWY nadaljuje tam, kjer je njegov predhodnik zaključil. Shibuyo četrt prihaja v novi vizualni podobi v bolj stripovskem stilu. V prihajajočem naslovu bomo igrali kot Rindo in razkrivali skrivnost misterioznih iger po imenu Reapers’ Game – borb za smrt in življenje.

Igra ima zaenkrat le kratek dražilnik, ki pa že pokaže, da bo Neo sedaj v celoti 3D. Ob dražilniku pa je prišla tudi najava, da lahko v začetku naslednjega leta pričakujemo posebno anime serijo, ki bo obnovila dogodke prve igre. Neo: The World Ends With You je napovedana za Nintendo Switch in PlayStation 4 enkrat v letu 2021.


Vroča ponudba za gamerje

PLAYSTATION PS5 igralna konzola

499,99 €

Nadaljuj z branjem

Igre

Preizkusite Star Citizen brezplačno

Rok Gumzej

Objavljeno

v

Avtor

Star Citizen, ambiciozen igralski projekt, ki je po sedmih letih še vedno v fazah razvoja lahko te dni preizkusite brezplačno.

Star Citizen je masovna večigralska simulacija, kjer v vesolju trgujemo z drugimi igralci in NPC-ji ter se po potrebi z njimi tudi borimo. Zadeva je prvotno zaživela preko Kickstarter kampanje in od tedaj za svoj razvoj zbrala že več kot 322 milijonov dolarjev, kar jo uvršča na prvo mesto seznama najdražjih iger v zgodovini.

Zaradi visokih stroškov razvoja je igra pogosto kritizirana in obtožena izkoriščanja finančnih sredstev, ki so večinoma pridobljena iz igralčevih donacij. A razvijalec Cloud Imperium Games vztraja, in tako je pred dvema letoma napovedal tudi prihajajočo enoigralsko kampanjo Squadron 42, v kateri je predstavil kup znanih Hollywoodskih obrazov kot je na primer Mark Hamill, bolj znan kot Luke Skywalker.

Te dni pa lahko večigralsko igro preizkusite brezplačno. Če se odpravite na njihovo spletno stran in ustvarite svoj profil, lahko igro zastonj igrate do 2. decembra. Promocijski dogodek se odvija v okviru njihove Intergalactic Aerospace Exo razstave, kjer znotraj igre letno predstavijo nove vesoljska plovila in igralcem ponudijo možnost, da jih brezplačno testirajo.

Kdaj bo igra uradno izšla zaenkrat še ni znano.


Vroča ponudba za gamerje

https://www.bigbang.si/upload/catalog/product/671370/thrustmaster-hotas-warthog-joystick-pc-box-43973_5e5de4cc378cd.jpg

THRUSTMASTER HOTAS Warthog (PC) Joystick

469,99 €

Nadaljuj z branjem

Igre

Gwent dobiva nov set kart – Way of the Witcher

Rok Gumzej

Objavljeno

v

Avtor

Gwent, samostojna igra razvijalca CD Projekt Red, ki je svoje začetke dobila kot mini-igra v priznanem The Witcher: Wild Hunt, dobiva novo posodobitev Way of the Witcher.

Gwent: The Witcher Card Game je igra zbiranja in grajenja kupčkov kart s katerimi se preko spleta borimo z nasprotniki. Igra je dosegljiva 3 leta, svoj uradni izid pa je doživela 2018. Od tedaj se je v igri marsikaj spremenilo, med drugim je bilo dodanih kar nekaj razširitev.

Naslednja med njimi pa prihaja The Way of the Witcher. Razširitev prinaša kar 70 novih kart10 za vsako kategorijo (Monsters, Skellige itd.) in 10 nevtralnih, ki bodo v igro končno vnesli več že dolgo pričakovanih Witcherjev različnih Witcher šol. Prihajajoče karte tudi počasi razkrivajo na svoji spletni strani.

Če ste že veteranski Gwent igralec ali samo radovedni Witcher navdušenec, ki išče dobro digitalno igro s kartami z zelo prijaznim free-to-play modelom in odličnim vizualnim stilom, bo Way of the Witcher zagotovo zadovoljila vaše potrebe. Razširitev prihaja 8. decembra.


Vroča ponudba za gamerje

https://www.bigbang.si/upload/catalog/product/623302/623302-623302-1_5da871b787ed1.jpg

THE WITCHER 3 EREDIN HAT KAPA STRETCH FIT JINX

19,99 €

Nadaljuj z branjem

Igre

Among Us bo dobil novo mapo

Rok Gumzej

Objavljeno

v

Avtor

Among Us, dve leti stara igra, ki je letos dosegla nepričakovan uspeh, ima že napovedano novo mapo, za katero so že pokazali tudi majhen predogled.

Among Us je letošnjo poletje dominiral streamersko sceno in s svojim uspehom pomagal tudi do povečane uporabe Discorda. Čeprav je igra dosegla svetovni uspeh, pa je šele pred kratkim zagnala svoj uradni Twitter račun, kjer so nam sedaj pokazali, kaj lahko v igri pregovarjanja v prihodnosti pričakujemo.

Slika prikazuje novo mapo, ki bo že četrta v igri. Po izgledu sodeč prikazuje most leteče ladje, kaj več pa razvijalec innerSloth še ni razkril. Posodobitev je del njihovega načrta, da Among Us razvijejo dalje, namesto, da svojo pozornost preusmerijo v naslednika Among Us 2, katerega razvoj je bil preklican.

Več informacij obljubljajo po 10. decembru, torej pa podelitvi The Game Awards nagrad, kjer ima Among Us tudi dve nominaciji. Za nagrado se poteguje v kategorijah Najboljša večigralska igra in Najboljša mobilna igra. V primeru zmage ali ne, je vseeno dobro videti, da ima InnerSloth namen igro razvijati dalje.


Vroča ponudba za gamerje

PLAYSTATION PS5 igralna konzola

499,99 €

Nadaljuj z branjem

Igre

Preizkušamo NHL 21

Blaž Cilenšek

Objavljeno

v

Simulacija hokeja izpod rok Electronic Artsa v novi preobleki

NHL 21 je ena izmed letnih izvodov, ki ga izda EA. Na žalost sem mnenja, da NHL naslovom skozi leta namenjajo najmanj pozornosti. Navadili smo se že, da velikih novosti ni, a tudi tiste, ki so, zgrešijo svoj želeni cilj.

Glaven problem, na katerega naletim vsako leto, ko preiskusim nov NHL je ta, da nikoli nimam občutka, da zares igram hokej. Igra še vedno sledi isti formuli kot prejšnji izvodi – podajaj dobro, pridi do gola in zadani. Zelo malo je driblingov in zapletenejših akcij. Igra je zelo eno dimenzionalna in nam ne ponuja veliko svobode, če želimo biti uspešni. Ena izmed izboljšav, ki jo bomo pa vsi veseli so vratarji, ki letos nedvomno bolje sledijo igri kot v prejšnjih NHL naslovih.

Po lanskem izvodu so oboževalci hokeja močno želeli kompleksnejših driblingov in potez, ki bi jih lahko izvedli. Vsi, ki spremljate hokej po televiziji dobro veste kaj vse lahko počne profesionalec. EA je sicer res uvedel določene poteze in driblinge, ampak v mojih izkušnjah ti skorajda nikoli ne pridejo v poštev.

“Postani Profesionalec”

Pozitivna stran igre je “Be a Pro” način. Poleg dialogov, kateri se včasih zdijo nepotrebni, je zelo zanimivo kreirati svojega igralca in mu dodeljevati atribute, ki ustrezajo našemu načinu igranja. Kjer igra tudi blesti pa je po mojem mnenju v online izkušnji., kjer se spopadamo z drugimi igralci.

Najpopularnejši način je HUT, kjer sestavimo svojo ekipo. Imamo pa tudi bolj posebne načine, če nam igranje konvencionalnega hokeja postane dolgočasno. Tako imenovani “Free for all”, 3v3, 6v6 in še več različnih načinov.

Če ste oboževalci hokeja potem boste z NHL 21 vseeno bolj zadovoljni kot ste bili z NHL 20. To je potrebno priznati in še vedno je NHL 21 najboljša igra, ki vas lahko popelje v svet hokeja. Sprašujem pa se, če niste oboževalec hokeja, a je to potem igra za vas? Primanjkuje mi občutka, da res drsam na tistem letu in se borim za pak. Udarci nimajo prave teže in vsaka akcija je ista.

Z Game Ganga igri NHL 21 podarjamo oceno 5 od 10. Igra bo navdušila marsikaterega oboževalca hokeja, a če niste prepričani, vam raje svetujemo, da si pogledate kakšno drugo recenzijo in najdete nekaj za vas!


Vroča ponudba za gamerje

https://www.bigbang.si/upload/catalog/product/679783/vpuh3gkq_5f897089c7098.jpeg

NHL 21 PS4

65,99 €

Nadaljuj z branjem

Igre

Na spletu so se znašli neuradni Cyberpunk 2077 igralni posnetki

Rok Gumzej

Objavljeno

v

Avtor

Nekaterim neučakanim igralcem se je uspelo dokopati do kopij težko pričakovane igre Cyberpunk 2077. Na internetu so se že začele pojavljati neuradne slike in videi iz prihajajočega naslova.

Cyberpunk ima za sabo že tri zamike in kot zgleda je tretji bil tudi zadnji, saj nas do uradnega izida loči manj kot 20 dni. V teh dneh pa je razvijalec CD Projekt Red začel razpošiljati tudi uradni promocijski material in določenim skladiščem celo kopije igre.

V različnih skladiščih so delavci začeli opažati rumene CD škatle prihajajočega naslova in očitno so nekateri igro tudi preizkusili. Na spletu so se namreč začeli pojavljati screenshoti igranja na PlayStation 4, ki pa sicer ne razkrivajo kaj precej nove vsebine.

Pojavili so se že tudi igralni posnetki, kateri pa so bili seveda hitro odstranjeni. En izmed njih je na primer prikazoval prvih 20 minut igranja, katere velik del smo že videli skozi različne promocijske posnetke. Karj je zanimivo je to, da so ti leaked videi bili prvi posnetki delovanja igre na PS4 sistemu.

https://s2.n4g.com/blogi/518048_0.jpg

S pošiljanjem CD škatel igre, se je CDPR sedaj dokončno zarekel, da bo datum njihovega izida zagotovo 10. december. Njihova promocija igre je v teh dneh tudi v hitrem pogonu, saj izdajajo kup novih videov in informacij. Še slabe tri tedne in igro bomo lahko “že” igrali.


Vroča ponudba za gamerje

https://www.bigbang.si/upload/catalog/product/680286/cyberpunk-2077-pc-box-45448_5f5c484564ef7.jpg

CYBERPUNK 2077 PC

59,99 €

Nadaljuj z branjem

Pro nasveti by Mastercard

Oglas

Priljubljeno